Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 4

adra_bell spune:
de ce?
cum te mai descurci cu slingul?
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

anaemi spune:
Mady
Nu stiu ce este, dar e clar ca si Petru ma capiaza.
Micul mare plangacios E schimbat, e mancat, colici nu pare sa aiba (ca am vazut cum face cand are
), numai in brate sta si el urlaaaa si urlaaa. Ce o avea, numai el stie !!!
Acum a inceputi ar sa urle si i-am bagat uscatorul de par in functiune ca sa atipeasca putin.
Cand este asa nervos nici nu mai indraznesc sa-i dau san ca mai rau il enervez.Trage putin cu nervi, eventual se ineaca si bineinteles ca urla si mai si...noroc ca in ultimul timp am fost eu f calma
De dormit si el doarme maxim 1 ora jumate si aia in brate. Ieri am iesit cu el in wrap si a dormit de la 5 la 6.30.
A! Si inca ceva ! El de la 7 , 7 si ceva seara are program de urlat cam o ora, o ora si un pic....habar n-am de ce urla, dar eu stiu deja cat este ceasul cand incepe spectacolul....e si asta un avantaj, nu?
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

adra_bell spune:
La noi nu functioneaza uscatorul, copilul meu iubeste aspiratorul.
Dar e mai bine de cateva zile, de cand dau Debridatul. Ca tot intreba cineva cum se da, eu ii dau la sfatul medicului, Debridatul e medicament, nu i-as da unui sugar medicamente fara sa intreb un medic.
Burtocika, Facebookul a innebunit si nu ma lasa sa-ti raspund la comentariul de la fotografia mea cu wrapul asa ca pun aici raspunsul Ioana, stiu ca asa pare, eu am cumparat un wrap ne-elastic dinainte sa se nasca Eva si n-am reusit sa-l folosesc. Dar asta elastic e cu totul altceva, am incercat de 4-5 ori si am reusit si daca te uiti in dictionar gasesti poza mea la definitia nepriceputului. Iti usureaza viata si bebelusul pare si el incantat, aseara la o criza de colici asa l-am adormit. Poate iti arata Ana la urmatoarea intalnire
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

cristelle25 spune:
Destul de mare cutremurul..
Mady imi pare rau ca esti necajita..Eu am avut cateva dati cand al meu urla si scuipa sanul..imi venea sa urlu si eu..cand face asa prefer sa ii dau lapte praf..fara pareri de rau..oricum LM ramane pricipalul..
Adra
Al meu azi dimineata s-a trezit intr-un urlet , aseara la fel asa fara motive concrete, de mancat ,a mancat , era schimbat ..nu avea temperatura ..dar tipa ca un apucat...off ..pana nu vorbesc ei cine sa ii inteleaga..Am citit intr-o carte ca au asa la un moment dat plansete inexplicabile care se termina dupa 4 luni
mami fericita de strumf Vlad Rafael (9 iulie 2011)

cristelle25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Mady ![]() Nu stiu ce este, dar e clar ca si Petru ma capiaza. Micul mare plangacios ![]() ![]() Acum a inceputi ar sa urle si i-am bagat uscatorul de par in functiune ca sa atipeasca putin. Cand este asa nervos nici nu mai indraznesc sa-i dau san ca mai rau il enervez.Trage putin cu nervi, eventual se ineaca si bineinteles ca urla si mai si...noroc ca in ultimul timp am fost eu f calma ![]() De dormit si el doarme maxim 1 ora jumate si aia in brate. Ieri am iesit cu el in wrap si a dormit de la 5 la 6.30. A! Si inca ceva ! El de la 7 , 7 si ceva seara are program de urlat ![]() ![]() |
Aha deci se intampla si la voi..
mami fericita de strumf Vlad Rafael (9 iulie 2011)

madybulancea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
de ce? cum te mai descurci cu slingul? blog The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
cu slingul ma descurc...lui ii place,acum doarme in sling,caci altfel nu a reusit sa adoarma...is suparata k urla la san,ca il doare burta,ca vomita,chiar s-a trezit ma devreme,a scos un pic de branzeala si a adormit...si am super emotii pt botez,sigur o sa planga mult...

anca-28 spune:
Neata fetelor
Ireth vezi ca sunt formule de lapte praf cu prebiotice pt constipatie de la Nestle cred, se gasesc in supermarketuri.
Naatlia este asa o scumpa rade intr-una cand nu e obosita si daca vorbesti cu ea scoate si ea diferite sunete. Sunt asa de scumpi in peioada asta de iti vine sa stai toata ziua cu ei in brate si sa-i dragalesti. Daca nu am avea si alte treburi de facut ce bine ar fi.
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

anaemi spune:
La multi ani Ramona!!!!
La multi ani si la multe lunite Patrick, Ianis, Ruxandra si Filip !!!
Lulushor Si eu zic ca Eric este f bine. El a fost si destul de maricel la nastere. Si Petru , la 2 luni avea 6 kile.
Vreau si eu manduca ! Dar mi se pare super scumpa si nici marsupi plus ala nu este f accesibil. Deocamdata ma descurc cu wrap-ul, cu toate ca nu mi-ar fi sctricat ceva ce se pune mai usor si mai repede.
Roxy si Petru al meu sta cu mainile in gura, mama mama. NIcinu pot sa-l imbrac, ca el se trage dupa maini
Mai rau este cand suntem afara si se baloseste tot si i se racesc manutele si fata; iar cateodata se trage de gingii si se zgarie si bineinteles ca urla
Ma bucur ca alexia este mai bine!
In alta ordine de idei Petru a dormit ieri de la 10 -12 noaptea cand -a frichinit un pic si a mai supt, iar apoi somn de voie pana la 6.30, papa si iar nani pana la 9.
Aseara s-a culcat pe la 10 si ceva si s-a mai trezit la 5.30 sa pape, iar apoi nani pana la 8.30.
Apropo de cutremur...eu nu l-am simtit si eram si treaza
...probabil o fi fost cand ma luptam cu Anastasia sa o pun la loc pe perna ei...ea de obicei doarme la perete, dar de dimineata era pusa invers si fix pe marginea patului
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

anaemi spune:
Eu am wrap neelastic...cel elastic pare mai subtirel...asa este Adra?
Oricum elastic, ne-elastic...este o binecuvantare! Cat sta in el bineinteles
Maine nu stiu daca o sa pot veni...incep scoala Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)