Sezatoarea canadiana (216)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Of Doamne ce nenorocire..bietul copil, cat de singur s-o fi simtit, bietii parinti, vor trai toata viata cu gandul ca n-au vazut...si eu am un copil sensibil si ma tot gandesc cum va reactiona ea la schimbare.

Carmen, multa bafta..noi am trimis dosarul in aceeasi perioada ca voi, dar ne-au sarit..poate next time.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Mihaela, Gabriela, Mihai & Gabriel,
sa aveti parte de sanatate, noroc si intelepciune.

Ma gandesc ca astazi sunteti pe picior de sarbatoare, daca n-ati facut deja ieri asta, iar acum va zic si eu

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC!!!

Deci pentru Sf. Mihai si Gavril, toate cele bune.

special pentru OanaGabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Mihaela, Gabriela, Mihai & Gabriel,
sa aveti parte de sanatate, noroc si intelepciune.

Ma gandesc ca astazi sunteti pe picior de sarbatoare, daca n-ati facut deja ieri asta, iar acum va zic si eu

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC!!!

Deci pentru Sf. Mihai si Gavril, toate cele bune.

special pentru OanaGabriela

Multumesc frumos Si tie felicitari pentru reusita fetiei si sa aiba mereu succes la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Iselin si felicitari pt. printzesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Cine vrea sa mearga la concertul de colide cu Stefan Hrusca, puteti lua bilete pe situl urmator:

http://www.spectacole.ca/

La Montreal vine pe 23 dec si la Longueuil pe 24 dec.

Noi mergem si la Ducu Berzi pe 3 dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

La Multi Ani Mihaelelor (mimitete si mikion), Oaneigabriela, si la toate fetele ce sarbatoresc azi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Iselin, felicitari pentru fetita!!
Sa iasa totul cum vreti voi.

Carmen, acum 5 ani pe 1 decembrie am avut si noi interviul.
Bafta!! O sa fie bine.

La Multi Ani de Sf. Mihail si Gavril !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Citat:
citat din mesajul lui Donia
Si o intrebare intrebatoare pentru sezatoare: ati fost careva jurat in Canada? Ca am primit o hartie care zice ca s-ar putea sa ma cheme la anul si mi-a picat cam stramb... deja am avut viziuni de prin filme cu jurati urmariti de condamnati si alte chestiuni din astea...

Interesanta si noua rau intrebarea ta! habar nu am , nu am auzit pe nimeni.dar bine ca nu te-a chemat la procesul tipului din Quebec care si-a omorit ambii copilasii. Ce s-au mai perindat pe acolo jurati, incepeau si apoi cedau pe parcurs.Urmarind cazul lui in ziar (culmea a fost achitat!) am vazut ca juratii pot refuza din diverse motive personale, unii invocau ca nu pot fii impartiali, altii motive de sanatate. Nu stiu exact in ce context esti tu chemata, dar sa ne tii la curent (ma rog , atit cit poti) ca uite cum mai invatam cite ceva.

Dana, deocamdata au zis ca ma pun pe lista pentru anul viitor si am inteles ca e posibil sa ma cheme, dar nu e sigur. Eu as prefera sa nu.
Vai de capul meu ce proces, eu speram ca daca ma cheama sa fie cel mult ceva legat de furtul unei bicilete...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cge

Donia, eu stiu ca nu trebuie sa ai motive intemeiate ca sa refuzi.
Dar e interesata discutia.

Eu nu stiu foarte sigur inca, dar pe hartie scrie ca legea spune ca e obligatoriu sa te prezinti. Poate acolo ma iau avocatii si procurorii la intrebari sa vada daca am prejudecati si poate ii conving ca nu sunt buna de jurat. Asa am vazut in filme
Of, ca nici nu vreau sa ma gandesc, eu vreau sa stau acasa!

Mergi la inceput

iselin, felicitari pentru reusita fetitei!

carmen, succes la interviu. Nu uita, Canada va vrea, deci interviul nu e o modalitate de a va pune bete in roate. Trebuie doar sa le aratai ca vreti sa veniti, ca sunteti bine informati si vreti sa va integrati.

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

donia si al meu sot a primit scrisoare ca sa le trimita ca accepta sa-l cheme daca au nevoie de el ca jurat. asta cu acceptatul e o formalitate, ca de fapt e obligatoriu din moment de ai 'checked the box' cand ai depus actele de cetatenie. am avut doi colegi care au fost chemati; unul a fost plecat vreo 2-3 zile de la munca, celalalt numai in prima zi cand cheama 100 sa ca tina 12

Da, da, asa vreau si eu, in cel mai rau caz sa ma cheme si sa ma trimita acasa.
Deci eu am bifat ceva la cetatenie? Parca am ceva amintiri extrem de vagi, dar extrem de vagi, nu mai stiu ce am bifat pe acolo. Well, vom vedea...

Mergi la inceput