Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

OFFF ana,si rares a urlat aseara o ora si un pic,nici nu vroia sa puna gura pe san,cum il puneam,cum urla din toti rarunchii...noroc ca nu am lapte praf ca sigur ii dadeam,apoi i-am facut baie si i-am dat sanul si nu se mai dadea de la el,o ora a stat la san,apoi a dormit pana la 4 dimi a papat si s-a culcat la loc apoi s-a trezit iar la 7...sambata avem botezul si am niste emotii,dacaa urla in halul asta,pai cred ca pleaca toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata !

Adra

Puseu...de o saptamana? Mai bine de o saptamana, de fapt. Ma gandeam ca daca este puseu, atunci ar trebui sa stea la san, nu sa urle ca apucatul cand il pun.

Acum s-a trezit, i-am dat sa manance si tot nervos este. Am incercat sa-l pun la san iar , dar nu vrea...se enerveaza si mai rau.

Sunt suparata si bulversata.Sa-i iau LP sau nu. Daca-i iau, cum sa i-l dau, cand? Mai mult ca sigur ca nu o sa vrea biberonul.

Daca nu-i iau si o tinem tot intr-o veselie? Simt ca nu o sa mai fac fata la atata plans.

Plus ca am si un ghimpe in coasta...pe al meu sot care ma streseaza si el : "I-ai LP ! NU vezi ca nu ai ! De ce urla? NU este Normal sa planga atat ! NU mai fi capoasa ! Nu mori dac-i dai completare!" ...etc. etc.

Sunt ingrozitor de bulversata!!!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Pufi, Mady, Aly

Aly felicitari!

Adra, daca nici lactate nu mai mananc, atunci inseamna ca nu mai mananc nimic.

Iar pe de alta parte, ma gandesc ca daca ar fi avut ceva intoleranta, ar fi trebuit sa se manifeste de la inceput, pt ca de la inceput am mancat, dar el nu s-a manifestat asa.

Acum, dupa ce a mancat, urla si-mi suge mana...l-am pus iar la san si trage putin dupa care se enerveaza si urla.

Abia s-a trezit. Odihnit este, schimbat este, tinut in brate este, san i-am dat si el....

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

ANAEMINU STIU CE SA TI ZIC DAR SUNT ALATURI DE TINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Doamne ce bine te inteleg Anaemi, exact asa am patit si eu. Daca te mai tin nervii mai stai putin, poate este doar o etapa, nu stiu.

Eu intai il pun la san 20 min sau cat trage el dupa care daca vad ca inca da semne de foame fac un 30-60 ml si ii dau. Chin cu bibe e si la noi, face ca un cal cand ii dau bibe, da din picioare, necheaza , il scuipa, dar pana la urma trage si papa.

Va doresc sa fie doar o etapa si sa treceti amandoi cu bine peste si tie multu multi multi si rabadare muuuuuuuulta.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

scriu cu o mana asa ca ma rezum.
anaemi, se poate sa aiba vreo afta in gurita? poate urla la san pt ca nu poate suge din cauza durerii. daca ai o suzeta, incearca si vezi daca o ia.
ii dai cu ceva ingrita dupa papa?

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

fetelor, va rog si eu sa imi dati un sfat

patesc si eu la fel ca anaemi si multe alte fete.
deci ... il pun la san, trage cat trage (f putin din pct meu de vedere, cca 3 min din fiecare san), oi se apuca de URLAT. nu plange, urla efectiv. ceea ce alex nu a facut niciodata. plange atat de rau incat ii simt apcutia toracica cum vibreaza in mana mea. nu mai vrea la san, oricat de mult as incerca. il apuca, trage f putin, urla. si tot asa. aseara am rezzistat cel mai mult asa, 30 min. dupa care i-am dat LP. si parca i-a luat DD cu mana totul. a papat din bibe, 100ml si somn pana la 4 dimineata.
problema e ca face asa, mai nou, la fiecare supt, mai putin la cel de noapte.
am fost ieri la pediatra si a luat 1kg in greutate. un pic prea mult dupa parerea ei, adica clar vine din LP diferenta de la 750hr (media) pana la un kilogram pe care l-a luat alex.
parerea ei este ca refuza sanul deoarece a dat de placerea biberonului.
DAR, mi-am luat ieri pompa si nu reusesc sa mai scot mai nimic dupa ce papa alex la san.
deci nu e ca ar fi lapte in san si el nu mai vrea sa traga.
m-am gandit si eu la puseu si zic si eu: nu ar trebui sa stea numai la san, daca ar fi puseu????
nu stiu ce sa fac, vreau sa ii dau lapte de al meu macar pana la 6 luni, desi imi doresc mult sa ii pot da pana la un an sau si mai mult.
pompa e de la primii pasi. o fi proasta? sa merg sa imi iau de la avent?? mamicile care se mulg: ce folositi? cat timp dureaza mulsul? ma gandesc ca poate nu am avut eu rabdare, desi am stat 5 min si am scos cca 15 ml. ma gandesc ca in cele 6 min cat suge alex probabil ca tot atat scoate si el
va rog dati-va cu parerea ca nu stiu incotro sa apuc.
multumesc anticipat

alymih cu mare, mare drag, oricand vrei. eu stau in tatarasi, dar ajung cam pe oriunde vrei cu masina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

fetelor, va rog si eu sa imi dati un sfat

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Laura daca as stii........

Florina, afte nu are, suzeta nu vrea.

Nu stiu...nu am patit asa nici cu F si nici cu A....este tare frustrant !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Laura eu cu pompa manuala nu prea reuseam sa scot mult, acum am medela elecrica si trage si sufletul din mine. sunt dati cand inprimele 5 minute poate nu curge mult , pana isi da drumu , cred ca stiti senzati aia cand se contracta inauntru sanului , dupa acel moment incepe avalansa de lapte.Eu de doua nopti il pacalesc pe Gabriel sa suga san pana i se incalzeste biberonul, dar daca se trezeste de tot si vede ca e la san , urla dupa bibe , deci tot asa il satur, oricum trebuie sa ma mulg dupa ca mai scot 2 biberoane pe langa ce suge el.Eu la un momend dat cand a dat semn laptele ca scade , am inceput sa mulg mai des , chiar si la 2 ore si trageam in gol chiar daca nu curgea, beam mult ceai de fenicul si asa a stimulat productia de acuma nu mai stiu ce sa fac cu el.
VA ionteleg cat de rau e , asa eram eu disperata la inceput cand nu vroia san , urla cat il tineau plamanii , desi lapte aveam , dar pana la urma m-am descurcat cu mulsu .Sper sa va revina lapticul.
Eu is invers , nu stiu cum sa il fac sa pape mai mult

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Laura , dar de ce a spus ca e mult un kg ??si ca e de la LP. si Gabriel a luat 1 kg luna asta si nu primeste LP.
Aaa , mulsul la mine dureaza in medie jumate de ora , dar noaptea stau si cate o ora ca e mult tare , vad ca noaptea scot dublu la acelasi interval de ore.laptele vine cand mai mult cand de abia tarcaie , dar nu ma opresc pana nu simt sanii fleasca, ca altfel nodule scrie pe mine

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput