Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

rapid am citit si am sarit si pagini

camady la primul copil am avut lohii pana la 8 saptamani. medicul mi-a dat vitamine... dar nu am luat
acum sper sa nu ma tina asa mult. oricum nu sunt abundente dar sunt enervante.

racheel si cine mai are copii fornaiti la nasuc. aveti mare grija ce produse foositi si ma refer aici la detergenti de haine, de curatenie in casa.
la maternitate tampitele alea au pus in chiuveta de la camera bebelusilor, domestos. al meu a inceput instant sa faca precm locomotiva. pufaia efectiv, cu greu putea respira pe nas. prima data nu mi-am dat seama ce se intamplase, l-am gasit dimineata asa, infundat in ultimul hal. noroc ca a doua oara eram de fata cand au fcaut treaba asta si mi-am dat seama.
asa ca mare atentie la produse.

LenaC mie mi-a zis ca are 3100g la ultima eco. a avut la nastere 3550. la primul copil mi-a zis ca va avea 3400g la nastere si a avut 3700.

ionelamaria hai ca mai e putin si la tine

cine intreba de biberoane?a zubi. am folosit si la primul copil, si acum, NUK. acum am biberoane de sticla(tot NUK) pt cazul in care e nevoie sa incalzesc laptele pt ca nu mai vreau sa incalzesc in plastic.

fug ca plange puiul.
in ultimele zile nu prea doarme ziua...
avem 2 sapt si 2 zile si nu a cazut buricul...la primul nu mai stiu cand a cazut...la voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Super vesti Ionela!

Ma bucur ca este totul bine.

Cea mai fericita 21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra!

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Am revenit si eu!

Salut cu drag toate burticutele si proaspetele mamici!
Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine/noi !

Cezariana a fost floare la ureche (dr, cu care am nascut si toata echipa au fost de nota 20, nesperat de ok si atenti), am nascut in 26 sept. la 11.15, bebita mea (Antonia) a avut la nastere 3.380 g si 52 de cm. Refacerea a fost la foarte usoara, a 2-a zi postoperatorie a fost f nasoala, era sa dau in depresie, dar dupa aceea totul a fost ok.
Partea cea mai nasoala a fost cu incercarile de alaptat.. toata lumea s-a straduit sa ma ajute sa alaptez (asta in clinica zic), dar micuta plangea ore la san, mi-era f mila de ea si in plus primea si LP din belsug (din pacate), mai ales noaptea.

Ei, toate au trecut, acuma ma mulg, mai si suge bebita uneori, dar nu ma plang, ca am laptic si ea e ok .

Imi pare tare rau pt. fetele cu experiente mai neplacute.
Cam astea sunt noutatile, am sa mai revin dupa ce recuperez din capitole, nu am recuperat totul .

ps. am pus si eu 2 poze cu matzuca mea pe grup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Ionela, Lena C felicitari pentru vestile bune

Ionela nu are secretii ca nu-i curge nimic in gurita sau nasuc.

Lore, gata am venit cu vesti

1.Pentru fornait ser fiziologic sia spirat de 2 ori pe zi.picaturi mi-a zic ca dupa 2 luni se dau

2.I-a masurat caputul, trunchiul, burtica toate bune pentru varsta ei.la lungime mi-a zis ca trebuie sa ia 55 cm in prima luna, 4 in a doua, 3 in a treia, 2 ina patra si apoi cate unul.A mea aluat 4,5 cm

3.Are albul ociului spre albastru mi-a zis ca este normal dar, daca nu se albeste dupa varsta de doua luni trebuie sa merg cu ea la oftalmolog.Aici mi-e frica ca si eu am miopie si mi-e sa nu fi mostenit ceva...

4.La inimioara, rasuflul este cam mic si este normal pentru aceasta varsta dar daca nu-i creste trebuie sa-i fac eco la inimioara.

5 Trebuie facut masaj de 5 ori pe zi.Cine are rabdare....

6.Trebuie sa-i fac program de 3-4 ore la mancat ca de aceea imi mai vomita ceva ca laptele urdit.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t
Lore - ce tarem ai fost prima care a spart gheata Mie una mi-e teama de mor de acel moment si oricum deocamdata nici nu-mi trece prin gand actiunea asta.

Noi suntem mai bine, ieri si azi, ziua am dormit mult mai bine. Noaptea tot pe burtica lui mami dormim si papam.

Fetele voi ati inceput sa pregatiti botezul? Aveti o lista cu ce este nevoie?

