Aspirante optimiste > 20 ani (719)
Raspunsuri - Pagina 8
Mihaelafalt spune:
Neata fetelor.
Bob multi pentru tine astazi, sunt alaturi de tine draga mea, multa putere sa iti vezi visul implinit.
Ylari eu am tot lasat dar nu se mai poate, la 11-30 am programare dar imi e o frica de mor, la ginecolog acum ma duc si vin n-am nici o treaba dar cand e vorba de dentist fug ca dracu de tamaie.
Ne citim diseara ca dupa raman la scoala si vin pe la 7-8 acasa.
Va pupic si tineti-mi pumnii.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
irmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Buna dimineata, girls! Am baut si eu o galetusa de cafea, aveam nevoie, ca am dormit foarte prost, am visat aiurea, m-am trezit la 5... acum un an la ora 5 dimineata nasteam... ehhh, viata merge inainte, poate la anul pe vremea asta o sa ma plang de insomnii ca m-a tinut treaza Ylari, weekendul asta suntem abia z27-28, eu nu ma bag la test. Abia miercurea viitoare iau un surecheck (daca mai apuc, evident). Am feelingul, ca si in alte dati, ca NU e , dar sper sa ma insel, evident. Progesteronul il am mare din cauza lui closty, nu ma ambalez pe tema asta, sunt doar multumita ca e mare si suficient sa-mi sustina o eventuala sarcina. Eu oricum voi lua utro si cu si fara sfatul doctorului, mi-e frica de (inca) o desprindere de placenta Lorena, tu poti incerca un testulet, iti tin pumnii Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors... Te , Bob ! |
Bob - iti doresc ca la anul pe vremea asta sa iti ti puiul in brate si sa fi cea mai fericita mamica!
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
miky82 spune:
Neatza
O zi buna tuturor
Eu am mult de lucru asa ca o sa intru mai rarut dar va citesc sa stiti
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
histamina spune:
Fetele,
sunt f suparata.
Pe 6 sept Strumf a capatat o viroza d ela cresa. L-am tinut acasa. i-a trecut viroza, dar s-a constipat. au rezultat 3 fecaloame de la care a facut toxinfectie si e coli a trecut in urina si a urmat o infectie urinara cu spitalizare. dupa spitalizare l-am tinut acasa o saptamana. l-am dus din nou la cresa apoi si a facut enterocolita si acum viroza respiratorie.
la cresa a fost trantit in patut de o educatoare si asta l-a afectat f tare.
l-am retras d ela cresa.
a slabit 300 de gr. avem 6.600 kg,72 de cm, de la 1,5 kg si 42 de cm si avem 1 an si 2 luni.
tipa, plange, e speriat.
papa numai ce vrea si suge mult de la mine.
ii dau imunostimulator cu colostru si probiotice, biotics si infatrini,miere cu propolis.
are febra,pana in 38 face acum, tuseste, expectoreaza are muci incolori.ii dau nurofen alternativ cu panadol, i-am dat eurespal pana l-am fluidificat de tot, ii pun colargol in nascuc.
nu stiu ce sa mai fac!
histamina spune:
Didi,
mama finutului meu nu a avut menstruatie 3 ani si a ramas natural si are un baietel superb,sanatos si frumos si destept!a intrat la menopauza la 26 de ani si la 29 l-a avut pe bebe.
mrenescu spune:
Buna fete dragi,
Am inchis si noi "sesiunea" de CM pe luna asta si de astazi ne apucam de treaba. Mi-am determinat deja perioada fertila dar cum v-am spus, imbinam utilul cu placutul si ne iubarim mai mult. Perioada fertila incepe pe 11.10 iar ovulatia este in 14.10. Cel putin asa zice calculatorul de pe net caci alte mijloace de determinare nu utilizam momentan ( poate doar aparitia secretiei, chiar o sa fiu atenta la ea sa vedem daca e chiar de pe 11 ).
In rest ne luptam cu viata asta asa "nebuna" cum e ea pentru ca pana la urma asta e, o lupta continua. Ei, cand va veni si bebe motivele pentru care ne luptam se vor tripla
Lore,orice inceput e greu. Fetele au dreptate, nu-ti rupe spatele in doua. Tu esti demotivata, atata tot. Fii mai atenta in jurul tau, la cum lucreaza ceilalti si incearca sa te adaptezi ritmului lor. Despre zilele dinainte de semnarea contractului eu zic sa-ti intrebi seful. N-o lasa asa, e pacat de munca ta si e dreptul tau sa fii platita, pana la urma. Incearca sa intrebi fara un ton acuzator.
Bob, eu sunt sigura ca se va intampla sa apara cand te astepti mai putin. Vei vedea.
Ylari, tin pumnii sa fie cu ochisori la testare
Cat mai curand
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina Fetele, sunt f suparata. Pe 6 sept Strumf a capatat o viroza d ela cresa. L-am tinut acasa. i-a trecut viroza, dar s-a constipat. au rezultat 3 fecaloame de la care a facut toxinfectie si e coli a trecut in urina si a urmat o infectie urinara cu spitalizare. dupa spitalizare l-am tinut acasa o saptamana. l-am dus din nou la cresa apoi si a facut enterocolita si acum viroza respiratorie. la cresa a fost trantit in patut de o educatoare si asta l-a afectat f tare. l-am retras d ela cresa. a slabit 300 de gr. avem 6.600 kg,72 de cm, de la 1,5 kg si 42 de cm si avem 1 an si 2 luni. tipa, plange, e speriat. papa numai ce vrea si suge mult de la mine. ii dau imunostimulator cu colostru si probiotice, biotics si infatrini,miere cu propolis. are febra,pana in 38 face acum, tuseste, expectoreaza are muci incolori.ii dau nurofen alternativ cu panadol, i-am dat eurespal pana l-am fluidificat de tot, ii pun colargol in nascuc. nu stiu ce sa mai fac! |
incearca pentru raceala sa ii faci aerosoli ,chiar si cu ser simplu sunt ok si rezolva problema mult mai repede decat medicamentele.Incearca s amergi cu el la un homeopat,poate funxctioneaza in cazul lui si il mai stabilizeaza un pic.
De constipatie ii poti da o lingurita de seminte de in pe zi ,ii pui in mancare si il ajuta .Eu asa am rezolvat problema asta la Maria dupa ce a stat 1 an constipata.
Hai ca trebuie fii tare,are nevoie de tine puternica si se faca el mare si cu muschi.
Ai numarul meu si ma poti suna oricand.va pup
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
lorena_86 spune:
buna fetelor
eu tot rupta...
dar problema nu e la mine, ma ingrijoreaza sotul....e foarte abatut, trist, nu prea mai vb....e tot timpul pe ganduri
ba chiar mi-a zis de curand ca nu mai rezista....
iar insomniile se accentueaza, de doua nopti nu stiu ce a dormit....
ieri noapte s-a pus in pat la 3 si asta dupa ce am inceput eu sa-l cert ssi la 6 jumate s-a trezit sa mearga la munca iar ieri a venit de la munca pe la 5, a mancat iar pe la 6 a primit alarma si a stat la un incendiu pana azi dimineata la 5 apoi a dormit putin si a plecat iar la munca....
nu stiu ce sa-i fac, pe cuvant ca ma tenteaza sa-i dau vreu somnifer fara sa stie ca nu stiu cum altfel sa-l fac sa se linisteasca putin
imi e toare frica sa nu-mi ascunda ceva, ca eu asa am impresia ca se intampla ceva si mai grav si el vrea sa ma protejeze....
bob, nici nu ma gandesc sa fac test pana duminica-luni pt ca si eu ca si tine presimt ca nu e nimic si nici nu imi e deloc greu sa ma abtin pt ca am reusit mult sa nu ma mai gandesc de cand cu jobul asta super obositor
va pupic
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
xdidi spune:
salutare fetelor,
am nevoie de ajutor, m-am hotarat sa fac totusi hsg-ul luna asta, adik astept cm-ul si apoi ma programez, insa stiu ca se fac niste analize inainte ....cine ma poate ajuta cu listuta??? stiu ceva de chlamidia si ureaplasma , eu le-am facut astea de vreo 2 ori prin 2008 si n-am nimic, defapta n-am avut nimic niciodata la culturi....dar acum e ceva important si vrea sa stiu ec este necesar de repetat...
merci mult de tot ce sa va mai zic, nu stiu ce trebuie sa fac ci ca imi urmez planul asa parca nu s-a intamplat nimic, mi-e aiurea ca nu i-am zis mamei mele nimic , voi merge pe la ea la sfarsitul lunii noiembrie si ii voi spune atunci de amh, faza e ca ea are prb cu tiroida si o afecteaza socurile emotionale...
ma intreba cineva cand a intrat mama la menopauza, mama inca n-a intrat are 47 ani , deci nu e ceva genetic ....pur si simplu am avut 2 operatii si o boala care-mi manaca ovarele....
lore stiu cum e sa ai un sot stresat si al meu este de nu ajungem la spermograma deloc, sa ne rugam sa nu fie decat o faza si apoi sa se linisteasca apele la munca'....
va puuup pe toate