Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

happiness am luat si eu pui Coco Rico vad ca din astia aduc la supermarketul de langa mine. sunt buni, daca ar fi adevarat ce scrie pe ei.....eeee ce bine ar fi.

persi super ca i-a placut supita micului dolofanel lasa, nu prea mult din prima, are timp sa pape nu-l grabi

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

persi si tie ti-a zis de pruna? am mai auzit ca nu prea ar fi buna... eu i-am dat mai mereu, o fi rau?

fetelor, voi dati pruna la bebei? oare sa nu-i mai dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Neata mamici! Dau cafeaua....fierbinte si bunaaaaaaaa

Sunt fresh de la 5, iar oameni la munca, doar 5..scap ieftin astazi

Multam tuturor mamicilor care mi-au raspuns la ''dilema'' mea

Intru si eu mai sporadic...alerg intre bucatarie-Ioana-si afara la aer...

Mai doream sa va intreb ceva.... Cunoasteti vreo pensiune in delta, unde putem merge 4 familii cu copii de 6 luniIoana, 1 an, 3 ani respectiv 5 ani? Alaturi de mamici si tatici? In jur de 17-21 oct?

Care dintre voi ati fost anul acesta? Parca citisem la cineva...
As vrea sa avem conditii f ok. Incerc sa caut pe site dar...ma tem sa nu avem surptize la destinatie.

Oare ma aventurez? Ce medicamente sa iau la mine ptr I? sau crema ceva ptr tintari. Stiti ceva ce fnctioneaza? Sau pastile ptr camera sa fie ok. Ca stiu ca multe din astfel de produse sunt ineficiente. Imi este un pic teama...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

noi am fost in august aici: http://pensiunedeltadunarii.ro/cazare-ro-galerie
A fost superb. Ziua nu erau tantari, doar dupa lasarea intunericului, cand intram in camera.
Am avut la mine gel ZanZa No de la Chicco, impotriva tantarilor. Nu prea l-am folosit, pt ca intram in casa cand apareau tantarii. Dar vara se intuneca la ora 21.
Cu cazarea nu am avut probleme. A fost foarte bine totul. GAzdele au doi copii: o fetita de 7 ani si un baietel de 2 ani (care in fiecare seara statea in carucior, la tv, la desene animate, cu un biberon de lapte in manute; era atat de scump... daca noi il necajeam sau comentam ceva, ne spunea pe infundate "tu sa peci din casa mea" )
Probleme au fost cu transportul pana acolo. Am lasat masinile in Tulcea si de acolo am luat o nava rapida (http://nave-rapide.ro/). Am ajuns in 1h30min in Crisan. Cei de la pensiune au venit cu o salupa si ne-au luat bagajele (nu va puteti inchipui cat de multe aveam: scule pt pescuit... multe... carucior, patut). Iar noi am plecat pe jos (vreo 20 min de mers pe jos pe o ulita )
Si problema cu transportul a fost la intoarcere, cand cei de la nave rapide ne-au spus ca nu mai avem loc sa ne intoarcem in Tulcea (desi aveam rezervare facuta de cand am ajuns in Crisan). Au plecat si ne-au lasat acolo in Crisan, desi ne-am certat cu ei si am amenintat ca anuntam OPC-ul). Si am cautat salupe particulare care sa ne duca in Tulcea. Am gasit doua salupe (noi eram 12 persoane+ bebe) pe care am dat 1100 ron (toti 12) si am ajuns cu bine in Tulcea. Doar ca salupele erau acoperite doar cu o copertina. era curent pe apa. Dar Daria a dormit tot timpul si am avut noroc ca nu a racit.
Eu iti recomand pensiunea asta. Si poate nu veti avea probleme cu transportul. Atunci era plin sezon si erau foarte multi turisti. Speram ca acum nu va mai fi asa.
Bineinteles, ca ajunsi acasa am uitat sa anuntam OPC-ul.

Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

catank, ce scaun ai comandat pana la urma?
scuze daca ai spus in paginile anterioare..n-am avut cand sa citesc

Tot de la chicco...9-18 kg, rosu si regret un pic, ...dupa vazusem mesajul lui miki. Asta este...sa il folosim sanatosi, ca restul vedem noi .

M-am grabit ptr ca eram hotarita sa plec in moldova...si ''ardea''...

Catank, de ce regreti ca l-ai luat? Nu am vazut mesajul de la Miki
Si eu sunt nemultumita de achizitia facuta. Am luat scaun Graco: http://www.gracobaby.com/Products/Pages/ProductDetails.aspx?ProductID=1766326
L-am luat de la cineva care l-a adus din SUA. Am dat 400 ron si nu sunt foarte multumita ca este prea mare. Ocupa foarte mult spatiu. Si eu voiam sa-l luam peste tot cu noi
In afara dimensiunilor cam mari, nu ii pot reprosa nimic: are 4 pozitii de inclinare a spatarului, 3 pozitii pe inaltime, tava detasabila. Si un imprimeu foarte frumos cu Winnie the Pooh. Husa este lavabila, dar materialul nu este plastic. E ca un fas mai bumbacos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

mada, la multi ani fericiti impreuna!!
roxy, eu ii dau pruna.
happy i-am dat banana asa cum este ea de la 6 luni.

astazi am facut pt bubu o papica ca as fi mancat o eu toata dar nici lui nu ia ajuns : ficatel+cartof+usturoi+gogasor le-am dinstuit putin in unt cu putina apa apoi am completat cu lapte, sa fiarba in lapte. am scos usturoiul si gogosarul, le-am pasat si am pus peste parmezan delicos!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

irinuca daca vrei un scaun de masa stabil, cu spatar pe 3 pozitii, tavita detasabila,husa lavabila, pliere compacta si ocupa ff putin spatiu iti recomand chicco happy snack. este o combinatie intre scaunele de masa simplute si cele mari.

Mergi la inceput

strumf ce scumpica este sophia!!!! minunata!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

stie cineva un remediu la muci curgatori ??
nu stiu ce sa-i mai fac andrei, avem deja peste o saptamana de mucisori..i-am dar eurespal, paracetamol, aerosoli cu adrenalina, ser in nasuc, colargol si uneori la nevoie ca nu dormea o picatura vibrocil..
azi noapte i-am dat cu pulmex pe la gatut, contine uleiuri volatile si a dormit mai bine..
dar se aude efectiv cum haraie de la muci chiar si dupa ce o aspir
nu mai stiu ce sa-i fac si ma gandeam ca paote stiti voi veo solutie..nu vad nici o imbunatatire in starea ei dupa 8 zile

mami de 2 prichindei

miki, eu stiu ca vibrocilul nu se da la nevoie ci de 2-3 ori pe zi cate o pic in fiecare nara ideal ar fi dupa ce ii cureti nasucul bine.
stiam de coryzalia (parca asa se numesc----homeopate) dar nu stiu dc sunt ok pt bb . trebuie sa intrebi.

Mergi la inceput

numai apa plata dati la bebei??eu am inceput sa ii dau apa de la fantana forata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

persi si tie ti-a zis de pruna? am mai auzit ca nu prea ar fi buna... eu i-am dat mai mereu, o fi rau?

fetelor, voi dati pruna la bebei? oare sa nu-i mai dau?

Si pe mine m-a certat pediatra ca i-am dat pruna. Dar uite, cei de la Hipp au piureuri de prune pt bebe de la 4 luni: http://www.hipp.ro/index.php?id=300
Delia mi-a spus de piureurile de la Hipp. Si vorba ei, sigur au facut niste studii, nu lansau pe piata un produs periculos pt bebe.

Mergi la inceput