Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

in ce priveste marimea burtii dupa nastere, ma gandesc si eu c-o sa ramana mare, mai ales ca nu am mai avut burta plata de mult... dar eu sper sa pot sta si in pijamale de la o bucata, ca din astea am mai mari...

eu am mai avut o operatie acum 2 ani (mi s-a scos un ovar), cu acelasi doctor cu care nasc acum, si atunci mi-a recomandat sa port centura dupa, si m-a ajutat enorm, pentru ca altfel aveam senzatia ca imi cade toata burta, ca nu o pot tine, muschii fiind taiati, cu centura ma miscam mult mai bine, am purtat-o vreo 2 luni, acum ma gandesc ca fiind si copilul e si mai important sa te simti bine, sa te poti misca bine, dar nu stiu cat leneveste muschii care acum, asa e, sunt intinsi la maxim, spre deosebire de atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cum spuneam, o bunatate executat de sot, friptura de prepelita sa nu ma injurati
http://www.bucataras.ro/retete/prepelite-in-bacon-cu-masline-si-ciuperci-25611.html

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Felicitari pentru bebelusii marisori si pentru toate rezultatele bune la eco! Si fetita mea era marisoara pana la ultimul control, era mereu cu o saptamana inainte, dar acum, la 34 sapt mi-a spus nu numai ca a pierdut avansul, ci si ca e cu o saptamana mai mica... avea in jur de 2300 kg, oare e chiar asa putin pentru 34 sapt? Oricum, pana pe la 3 kg sper sa ajunga, mai creste ea si in afara burticii... Sper numai sa nu aiba cine stie ce motiv pentru care si-a schimbat ritmul de crestere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

cum spuneam, o bunatate executat de sot, friptura de prepelita sa nu ma injurati
http://www.bucataras.ro/retete/prepelite-in-bacon-cu-masline-si-ciuperci-25611.html

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

prea tarziu sa scrii cu galben sa nu se vada, te-am injurat deja pe FB .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lia - bravo!! Deci dupa 24 oct. incolo incalzim motatele .. si pt. adriana, ca are cezariana pe 26 oct.

Sau se anunta careva mai devreme (ooka???)??

Cred ca ar trebui sa scriem pe prima magina programarile la cezariana, cele care se stiu ... miere - 17 nov., eu 8-9 nov. ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

m-am vazut si eu pe prima pagina, multumesc

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 35sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

adriana si la noi e aceeasi pov, a pierdut avansul si a si ramas in urma, intre 32 si 35 de saptamani..eu nu ma mai gandesc la motive ca nu mai am resurse. creste in ritmul/felul ei. daca restul parametrilor sunt buni, nu te stresa. am mai auzit treaba asta. oricum ecograful e inselator...mai ales la kg.
luny ce barbat ai tu acasaal meu dupa ce ca nu gateste, nici nu prea apreciaza ce i se gateste, face mereu misto de mine ca nu stiam sa fac mamaliga (spre deosebire de el) cand ne-am cunoscut...numai ca eu am evoluat si el a uitat sa faca si mamaliga aia de o stia
ma duc la gineco si la debenhams sa caut bustiere (sar-mana de pot aris)

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 35+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput