Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

numai de 50 gr glucoza..si testare inainte, la 1 h si la 2 h
caah..sper sa nu vars pe acolo..si mai trebuie sa stau pe acolo si 2 ore nemancata si fara apa..dar..trecem si peste asta..

multumesc fetele pt info

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

Buna ziua dragi burtici

ma bucur ca v-am gasit. Daca mai primiti in gasca nou venite as vrea sa vin si eu.

Merci.
Pupici

Bine ai venit, sigur ca ni te poti alatura ... daca vrei, lasa si datele sa te trecem pe lista. Sarcina usoara in continuare!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

ia-ti o carte, o revista (nu culinara ) interesanta de citit in alea 2 ore. Bafta, trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

numai de 50 gr glucoza..si testare inainte, la 1 h si la 2 h
caah..sper sa nu vars pe acolo..si mai trebuie sa stau pe acolo si 2 ore nemancata si fara apa..dar..trecem si peste asta..

multumesc fetele pt info

30+

de ce fara apa?!!! eu am facut testul vineri si in scrisorica de invitatie la test scria ca am voie sa beau apa...ce nu au asigurat ei a fost repausul ala, puteam sta in sala de asteptare, care era minuscula si nu avea aerisire, cca 8 mp si la ora 8:30 eram deja 5 grasute la testare plus inca insotitori...sau pe holul mare, care pe pervaze care pe putinele scaune existente... in plus eu nu am avut cum sa stau ca mi-au suprapus programarile si intre timp a trebuit sa ma duc si la vizionare cu medicul consultant...asa ca m-am fatzait un pic intre doua etaje..dar apa chioara am avut permisiunea sa beau cele doua ore de asteptare

Nina, 29s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am revenit! Am facut o ecografie, se pare ca am placenta destul de joasa, aproape de col, posterioara, de acolo posibil sa fie sangerarea. In rest, bebele e bine, daca acum o saptamana statea cu capul in coasta mea stanga, acum s-a intors, e cu capul in jos, inimioara ii bate regulat, miscarile iar sunt ok. Recomandarile au fost: fara efort (sa nu mai alerg dupa autobuze, printre altele , sex mai deloc spre deloc. Am voie doar la plimbari, si cam atat. Bine ca un sters de praf, un aspirat intr-o camera...astea inca nu le consider efort. Dar e bine ca inca nu m-a restrictionat la pat. Arleza, pai sunt activa, ca ce sa fac?! Sotul meu pleaca dimineata la 7 si vine seara cel mai devreme pe la 19.30. Cineva trebuie sa faca si cumparaturi, si mancare, si curatenie, si sa stea cu Stefan care nu are astampar deloc...dar acum promit ca o sa incerc sa ma menajez. Si merg mult pe jos, ca eu nu am rabdare sa stau 10-15 minute sa stau dupa autobuz, daca a plecat din fata mea, cu siguranta o iau la picior.
Corina, ce grasunica ai tu acolo!!! Felicitari!
OOKa...37 saptamani ..ce repede a trecut timpul...deja ma iau emotiile!
Aris, felicitari pentru rezultatele bune!
Miere, felicitari pentru mutarea rapida. Cu serviciul e tare nasol la voi...dar na, nu le poti avea pe toate.
Cristine, bine ai venit

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

da, si eu stiu ca apa e voie. Fara alcoolice sau sucuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor

Brambu si eu reusesc sa intru pe picasa cu ce mi'ai dat tu in MP mai demult.

Aris, merci de sfaturi, ptiu ce bine arati, eu is ca elefanta, vorba lu' Sofi, dar sper intr'o revenire spectaculoasa dupa ce nasc

Da fetelor, asa putin mai am, sper sa fie cum imi doresc eu, nu cum scrie la carte, bagaj nu am facut, mi'am calcat camesile pt spital, salopete la bebeloaie nu am, nu ii mai iau body-uri ca mi se par inutile la inceput, n'o sa stau sa pun si soseste, si pantalonasi, o s'o indes intr'o salopeta si gata. Am niste body-uri dar pt vreo 2-3 luni. Mai am de facut tampoane, de luat trusa de anestezie si anestezicul, de negociat cu doctorul sa vaz cum facem cu vaccinul de rh sa nu'l platesc, in rest in mare suntem pregatiti. Pat la ikea nu e pe stoc, cica vine, noroc ca am un ditamai landoul. Dulap o sa vad cind iau, nu e chiar asa graba. Mai videm, daca iau totul acu' ce pretext sa mai ies din casa o sa am???

Cristineescu, bine ai venit!

Irina bine ca ai terminat cu mutatul si ca sunteti bine sanatosi!

Diana, sanatate si sa fie totul bine!

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

nina, brambu oricum imi iau o sticla de apa la mine..si mai intreb si maine..
brambu..si eu care ziceam sa bag asa de dimineata niste alcool
legat de picasa, vad ca nu sunt probleme la logare

diana gata cu alergarile, treci si tu viteza mai mica
ma bucur ca sunteti bine

cristineescu bine ai venit la noi si sarcina usoara in continuare

30+

Mergi la inceput

mda, cu datele pe care le-am trimis la fete eu nu reusesc. Are ceva cu mine, picasa asta . Mi-e ciuda ca nu reusesc sa vad si eu poze si burtici!

Mergi la inceput

diana - bine ca e totul in regula. Dar te inteleg cu ritmul alert, mai ales cand mai ai un copil acasa. Vezi tu ce solutie gasesti ca sa duci la bun sfarsit sarcina .

Mergi la inceput