Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

neata, buna cafeluta si reincalzita

felicitari fetelor ce si-au vazut bebeii la eco..sa venim numai cu vesti bune

am primit si eu rezultatele:
glicemie proba 0: 85 mg/dl
glicemie proba I (60 min): 155 mg/dl
glicemie proba II (120 min): 127 mg/dl

eu zic ca sunt ok,nu?
dr nu mi-a raspuns (stiu ca are consultatii dimineata) dar i-am trimis un mesaj cu valorile

luny tu ce bagaj ti-ai luat la medlife? trebuie semnat vreun contact cu ei mai din timp?

30+

avand in vedere ca proba 0 are valoarea 85mg/dl, ar trebui sa fie bun rezultatul (intervalul de valoari normale este 70-110 (maxima asta unii o dau cand mai mica cand mai mare...dar 85 e la mijloc oricum)... de ce ti-a recomandat testul?!!...ca presupun ca la analiza glicemiei rezultatul a fost tot normal

ptr fetele noi si bebisorii lor

Nina, 29s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

am mai gasit si eu niste saci de dormit http://www.feretti.ro/index.php/saci-de-dormit
http://www.bebejunior.ro/index.php/accesorii/port-bebe-feretti/port-bebe-velour-feretti.html
cred ca ma apuc iar de cumparaturi

nina bebelina mea a luat intr-o luna 1 kg..la 30 de sapt are greutatea de 2000 g..si am vrut sa excludem posibilitatea sa fie diabet..

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor,

felicitari pentru grasunii de la eco, sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Eu tot cred ca nasc de vreo 3 zile, ca nu dorm deloc si pitica imi dizloca toate coastele pe partea dreapta, se agita noaptea si nu'i convine nimic. Mi'am facut si eu ultimele analize, mi'au iesit leucocite cu neutrofile si monoceva dar pare a fi normal in sarcina, desi m'am bosumflat, mama lor ca tot timpul trebuie sa fie ceva. Bine, asta pe langa anemia obisnuita, dar care arata mai bine decit pana acu'.

Mi'am luat si primii banii de prenatal si m'am umplut de nervi, asta apropos de discutiile de mai demult legate de faptul ca noi in ro avem conditii mai bune cel putin pentru citeva luni, un an (cu Miere parca am vorbit), deci, poti sa lupti tu sa ai salariu bun pana lesini, ca e limitat pana si nenorocitul asta de prenatal, la 8040 ron brut, eu credeam ca se limiteaza dupa ce aplici 85% asa ca iau mai putin decit imi calculasem si din astia tot se mai scad diverse, plus ca firma imi taie tot din pachetul salarial ca cica se suspenda contractul si domne, n'ai voie sa ai pensie facultativa, de ce i'o spune asa sa ma ierte Dumnezeu daca inteleg, adica nu o poate plati, sotul, mama, bunicii, cine mi'ar da bani, cica pur si simplu se suspenda, ah, si conform contractului, nici abonament la MEDLIFE nu mai am (am cautat sa'l inchid ca deja nu'i mai pot inghiti deloc) ca se presupune ca esti eligibil la boala doar daca platesti impozit. Una peste alta m'am calmat si m'am obisnuit cu ideea ca tot de 2 lei e si mi'am revenit.
Am racit, ca sa fiu si eu in ton cu lumea, ma doare capul si's cam capie. Ah, am facut un super sufleu de brocoli, poate e vreo amatoare.

Acu' ma pregatesc sa scot purcica mica afara ca i'am promis si poate m'oi invrednici sa cumpar si niste salopete pentru Zoica. Trebuie sa ajung si la doftoroaie, poate imi spune si mie ce trebuie sa cumpar si poate stabilim si data livrarii. Si tot mai am sperante sa rezolv cu vaccinul de rh, ca mi se pune pe ficati sa dau 600 ron aiurea in tramvai doar ca Eliasul e la pamant ca aprovizionare/dotare sau ce'o presupune (ma rog, eu ma oftic ca la giulesti, la toate etniile e).

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

hello fetelor! am revenit si eu dupa vreo 5 zile de absenta.
abia acum am reusit sa-mi conectez laptopul la net! au trecut deja si 3 zile de prenatal, si sincer tare e bine acasa. mai ales acum ca am net si va pot citi.

fetelor noi (o invazie) bine ati venit, sa aveti sarcini usoare pana la final si bbei sanatosi! ALTESA ma bucur tare sa te vad la acceeasi odisee.

felicitari fetelor cu vesti bune de la eco, grasunei nu gluma brumareii si craciunitele noastre!

azi mi-am propus sa spal hainele lu' bb, tre sa ajung la un dm sa iau servetele absorbante de culoare.

joi avem si noi eco, si abia asteptam sa-l vedem pe puiutul nostru. tot vorbeste tacsu cu el si'i zice ca de data asta sa stea frumos sa-l vedem si noi cu totul.

am terminat cursurile de puericultura si sincer partea cu ingrijirea nou nascutului a fost tare tare interesanta. a scris sotul meu tot timpul, si i-a placut teribil. s-a speriat putin cand a vazut scutecele murdate in prezentare, dar i-a trecut repede.
ne-a zis de asemenea ca cu cat intri mai devreme in prenatal cu atat e mai bine financiar dupa, pentru ca veniturile din prenatal sunt mai mari, si asa sunt luate in calcul.
oricum eu am intrat la 32s asa cum am vazut ca e cel mai recomandat...

hai ca m-am intins cat o zi de post
si revin

31+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

...

nina bebelina mea a luat intr-o luna 1 kg..la 30 de sapt are greutatea de 2000 g..si am vrut sa excludem posibilitatea sa fie diabet..

aha doar preventiv, nu e rau deloc, am gasit si calculatorul...rezultatul tau e ok

intrebam ca de obicei testul se recomanda doar daca iese prost analiza simpla a glicemiei (asta din ce am citit pe siteurile romanesti)...

Nina, 29s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

hai mai ooka ca astia de la tine sunt naspa rau!: auzi sa-ti inchida si abonamentul la clinica! stupid, stupid, stupid!!!!
acu nu-ti fa ganduri rele, da-i incolo... mi-e mi-au luat laptopul, dar asta ca sa nu am tentatia de a mai lucra de acasa cica, oricum imi convine, ca nu ma mai intorceam la acelasi departament la care am lucrat, am dreptul sa aleg altceva dupa 4 ani pe un post!

31+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Anne, da, si eu le-am folosit mult ca paturici simple, insa acum, o sa vezi ce bine prind si cand iesi afara, pus bebe in paturica,inchisa cu fermoarul, apoi in carucior! eu am nascut in martie, am iesit de cateva ori cu el in paturica, in brate, asa, infasat in ea
Corina, nu am semnat contract,la mine mi-am luat CI, aparat foto, apa termala, periuta, pasta de dinti, elastic/clama de prins par si farduri, atat!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ralu - da, e posibil sa fi fost si de la stomac (desi nu retin sa fi mancat ceva aiurea), dar m-am speriat ca nu ma simteam deloc bine.

diana - ba, sa stii ca merg incet si leganat ... ca nu pot mai repede. Ma apasa mandra pe-acolo si nici sa vreau nu pot sa maresc pasul. Activa nu prea sunt pt. ca nu ma simt in stare, efectiv. Am zis eu ca sarcina asta sunt cam KO, simt cam de peste tot dureri.

dia - esti comica tare cu starea asta de "capul in nori". Si ooka ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pregateala de dimineata la noi decurge relativ repede, intr-o ora tot ... pipi, spalat pe dinti/ochi, mancat, imbracat si desene . Coopereaza, nu avem probleme majore.

Inca sunt fericita si nu am mofturi la imbracat incaltat (rar), accepta ce ii propun ... ii place mai mult pe jos decat cu masina (daca se ofera careva sa ne duca pana la gradi, face mofturi) si asa, catinel-catinel, facem vreo 15-20 min. (acum, eu gravida). Ne incadram perfect in timp. Gradi se inchide la 9,30, daca nu ai ajuns in timp, nu il primeste, decat avizat in prealabil ca intarzii.

Si eu sunt pt. o rutina stricta (nu miltarie, da' nici alandala), la copii face bine.

Cu somnul ... anul asta nu mai doarme la pranz la gradi (asa-i sistemul, nu au locuri decat pt. cei mici). Si se resimte ... pana s-o obisnui organismul. Dar, partea buna e ca seara nu dureaza nici 10 min. pana adoarme. Intre 8-9 seara e ora de culcare. Pana acum o lungea mult seara, vorbarie, joaca etc. Acum nu mai are timp, e obosita .

Si dimineata se trezeste fara probleme la ora 8 ... si o luam de la capat.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

OOka imi pare rau ca te-au suparat astia cu prenatalul. Pe mine nu ma afecteaza plafonarile, decat daca as sta 2 ani acasa, dar te inteleg. E frustrant sa platesti taxe mari si sa beneficiezi altfel.
La mine la munca pot sa imi pastrez asigurarea de sanatate, doar trebuie sa fac o cerere ca platesc impozit pe beneficiul asta cand ma intorc. Asa ca o sa o pastrez ca la nasterea trecuta, chiar inainte sa ma intorc la munca am avut nevoie de un RMN, care ar fi costat o multime de bani.

Luny, Ralu nu mai stiu cine intrebase de secretie si de ce mi-a dat ovule. Cred ca a vrut sa se asigure ca e OK. Eu am un fel de "infectie" de multa vreme, care nu prea a trecut cu nimic, nici nu e grava (cu mancarimi sau altele) doar ca ma sacaie secretiile uneori.

Mergi la inceput