Prietene la bine si la greu - 138
Raspunsuri - Pagina 9
miany75 spune:
si ptr. ca n-a dat nimeni inca va las eu una proaspat facuta...plus ceva crantanele pe langa..Buna dimineataaa!!!
fug la dus,ca printul doarme inca...o zi frumoasa tuturor!!!!
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 ps. cate saptamani avea Lavinia? ca parca nu era la termen.. Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shop BLOGUL MEU |
eu una nu-mi amintesc...dar,cred ca trecuse de 35,nu?!
strumfy_12 spune:
Neatza!!!
Felicitari Lavi sa va creasca baiatul mare, sanatos si sa fie ascultator!
Eu tin minte ca DPN era de ziua lui Rares(27 oct)
Pupici la toata lumea si fug... ca ma trage cineva de mana ca sa iesim afara
Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata
ionelamaria spune:
Felicitari Lavi!!!
Avea acelasi dpn cu mine, deci la 36+ a nascut
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor
Biara spune:
Neata suplimentez , nu stiu cum sunteti voi da eu sunt terminata, imediat se face luna de cand pitica mea si-a schimbat ora de somn, de la 21.30 am ajuns la 2-3 dimineata, ceva sfaturi ?:D
Lavi, felicitari pentru feciora,sa va aduca numai bucurii, am eu asa un feeling ca o sa fii soacra cu trei nurori :D
Licu ce bine ii merge lui Dragos
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
Biara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Felicitari Lavi!!! Avea acelasi dpn cu mine, deci la 36+ a nascut |
Ionela tu cum te simti? punem agitatele la incalzire?
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
ionelamaria spune:
Eu sunt bine. Nasc la anul, asa ma simt! Acum sa nu cautam ultimele postari din ziua in care s-a declansat prima nastere ca fix asta spuneam si atunci.,.. asa ca eu nu ma bazez deloc pe sentimentul asta.
Azi merg la control, urcam oe masa... ( revad povestea de acum 2 ani cand la 36 sapt mergeam la control si ma intorceam cu verdictul: col lung, inchis, membrane intacte.... mai stam.... si am mai stat... 5 zile)
Vedem ce si cum ... dar deja incerc sa ma invat cu ideea ca e cam gata. Cine stie cum o fi. Nu am emotii deloc, dar cred ca mi s-a blocat iar creierul ceea ce nu e rau pentru ca asta m-a ajutat la prima nastere.
Imi stapanesc cu greu "cuibareala" si sufar pentru fiecare amanare.
In rest Mihnea il pupa pe Tudol( habar n-am cum i-a venit ideea), mai cere si "Titi Tudol"( adica sanul pe care a decretat tot el ca i-l da lui Tudor) si propune ca Tudol sa pape ce lui nu-i place si sa face ce lui nu-i place... ( asta e amuzant pentru mine, dar ma abtin serioasa si nu rad ca nu vreau deloc sa incurajez comportamentul asta)
Mi-e frica( oare asta e cuvantul?) de tandem mai mult decat de nastere. Mi-e teama , am emotii, refuz sa-mi fac planuri pentru asta... Stiu ca incet incet ne vom intra in ritm si vom gasi solutii potrivite noua, dar, desi am citit despre asta... nu simt ca stiu tot.... Nu mai spun ca ma ia groaza de discutiile cu lumea pe tema tandemului din prima perioada dupa nastere... Mi-e teama ca am sa ma enervez repede si am sa fac gafe pe care, in alta stare emotionala le-as evita.
Concluzia: suntem bine, asteptam, speram sa ne adaptam repede
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor
raluci_b spune:
Lavinia felicitari, sa va traiasca sa fie sanatos, refacere rapida si alaptare lunga
Ionela sa stii ca si eu tot la tandem ma gandesc mai tare decat la nastere, frumos ce zice puiul, al meu nu realizeaza ce e in burtica, de vreo 2 zile pupa si mangaie burta dar cred ca nu pt bebe ci pt mine
Zi frumoasa, plecam catre bucuresti
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 27+cu
dana n. spune:
Neata!
Lavinia, felicitari! Refacere usoara si un bebe papicos si necolicos!
Ionela, David iubeste foarte mult burtica, o mangaie, daca il intreb unde este bebe imi arata in burtica. Deschide sertarele de la comoda (unde am pus hainutele samburelului) si imi zice: mama, body bebe
Acum nu stiu cat de mult realizeaza cu adevarat ce se intampla...
Astazi dupa-amiaza aveam prog la medic...eu tot sper sa se fi intors samburelul...
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 32+ cu