O zi minunata!

andreea nici mie nu imi statea mintea la giugiuleala cand avea bibi 2 sapt!!! era pierduta total in alte detalii. :))) acum insa ca ne-am mai obisnuit cu bibi si am inceput sa ne preocupam si de casnicia noastra pentru ca o lasasem pe plans secund si s-a simtit. nu ca ne-am fi certat sau ceva, dar pur si simplu nu am mai avut timp de noi. :) dar tie de ce iti este teama asa de tare?! ca nu o sa mai fie la fel sau de ce?

ionela felicitari pt grasunel si mai asteptam un pic si incep galeria pentru tine!

sei am vrut sa iti zic ca si eu am facut aceeasi greseala.si pe mine m-a mancat in ... genunchi sa mananc iaurt... in seara aia a avut colici........... eu renuntasem cam de vreo 2 sapt la lapte dulce si iaurt si bibi a mea e mult mai bine cu colicile. intentionez acum sa nu ii mai dai Bonisanul vreo 2 zile sa vad ce se intampla - poate ii dau picaturile degeaba.

Iris_K felicitari mamico! toate cele bune.

racheel si fetita mea are albul ochiului cu o tenta albastruie.. eu ziceam ca e normal. nu este?!

noutati despre noi am fost azi la doctorul de familie. Avem 4500g (voluptoasa ) , capsor 37 cm, lungime 51 cm. Trebuie sa curat limbuta ca are depozite de laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ola,

noi ne am intors de la pediatru. inca nu am apucat sa citesc ce ati mai scris..

gogoasa e bine. a luat 300gr. intr o sapt jumate. ne am externat cu 3050 si acum avem 3350gr.sper sa si continue ritmul. clinic e ok, sanatoasa suflul sistolic nu l a auzit pediatrul ceea ce ma bucura...pot spera ca se inchide. confirmarea o sa o avem la 6 lunicand o sa mergem din nou la eco de cord.

batai de cap ne da in schimb hemangiomul de pe manuta. e plan deci sanse maxime sa se resoarba dar fiimd mare ar trebui sa consultam un chirurg dermatolog. singurul in care mi a zis pediatrul ca are incredere e mihaela leventer din bucuresti.... am intrat pe site ul ei si bineinteles ca ea recomanda interventia cu laser din prima nicidecum expectativa cum fac ceilalti medici...nici nu stiu ce sa mai zic..
o sa ii fac fetitei si un eco abdominal sa excludem varianta in care ar putea sa aiba si pe organele interne vreun hemangiom, dar asta mai tarziu. deocamdata nu o mai chinuim cu medicii ca e prea micuta. ne incredem in dumnezeu si speram sa fie de partea noastra.

cam atat despre noi.

va pupam. ma duc sa recuperez

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Lena TREBUIE sa imi scrii cum ai facut botoseii aia mov inainte sa nasti!! am vazut si site-ul ala in engleza insa cunostintele mele tehnice de impletit/crosetat sunt prea limitate ca si pricep o iota din ce explica aia acolo. TE ROOOOG ! sunt prea draguti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Ionela, noi suntem cu 8,67... te ajungem acus

Sei, multumesc pentru motzate. Cred ca sunt primele. Sper ca bibi o sa aprecieze efortul si o sa ia in considerare data pe care tot o repet 9.10.11

Helenutza mersic, inseamna ca suntem mari deja. Eu oricum ma bucur ca am trecut de 3000

Bine ai revenit Iris_k. Sanatate tie si Antoniei si mult laptic

Multumesc Racheel.

Felicitari Lore. Mara e mare deja , ai pe ce pune mainile .
Pentru ce trebuie facut masaj de 5 ori pe zi?

Fetele care nu mancati iaurt/beti lapte... ce papati pentru calciu? Branza? Smantana?

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Helenutza23 - noi facem 2 saptamani in noaptea asta si nu ne-a picat inca buricul. Dna Dr ne-a spus ca intre 5 si 10 zile, dar ca nu este regula si sa nu ne speriem daca dureaza mai mult.

Iris_K - bine ai revenit! ma bucur ca sunteti in regula.

loredanar - mi-e fri mai stiu ce si cumca de durere cred si cum...si daca o sa fie ok pentru sot...nebunii.

oanaiasi
. Trebuie sa fie totul bine! Doamne ajuta!

Cea mai fericita 21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra!

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Lena TREBUIE sa imi scrii cum ai facut botoseii aia mov inainte sa nasti!! am vazut si site-ul ala in engleza insa cunostintele mele tehnice de impletit/crosetat sunt prea limitate ca si pricep o iota din ce explica aia acolo. TE ROOOOG ! sunt prea draguti!

Lori fericita mamica de MARA ( 20.08.2011 ora 14:25 ! )

Lori, poate ne intalnim saptamana asta in parc si chiar iti arat . Daca nu reusim, poate fac un document si incerc sa iti explic
Desi eu am facut 3 perechi, si de fiecare data cu filmuletul in fata. Dar as putea sa imi scriu si sa iti arat. Dureaza cam 2h pentru un botosel din cate imi aduc aminte

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput