Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

alinush imi place semnatura ta ...haioasa esti tu cu emoticonul ala ... pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mismj, asta cu pupatul pe gura e doar un fix al meu, nu e neaparat un principiu... Poate si pentru ca sunt fumatoare mi s-a trezit obsesia asta. Ma spal pe maini dupa fiecare tigara sa ma pot juca cu ea dar recunosc ca ar fi o corvoada sa ma spal si pe dinti la fel de des (de vreo 10 ori )

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

La multi ani cu intarzaiere Ralu si Kitzy. Sanatate multa puiutilor bolnaviori si multa putere si rabdare mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LORI, ma bucur ca fifi s-a pus pe treaba
ZIKI, mi-am adus aminte de faza aia a Flaviei - ”tuturor ne pute gura, si mie, si tie...”

A nascut madam Luciu. Nasa mea e prietena buna cu ea (Luciu a fost imaginea firmei lor, Redis, care produce batoanele de slabit Fibrobar). Cand erau tripletii nostri in scutece (acum au 4 ani jumate), Luciu a tot stat pe la ei, a facut ”ture de noapte”,a schimbat pampersi etc si i s-a parut cool sa ai tripleti. Si atunci i s-a aprins si ei beculetul...Ma rog. Azi a fost un reportaj despre faptul ca a nascut asta si nasa a fost invitata cu copiii sa povesteasca bla bla-uri despre prietenia lor si alte chestii de genul asta...

In seara asta am gatit (din nou) spuma de gris cu mere. Succes total. Un mar taiat cubulete fiert in 200 ml apa. Se scoate marul, se paseaza cu furculita. In aceeasi apa se presara in ploaie o lingura de gris, se fierbe, se amesteca in continuu. Se amesteca si merele cu telul pana rezulta o spuma. Iese f bun.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

seara buna si de la noi!

azi am avut zi de smotru si facut haleala si spalat si urlat engros ca deh nu am putut sa stau pe langa ea si daca nu a urlaaaaaaaaaaaaaaat...apoi a tras un somn bun si am apucat si io sa pap ceva si apoi am dat o tura de iore, papat si in casa...cam brrr afara seara...noroc ca am acut un plovar ptr ea ca ptr mine ciu ciu...mi se cam zbarlise pielea...

raspunsuri:
-nu am femeie ptr curatenie, cat stau acasa mai fac io...cand oi incepe munca sigur o sa vreau

- fi-mea sta foarte teapana, tantosa...nici io nu pot sa stau asa ca ea

deea-sav, laura-luiza bien ati revenit pe la noi...treceti mai des, sa ne mai impartasiti din experientele voastre

alinush - imi place de mor semnatura ta, ma bucur tare mult ca v-ati 'inmultit', sarcina usoara iti doresc

mirelus - zi-mi ca gineri-miu si fratele lui sunt mai bine...poate migrezi si tu spre alta pediatra...io nu stiu cum de mai ai rabdare la nesimtirea lor...cred ca astia de la vitam au ceva in comun...pup si asteptam vesti bune

fragrant - notat trusa ai de urgenta...alea ptr rinifaringita ni le-a dat si noua una din pediatrele la care am fost cand a fost piscot bolnavior.

fetelor iar va tortuiti...va rog aruncati cu o felie mica si in mine ca daca mancati prea mult nu e bine...asa ca fie-va mila:))

si inca ceva - votati, votati, votati , plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

http ://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

va multumim si o seara buna va dorim:*

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

Buna, fetelor!
Am vazut ca intrebati de unde se cumpara homeopatele. Ginerele meu le-a cumparat de la farm. Helpnet de pe Iancului, spun ca aici sunt mai bine aprovizionati in homeopate si-i nonstop deschisa.
Va si multa sanatate buburuzelor bolnavioare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

hei!!!!!!wazzzzeeee?

LORI;prezent..Sunt cu enspe treburi...si am si fata la curatenie!care e antitalent..ori se invata intr-o saptamana..ori o plesnesc..deja sunt cu nervi intinsi..mai e un pic si bubui

Cica n-a calcat in viata ei..nu face curat acasa ca face sora-sa..are 22 de ani..imi vine s-o bat..incerc sa fiu "buna"cu ea- DAR MI SE CAM TERMINA BUNATATEA!Culmea e ca Mario o indrageste tare..si gaza asta mica se cam rade cand apare

Mirelush;sanatate la motanii cacaciosi..baga ceai de afine,menta,coada de cirese!..Zic si IO

RSZ;iara am ras cu faza:"nu-i pute gura lui Felix..Numai miroase saliva a adult"/..ZIKI ESTI UN FENOMENCe preocupari ai tu
SI ALTA..;Sonica sta dreapta ca o dom'soara!

Carmen;margarina nu se taie in crema asa ca untul!Mie imi place Rama.

pupici

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Acum ca sa tot "zgandarim" subiectul asta cu saliva: ZIKI daca te referi la babetica (sau batista, sau hainuta fara babetica) imbibata cu saliva, aia da, miroase daca ramane mai mult de o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

s-a dus mamica in Ungaria la lucru..me dor de ea deja..nu vine numai de Craciun..fratele meu in Iraq..am ramas singura in familie..noroc pe prichindeii astia doi,ca altfel..saream in butoi!

Mai /copiii astia isi bat joc de mine
Mario a invatat-o Pe SONICA SA -MI SUFLE MANCAREA IN MOACA!..Asadar..ramane una bucata mama plina de mancare,scaunel,masa..fleasca..Mario pisat pe El de atata ras..si asta mica se distreaza de minune..rade cu lacrimi..aoleoooooooooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde offfffffff nici nu vreau s ama gandesc cum este sa fie mama plecata in alta tara. si fratele in irak...of . Dumnezeu sa fie cu ei ! si sa se intoarca acasa repede. hai ca o dam din plans in ras...ce tare e Mario ! si e doar inceputul , doar e fratele mai mare , o sa o invete toate cele !

Am votat un piscotel frumusel !

irinuka te intorsesi din munti ?

roxx hai ca si tu esti tortareasa...sa incerci tortul de amandina by edith, e mortal. tortul de zahar ars e pe blog cumva ? ia sa vad...daca nu, zi-mi si mie reteta pls.

Mergi la inceput