Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

'Neata buna fetele!

babyblue, cu intarziere iti urez si eu multi ani fericiti si sanatosi alaturi de familia ta intregita!

adra, sper sa fie asa cum ai spus tu si LM sa nu-l faca pe bebele meu obez. Tie ti-a ajuns Manduca? Cum e?
Ce metoda folosesti pt. crustele de lapte?

roxy, cred ca e o scumpa Alexia. Ma bucur ca acum mananca mai bine.

florina, eric doarme destul de rar toata noaptea. Insa pot sa-ti spun ca are un program relativ regulat, si datorita faptului ca am incercat cat de cat sa-i impun programul. M-a ajutat mult si ceasul lui biologic, dar si faptul ca facand proba suptului de fiecare data stiam cat a mancat si ca nu e posibil sa planga de foame dupa o ora dupa ce a mancat 150 ml. de ex. Asa ca urmatoarea masa o avea dupa 3 ore, chiar daca el plangea, stiam ca nu de foame si actionam in consecinta. Acum nu mai doarme asa mult ziua, probabil ca e normal, ca a mai crescut.

crisspy, imi pare rau pt. reflux, sper se amelioreze si sa reusiti sa ramaneti la LM.

cristelle, eu stiu ca noi cam aveam acelasi nr. de kg puse in sarcina, se pare ca si bebeii nostrii sunt cam la fel

mady, . Multa putere si sper sa nu fie vorba de reflux.

anaemi, un pt. rabdare. Eu cand urla Eric la san, ma intind si-l alaptez in pozitia de noapte, culcat. De cele mai multe ori se linisteste. Daca nu, il mai imping cu capul spre san pana il apuca bine si-l mangai pe nasuc si pe sprancene si se linisteste.
Sper sa fie asa cum zice cristelle si sa se termine plansetele astea inexplicabile dupa 4 luni. Si eu am citit ca uneori simt nevoia sa planga din cauza ca-i streseaza mediul incanjurator, e prea multa noutate pt. ei.
Tu mai mergi si la scoala, ooooffff!!!!
Legat de manduca, stiu ca e scumpa, dar am considerat-o o investitie pe termen lung, la fel ca si caruciorul (pe care momentan il folosesc f rar, din cauza ca-i place in wrap sau in manduca). Plus ca o poti folosi pana are copilul 20 kg., si se intampla des sa vrea in brate si atunci cand pot merge, si-atunci imi va fi mai usor.

pufi, imi pare tare rau ca a trebuit ca completezi cu formula. Imi dau seama ce frustrant este pt. tine, pt. ca erai atat de motivata sa-l alaptezi exclusiv pe bubu, incat varianta asta ti se pare mai grava decat este in realitate. Eu zic ca poti din cand in cand sa renunti din nou la LP. De ce crezi ca nu-l mai satura lapticul tau? Nu mai ai suficient? Mananca el mai mult?

Ireth
, felicitari si tie pt. kg. pierdute.

squirrel, felicitari pt. control. M-ai mai linistit si tu cu greutatea. Eu imi faceam griji ca n-am scapat de diabet (la controlul de 6 sapt. nu mi-au fost chiar ok valorile) si poate de-aia se-ngrasa Eric asa. Dar ieri am primit rezult. la testul de sange si e ok, doar ca e cam fluctuanta glicemia asta, probabil din cauza alaptarii. Apropo, la tine cum mai e?

Laura, si multa putere si nervi tari si tie.

Si pt. ca am citit zilele trecute ca vorbeati de urmatorul bebe, am visat bineinteles noaptea ca deja il aveam. Eric avea cateva luni, iar bb 2 era deja pe lume. Apropo de asta, si eu sunt in categoria celor care mai vor un bebe. Noi ni-l dorim cat mai curand, pt. ca nu mai suntem tineri si pe langa evitarea riscurilor care cresc o data cu varsta, vrem sa ne bucuram cat mai multa vreme de ceea ce inseamna un copil (sau 2).

Asa, si pt. ca ma laudam zilele trecute de cat mananca Eric, se pare ca de 2 zile nu prea mai este laptic. Eu nu am in casa nici LP si nici nu vreau sa am, dar e frustrant sa vad ca nu mai este ca pe vremuri. Mamutz, tu parca te-ai confruntat cu problema asta, ca peste noapte te-ai trezit ca ai mult mai putin laptic. Cum mai e acum?

Va las ca mi s-a trezit scumpetea si e ora de masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

is tare suparata......

Mami de Razvan si Rares

Mady multi pupici sa treaca supararea.

Eu am pe prietena mea elena care sta la mine pana vineri dimineata cu tot cu baiatul ei, ganeshananda de 8 luni. Deci va dati seama ce I la mine in casa. Dar am sa mai incerc sa citesc cate ceva de pe telefon. Va pup dulce pentru ziua de azi. Sa fie una linistita pt toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lulusor, eu l-am uns cu un amestec de ulei de cocos csi ulei de migdale dulci 70% cu 30%, dar poate fi folosit oricare dintre uleiuri. Eu am preferat mai mult ulei de cocos fiindca se absoarbe imediat si nici nu se cunostea ca e uleiat in cap. Il ungeam dupa baie si il spalam in seara urmatoare. Atentie la sampon, trebuie sa fie foarte bland.

Daca am timp azi am sa pun o poza cu Eva la 6 luni, cand arata ca un shar-pei si una acum, sa vezi ca nu-i nicio problema

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Lulusor a trecut destul de mult timp pana sa-mi dau seama ca lapticul e de vina pentru starea lui de agitatie, plansetele interminabile si somnul iepuresc de peste zi, mai bine de o luna de zile.

Am tot spus ca sunt colicii, am fost la dr. cu el, l-am alaptat la cerere din 2 in 2 ore inclusiv noaptea (ceea ce la 4 luni ridica cateva semne de intrebare) si el tot matait, fara chef de joaca, nu mai radea cum o facea inainte,nu mai lua in greutate, era o schimbare totala.

Am observat ca dupa ce manca, din 2 in 2 ore, ne jucam si apoi il lua somnul care somn nu apuca sa se implineasca ptr ca foamea il trezea iar, tot asa zi si noapte si m-am gandit ca nu e normal si-am incercat LP.

Ne chinuim inca cu bibe , sunt mese cand nu-l vrea deloc, sunt mese cand il ia imediat sau mese cand nu e necesara completarea dar deja schimbarile se vad. Ieri a dormit 2 ore legat la pranz, a ras si s-a jucat toata ziua si azi la fel .

Deja m-am impacat cu ideea ca nu mai pot alapta exclusiv, si vreau sa-l vad pe el fericit si odihnit (mi-era dor sa-l vad asa ) chiar daca asta inseamna LP.

Mi-as fi dorit sa pot mai mult insa e bine si ca am reusit sa-l alaptez exclusiv 4 luni, de aici incolo imi doresc doar sa fim amandoi sanatosi si linistiti. (ca eu eram vraiste).

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Pufi bravo! La urma urmei asta e cel mai important pentru puiutii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Va pup gagici!!!

ce faceti?

noi suntem bine, pe scurt:
Botozul a fost frumos, am fost 89 de pers adulte plus copiii. Muzica buna, mancarea buna si tortul de asemenea.
A venit si fratele meu, s-a simtit si el bine.

Ieri am fost toata ziua doar eu cu el in centru, f frumos...ne-am mai apropiat un pic si ne-am mai relaxat. Azi a mers la pescuit.

Luni l-a operat pe Cristi si deja se simte mai bine. Mare minune si medicina asta si buna mana mai are si fratelo si o rabdareeeee...mama mama. Nu va zic ca se comporta exemplar cu Ana si Filip. eu l-as lasa singur cu amandoi fara sa imi fac probleme.
Din pacate tot ce e frumos se termina repede, mama si Mihai vor pleca spre RO vineri.

