Aspirante optimiste > 20 ani (719)
Raspunsuri - Pagina 4
irmaria spune:
mywish1 bine ai venit dar iti doresc sedere cat mai scurta la aspirante
Dupa ce ai pierdut sarcina ai facut analizele de trombofilie?
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
irmaria spune:
Fetelor am si eu o intrebare referitoare la sansele mele luna asta.
In perioada ovulatiei am prestat in zilele 9,11,13,14 (nestiind ca ovulatia va avea loc cum indica FF in ziua 13).
Am vreo sansa sau am ratat-o, avand in vedere ca inainte de ovulatie am prestat o data la doua zile in Z9 si Z11?
As vrea macar linistea asta sa o am...
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
MeAlex spune:
Maria, ai prestat perfect!
Mywish, bine ai venit! Te gandesti sa faci ceva analize? Imi pare rau pentru pierderea ta...si sper sa ai vesti cu II cat mai repede.
Bettercy, acum sangerarea e maronie si putina...bag 400 mg Utrogestan pe zi.
Fetelor, cum sa imi dau seama daca e de la implantatie sau doar un spotting amarat?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
dreambaby spune:
Buna fetelor. Multumesc pt urari ! Cumnata mea e f bine, optimista. Iar bebe e o frumusete de copil . Abia astept sa ajunga acasa (e posibil ca maine sa o externeze) sa ma duc sa ii vad pe amandoi. Ieri am fost la cumparaturi, i-am luat cateva hainute super frumoase nepotelului si o paturica. Mi-e asa drag de parca ar fi copilul meu . Deny, mai am ceva emotii si pe sfarsitul lunii cand va naste cealalta cumnata, tot baietel. Sunt matusa numai de baietei ! si o zi excelenta!
Mihaelafalt spune:
Betercy ce vitamine iei?
Si eu am auzit ca se elimina repede din corp dar ca doctorii isi iau o marja de eroare.
Eu iau acid folic adica acifol de vreo 2 luni cred, poate chiar mai bine de 2 luni altceva ti-a mai dat? si multa bafta la facut zacusca, sa iasa asa cum iti place daca nu iti trimit eu un borcan ca am facut 3 portii .
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
stefulici spune:
Hello la toata lumea!
Eu am fost plecata din Bucurest si n-am avut net. Am avut ceva de recuperat: ati fost foarte harnice!
Am citit cu nerabdare...chiar speram la liniute...
Imi pare rau ptr fetele cu z1!
Antic antispermatici am facut si eu ( mi-a iesit 33), sotului nu i s-a mai recomandat ptr ca avea spermograma ok.
Me-Alex- poti sa faci un beta HCG. Bafta!
Miha - apuca-te de treaba..poate vine mos Nocolae cu II!
Mrenescu- bine ai venit si bafta!
Irmaria- eu zic ca ai prestat ca la carte... maby baby...
Deny, Ylaria
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
mywish1 spune:
Multumesc pentru urari.:)
irmaria cred ca ai prestat perfect, sa speram ca se va finaliza cu bebel.
Despre analizele mele, am facut profil trombofilie II de la synevo si rubella+toxoplasmoza+ virus herpetic +secretie vaginala,ureaplasma si chlamydia dupa pierderea sarcinii, si o gramada de altele ianinte toate au iesit perfect.
As mai face si altele dar nici nu mai stiu ce...:( mi-as fi dorit sa iasa ceva prost ca sa am ce repara...dar asa..
Va pupic si sa auzim de II la cat mai multe dintre noi
YLARI spune:
Buna seara fetele mele dragi si scumpe, irmaria eu cred ca ai prestat super bine, bafta multa, dreambaby te inteleg perfect la fel de indragostita am fost si eu de nepoteii mei, ii iubesc tare mult si acum
Mywish bun venit si sedere scurta, ce povestesti tu mi s-a intamplat si mie anul asta deci te inteleg scumpa mea sa fii puternica! Bafta la incercari si sper sa ne dai vestea buna cat mai curand!
Elenusht multumim de urari si noi ne gandim la tine si vrem sa stim ca esti bine!
Stefulici merci de pupici
Fetelor ce mult ma bucur ca al mult de lucru si nu ma gandesc la testari... Oricum, nu stiu daca sa ma testez duminica, as fi ziua 28 cred... Sotul pleaca vineri :(( ce dor o sa imi fie de el... De aia ma gandesc ca poate ii dau o veste buna, ii fac poza la test si i-l trimit Pe mail :)))) cred ca s-ar bucura saracutul! Cam ca si irmaria am prestat si eu dar tot am emotii ca nu cumva sa nu reusesc nici luna asta ........
Va pup mult!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
lorena_86 spune:
buna fetelor
de fapt iar nu e buna deloc
o fost doar o alarma falsa ca ne revenim
in primul rand suma promisa sa ne revenim era mulllltttt mai mare decat ce am primit (de la 2000 euro am primit doar 400)
apoi la job nu e deloc asa cum credeam, desi am muncit si sambata si duminica si azi contractul abia cu data 4-5 se semneaza....asta inseamana zile muncite fara sa fiu platita
stau doar in picioare, ci nu numai la casa ci mai pun si marfa la raft, sa ridic, pun preturi, spal pe jos, matur.....etc
am venit rupta, ma simt pur si simplu rupta in doua, de la mijloc...am coloana facuta praf
plang de durere, ma dor ovarele de simt ca imi pleznesc, ma dor picioarele, ma doare capul....etc
m-am deshidratat ingrozitor pt ca am crezut ca am de unde sa beau apa dar cand colo daca mi-e sete trebuie sa cumpar de baut....si teapa ca nu am avut nici un ban asa ca am stat nebauta nimic vreo 9 ore, de mi s-a uscat gura, nu mai puteam....deci NASOL
poate unele din voi nu o sa-mi dati dreptate dar credeti-ma ca e aiurea
deci luna asta nici nu indraznesc sa ma testez ca la cat am carat si supra-ultra-solicitat nu are cum sa mai fie ceva
eu acum am venit si maine intru la 7 jumate
ma bag la nani
va pup si va urez multe linii duble
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen