Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(36)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Multumim frumos de urare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bravo Adi pentru reconstructie! Si pentru kile! Eu mai am de dat jos vreo 10 ca sa arat aproape de cum trebuie. E imperios necesar, ca am picioarele varza.

Nu stiu sa fac capitol nou, ca as face. Poate se indura vreuna din fetele de pe fb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani sarbatoritilor !
Elfica, eu nu ajung la petrecere din pacate, e fix ziua nepotului meu pe 18. Wellkidul deja e consumat jumatate... daca vrei sa il incerci asa sa vezi cum ii merge, ti-l dau cu mare placere. Eu stau in zona Titan si muncesc in zona Iancului. Daca ne putem intalni pe undeva pe traseu da-mi un semn. Eu l-am luat de la help net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Syuta: Ti-am trimis PM, verifica, te rog. Ce pacat ca nu poti veni la party. De aici, de pe forum, vine cineva?

Anymona: Ce imi poti spune legat de confirmari, ca eu nu intru pe FB. Dar de costuri clare, exceptand consumatia proprie? Ai idee cate persoane s-au anuntat sau, mai bine spus, cati ursuletzi vor veni?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Adi cum e cu sprancenele, ce iti face propriu-zis? Si eu as vrea sprancene arcuite, ca le am pleostite rau... M-ar ajuta? Cat costa, cat tine operatiunea, ce amanunte imi poti da? Merci!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI!
David Gabriel
Ioana
Evelina Ioana
sa cresteti mari si sanatoase!

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Va invit la capitol nou .

Mergi la inceput