Aspirante optimiste > 20 ani (719)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of maine pleaca Iuby asta e sper sa treaca repede trei sapt. Ma tot mananca in fund maine sa fac test dar nu le stric pe astea de le am in casa imi iau altul de dimineata de la farmacie, am in casa un surecheck si un first response. Aoleu am mancat ca porku azi mi-a comandat iuby chinezesc nu mai mancasem de cand eram gravi in iunie
In alta ordine de idei, simptome : zilele trecute vreo trei zile am fost balonata, acum vreo doua zile picam de somn prin carfur, iar acum mi-e o sete ca la balamuc. Temp e inca sus, dar nu mai am rabdare pana la ziua indicata de ff of...
Lore sper sa vindeti masina repede sa scapati de probleme. Ce aiureala cu colega aia pai si ce, daca nu mai vin inca vreo doua colege le faci si turele lor? Vb si tu cu un sef, nu e normal, macar supliniti-o prin rotatie, zic si eu...
Asa ce sa va mai zic, stefulici Eva e ok merci de intrebare. Bun venit noilor aspirante dar sa o stergeti de aici repede ok?
Bobule un gand frumos catre tine, o imbratisare tare si o floricica virtuala sa nu imi dai drumul la mana da? Fugim la odisee, da? Cand om fugi!
Luci si tie pupic, alex merci de rasp te mai doare burta sau nu tu ai avut probleme? Ca sunt obosita taaaaare
Pup fetele

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alekusta spune:

Da, am luat metformin, e pentru a 2 a oara.Prima data nu am reusit sa l iau, iar acum l am intrerupt pentru ca nu ma simteam bine si tatal meu a decedat in urma unei complicatii de la diabet si a tensiunii mari. Nu stiu ce sa fac..maine probabil voi incerca sa ma programez la un alt doctor.O seara placuta tuturoe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_r2005 spune:

am facut de dimineata testul si e doar o liniutza.sunt dezamagita dar nu ma dau batuta.deja am 10 zile de intarziere asa ca mai stau sa vad ec se int si repet testul sau consult un medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Poftiti la cafeluta cu laptic.
Eu iar am avut treaba, asa ca nu am reusit sa scriu ieri. Dar am tot citit.
Bine ati venit, noilor aspirante!si sa nu ramaneti prea mult pe la noi Ioana imi pare rau de liniuta singurica.
La mine nimic nou.
Ma tot intreb unde sunt fetele mai vechi, ne-au parasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata !
Gaby multumesc de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Neatza!
gabyv multumesc pentru cafea, este delicioasa
luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Neata!
Pentru fetele care au fost diagnosticate cu sindromul ovarului polichistic un interviu cu dna doctor Camelia Florentina link.

Nu stiu daca am voie sa postez link-ul, daca am incalcat vreo regula va rog sa stergeti mesajul.

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_r2005 spune:

lary am vazut testele tale cu eva si mam incurajat fff mult.probabil ca o sa imi iau inca un test in cateva zile.iar daca tot nu e nimic am vorbit cu cineva si in 15 imi fac o programare la medic:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

Neatza!
gabyv multumesc pentru cafea, este delicioasa
luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

mbadaran, ioana - imi pare rau pentru rezultatele negative este cumplit sa iti intarzie CM-ul si sa iasa testul negativ, iti pui atatea sperante si pe degeaba
Bob, Ylari - va asteptam cu vesti bune!
xdidi - eu inca sunt in stare de soc, am citit mesajele tale si inca nu pot sa imi revin, nu stiu ce sa iti zic ca sa te incurajez dar din ce am mai citit pe formul au fost cazuri care au reusit sa ramana insarcinate unele prin FIV altele natural dupa ce se obisnuisera cu ideea ca nu vor mai ramane niciodata gravide.

Fetelor ieri am citit mesajele unei colege de suferinta aici pe forum care a ramas insarcinata natural desi se pregatea pentru fiv. Si sufera de o gramade de boli printre care si endometrioza... Deci minuni se intampla si faptul ca minunile astea se intampla printre noi si auzim de ele trebuie sa ne faca sa mergem mai departe cu incredere ca Dumnezeu are pentru toate pregatit acolo sus cel putin cate un bebelus.

Scuze ca m-am lungit atat!

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput