Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am schimbat parola la picasa
asa ca cine o vrea pe cea noua sa imi dea un pm

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ana, au fost /nu au fost incantati...eu zic sa nu fie asta problema ta. In primul rand trebuie sa te gandesti la tine si la copiii tai. Sigur ca nu-i convine nimanui sa faca un lucru in plus pe care il faci tu acum, da na...asta e. Mai ales ca zici ca nu mai poti, macar o luna sa stai si tu acasa sa te linistesti un pic, ca apoi cu 2, pana va merge cea mica la gradi, nu cred ca sunt sanse de linistire. Eu o inteleg pe Miere, ca acolo nu ai ce face, dar la noi daca se poate...trebuie sa fi un pic mai egoista, sa te pui si pe tine pe primul plan, nu sa tii tot timpul cont de ce vreau altii.
Brandusa, nu te supara...eu am vorbit din experienta..si eu la primul copil m-am dus cu un geamantan burdusit (acelasi cu care mergem acum toti 3 pentru cateva zile in concediu ). Fiind mai mult fete la bb2 am avut ocazia sa trecem prin asta, si vrem sa va ajutam si pe voi, sa nu va complicati cu o gramada de lucruri inutile. Si daca intr-adevar ai nevoie de un lucru pe care l-ai uitat acasa, ti-l aduc ai tai, ca vorba lui ana, nu suntem la inchisoare. Eu la bb am avut haine, pampersi, servetele umede si crema de fundulet. A...si sa va zic ca nu m-au lasat cu bagajoiul la spital? Mai ales ca eu am facut operatie si am stat o noapte in TI? Mi l-a adus sotul a doua zi, cand am fost in salon, dar tot asa, cu discutii cu infirmierele, ca nu e voie, ca sa nu vada doctorii ditamai gentoiou

diana29+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

anna nu mai conteaza daca sunt sau nu de acord..asa cum zice si diana meritam si noi o perioada de liniste (de la munca)
eu nu mai puteam din sept (sunt cu 1 sapt mai mare), asa ca mi-am luat cele 18 zile de concediu de odihna si de pe 13 oct intru in prenatal
stiu fb la ce sa se astepte si ei atunci cand anunti sarcina..asa ca..daca nu te simti bine ia prenatalul de luna asta de la medicul de familie
dupa cat stai? 1 an sau 2?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

aris am facut si eu ciorbita cu afumatura azi..nu vrei sa facem un schimb, ca sa avem masa completa?
vreau si eu parola

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hahhha uite o idee buna. fiecare sa facem cate un fel de mancare si apoi le impartim frateshte
ti-am trimis PM

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

aris am facut si eu ciorbita cu afumatura azi..nu vrei sa facem un schimb, ca sa avem masa completa?
vreau si eu parola

30+

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

firicel - multumesc mult. E greu, da' trebuie sa merg inainte ...

brandusa - si eu tot din experienta proprie am vorbit. La prima nastere parca ma duceam in vacanta minim 2 sapt. cu toate alea dupa mine. La a doua am redus din bagaj, acum si mai si ... Unghiile le tai cand le vezi ca-s mari. Bb nu iese cu unghii mari, de taiat. Cel putin, a mea, nu.

aris - multumim pt. parola, am reusit!! O sa pun si poze, curand.

Am vazut bagaj super-organizat de aris, bravo!! Si silueta cu burta, felicitari!!

Patutul biancai, fain!! Si burtica arlezei!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

de produsele sanosan ce stiti?
sunt bune?

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +34 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Aris vreau si eu noua parola...

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Diana, Corina, eu stiu ce spuneti, asa imi zice toata lumea...mi-e foarte greu sa iau o decizie pt ca am o relatie buna cu sefa mea, stiu ca are nevoie de mine si nu vreau sa dezamagesc; la mine si la firma e o situatie speciala, cam tulbure..., mult de munca, situatii de facut imprevizibile... in fine, o sa vedem, o sa-mi iau o saptamana de concediu la finalul lui octombrie si apoi o sa vad de ce o sa mai fiu in stare..
Corina, o sa aleg varianta de 1 an, din pacate cea de 2 ani nu mi-o permit financiar..deja sunt trista ca cu cel mare am stat acasa aproape 2 ani.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna seara dragelor!
Va citesc in fiecare zi dar n-am prea avut ce sa scriu.
Bun venit noilor gravi!
Firicel ai mai aparut si tu in sfarsit!
Brambu
Eu noutati nu prea am decat ca m-am cam fortat in plimbari zilnice si mi-a fost bine totusi. Am mai cumparat si eu haine pentru bebelina mea si pentru Iustin de toamna iarna.
Si am reusit sa-mi gasesc si eu 2 camasute dragute pentru bagajul de spital.
Am uitat insa sa iau detergent senzitiv sa le spal impreuna cu hainele bebelinei ( sunt de alaptat).
Cu bagajul asta... offf, eu la prima nastere n-am avut cum sa-l fac si acum mi se par totusi atat de multe de pus in el...
Si mai am si o superstitie tampita ca nu vreau sa-l fac mai devreme ca nu cumva sa ma apuce sa nasc mai devreme.
Azi am inceput sa am usoare contractii... mi-e frica deja... am bagat 2 Nospa deja si un uscosin... astept sa vad ce si cum...
Cam asta cu mine.
Va pup pe toate si dati-mi si mie parola de la Picassa va rog ca m-ti facut curioasa cu bagajul lui Aris si silueta si burtica de Arleza si patutul Biancai. Pe Diana cu burtica frumusica am vazut-o ca a pus ea linkul in mesaj!
Ralu, ma bucur ca a fost ok la eco pana la urma.
Am senzatia ca-mi scapa ceva dar nu stiu ce.
Neuronul meu gravi

+33 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput