Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

diana ce burtica frumoasa..si ce baiat mare
arleza felicitari pentru vestile bune

maine ma duc si eu la dr cu rezultatul analizelor..dar sper sa imi faca si o eco scurta sa vad ca e bebelina bine
cantarul meu arata azi ca am slabit 2 kg fata de sapt trecuta nu mi s-a mai intamplat sa arate in minus, ci doar in plus..sa fie oare de la anemia mea?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

si yo la cafeluta

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +33 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gatita si frumoasa nici tu nu ai burta mare. si inca mai incapi in blugi normali, f tare!

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Hai sa va pun si eu poze cu burta mea de 28 s si de ieri, dupa ce am venit de la nunta.
https://picasaweb.google.com/114193099932653014595/2Octombrie2011Bb228S#

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

diana ce burticuta ai
arleza ma bucur de grasuna
yo am presiune pe col de numa numa

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

felicitari pt eco
ecografie nu prea se face cand intri in travaliu pt ca unu la mana nu se mai intoarce cu capul in sus daca la 38-39 de s. era cu capul in jos si doi pt ca doctorul il simte prin burta cum sta si cam cat e.
epiziotomia o face exact cand ajunge capul copilului la iesire.
da, trebuie sa ai betadina la tine, ele oricum te spala cu betadina de doua ori pe zi, dar eu m-am simtit muuult mai bine daca stergeam cu betadina dupa fiecare pipi.
si eu dorm bine, nu am arsuri decat daca chiar o fac lata cu ciocolata si cola de exemplu. nu se compara cu ce probleme aveam la primul. dar are grija baiatul mai mare sa se foiasca de cateva ori pe noapte tot deschid ochii sau il duc la baie.
nasul e infundat tot din cauza sarcini si de respirat respiram mai greu datorita uterului care apasa pe diafragma. o sa treaca imediat inainte de nastere. eu chiar imi faceam probleme cum nasc eu cand de abia pot sa trag aer pe nas. dar a disparut ca prin minune senzatia cand a inceput travaliul

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Inainte mi-am amintit ca voiam sa va intreb ceva.
In caz de nastere naturala,cand ti se declanseaza normal travaliul,mergi la spital,bla bla,iti fac un eco inainte sa vada cum e bebe pozitionat sau nu?Ca eu ma gandesc ca ar fi necesar nu?

Si tot la nastere naturala,cand iti face epizotomia aia,cand se vede capul lui bebe sau inainte,ca ma gandesc ca tre sa stie cat taie?

Si tot la epizotomie,mia imi e frica rau de infectie,brrrrr,am inteles ca dupa fiecare pipi sa ne spalam cu apa amestecata cu betadina,deci tre sa pun si betadina in bagajul de spital?

Va multumesc mult pt raspunsuri,ne mai citim maine.

P.S:Sper sa nu va suparati sau sa ziceti ca va fac in ciuda,dar eu chiar dorm noaptea(sper sa fie asa in continuare)pot sa manac orice ca nu am arsuri,doar ca am nasul infundat de ceva vreme,si nu sunt racita.

33+ cu Sara Elena

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

corina - si eu am slabit in doua trei zile un kilogram(atunci cand am aflat ca imi face cerclaj) si nu am anemie.cred ca pur si simplu ai slabit. bafta la eco, poate vi si cu o poza frumoasa

lia - picioarele in sus!cred si eu ca apasa daca era deja deschis. lasa ca mai sta el acolo inca un pic mai de buna voie mai cu forta.
ce s-or grabi copii astia sa iasa afara cand e asa de bine acolo unde sunt???

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

bna fetelor.
Ma bucur ca sunteti bine,pe sait nu am mai fost activa dar de cate ori am avut timp am mai citit de ici pe colo.
Acum facem paue mai lungi ceea ce e bine ca am sa pot citi si eu si sa va scriu din ceea ce facem noi,adica eu si bebe mic(matei)

33+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Brambu ma bucur ca ai revenit si ne-ai scris.

Diana tare frumoasa burtica si tare frumoasa mamica

Aris sper sa se termine cu penele astea de curent si sa aveti liniste, banui ca va deranjeaza si afacerea.

Arleza mie nu mi-au facut nici un ecograf la spital cand m-au internat, nici cand eram in travaliu, doar ca in ziua aceea am fost si m-a vazut medicul la cabinet si mi-a facut si eco, dar la spital nu aveau de unde sa stie ca el inca nu venise.
Iti doresc sa dormi in continuare la fel de bine, nu ma ajuta cu nimic daca nu dorm altii.

Lia presiune, presiune dar sa mai aiba rabdare. Sa o lase pe Ooka prima

Mi-au venit rezultatele la analize, tot am anemie (desi n-am slabit si doar m-am ingrasat ). Unele sunt mai bunisoare dar tot inafara limitelor, altele mai proaste ca acum o luna si ceva. Na, vad eu marti ce zice medicul cand le vede.

Si daca tot nu dorm noaptea mi-a venit o idee. Stiti ca va ziceam de supararea cu marirea de salariu. Ideea e ca nu trebuia sa am contractul suspendat la 1 aprilie. Si daca toate sunt bune pana la nastere, la mine concediul medical dureaza pana la jumatatea lui martie. O sa le zic ca ma duc 2 sapt la munca si abia apoi intru in indemnizatie. Desi asta ma incurca si pe mine si pe sefa.

Mergi la inceput

ma doare burta si ma doare si piciorul stang
la spital nu ma mai duc

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

aris, se grabeste ca-i zice ta-suca abia asteapta sa-l vada
m-am si certat cu el pe tema asta

bebelinul meu scump

Mergi la inceput