Eu sunt destul de ocupata, azi merg la avocat iar pe sfarsit de sapt am de facut un tort pt alt botez. Sunt fff incantata ca fac ce imi place si mai fac si niste banuti. Nu multi, dar sa nu zica barbatu' ca le fac gratis

Sunt topita fetelor dupa Filip. Pe Ana o iubesc de mor...dar va jur ca e total diferit la al doilea copil. Sunt mai relaxata, ma bucur de el cat e micut, il tin mult mai mult in brate( cu Ana toata lumea ma batea la cap:"nu o tine in brate ca se rasfata; nu o alinta ca nu o sa mai poti face nik,etc"). Acum stiu ce urmeaza, nu ma mai panichez din orice...e chiar frumos.
Anaemi...te inteleg perfect de ce ai 3 copii.

Filip rade smechereste, e mortal. Rade cu toata gurita...pana si ochii i se inchid cand rad. incepe timid sa prinda jucariile si se enerveaza daca nu reuseste. O adora pe Ana, daca plange Ana incepe si el, daca rade Ana si el e cu gura pana la urechi. Toata ziua o cauta din privire si mica strengarita e f incanatata ca e exemplu pt cel mic.

Sa va fie de bine intalnirea de azi si cele ce vor urma. Este f bine pt copii si mai ales pentru voi.

Va pup

P.S. Si filip e un grasan...dar no stress, cei alaptati dau f repedde jos. Ana era imensa plina de colacei si acum ii pot numara coastele.

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Fetelor eu sunt terminata !

Petru a fost si azi urlacios. Nu mai pot...nu stiu ce sa-i mai fac. Am plans o gramada...ma doare capul

Tind sa cred ca nu-i ajunge laptele pt ca nu pare sa aiba colici. Are o saptamana de cand se manifesta asa.Pana acum nu a fost asa...era cel mai linistit fata de cum au fost F si A.

L-am cantarit si am vazut ca nu a luat nimic in greutate. Are la fel ca acum 2 saptamani.

Plange aproape toata ziua; doarme din 2 in 2, adica mai deloc,cand il pun sa suga...rar se intampla sa suga bine ca altfel il apuca urlatul ...si asta se intampla f des/zi !

Ce sa fac?????

Pufi asa a fost si Eduard?

...eu simt ca imi sar creierii pe pereti

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Lissa

Felicitari pt micul crestin si felicitari pt petrecerea reusita !

Asa este....sunt ingrozitor de simpatici si de dulci si de ...de toate...copiii astia.

Bine ca i-a lasat Dumnezeu sa fie asa, ca altfel nu mai facea nimeni copii

Dupa o tura de urlat, cand imi trage un zambet cu gurita pana la urechi ... am uuitat de toate !

p.s De ce l-a operat fratele tau pe sotul tau?

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Fetelor, sunt f fericita a inceput si micuta mea sa gangureasca timid, de cand i/am luat un carusel.Cand se opreste caruselul face galagie...
Vorbeati de dorinta de a avea si alt copilas, eu imi doresc nespus...familia ideala mi se pare cea cu 3 copilasi...din punctul meu de vedere...Sper sa mi ajute Dumnezeu si sa/mi mai dea un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Fetelor eu sunt terminata !

Petru a fost si azi urlacios. Nu mai pot...nu stiu ce sa-i mai fac. Am plans o gramada...ma doare capul

Tind sa cred ca nu-i ajunge laptele pt ca nu pare sa aiba colici. Are o saptamana de cand se manifesta asa.Pana acum nu a fost asa...era cel mai linistit fata de cum au fost F si A.

L-am cantarit si am vazut ca nu a luat nimic in greutate. Are la fel ca acum 2 saptamani.

Plange aproape toata ziua; doarme din 2 in 2, adica mai deloc,cand il pun sa suga...rar se intampla sa suga bine ca altfel il apuca urlatul ...si asta se intampla f des/zi !

Ce sa fac?????

Pufi asa a fost si Eduard?

...eu simt ca imi sar creierii pe pereti

da anaemi, exact asa

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput