Nasterea la Arcadia - Iasi (21)
Raspunsuri - Pagina 21
madline82 spune:
Dada, 500 ml la un stors? Incredibil! Te admir pt cata vointa ai!
Estela mea nu suporta deloc pozitia pe burtica..parca o inteapa salteaua!
Mai nou ne ies dintisorii, are gingia umflata, ingrosata, albicioasa..sarbatorim in curand primul dintisor!
DadaIna spune:
LenaC poate fi dopul.La mine dopul gelatinos a inceput sa se piarda odata cu ruperea membranelor."a apei".Nu spune ca e teapa.Se poate intampla oricand.
Ia si mananca.De ce sa nu poti manca?Eu am mancat si mi-au facut clisma la spital.![]()
Mada multumesc! Insa minunea asta se intampla doar dimineata la trezire.Apoi din 3 in 3 ore scot cate 150 ml.si mai suplimentez cu surplusul din lapticul scos dimineata.
S-a trezit si gaza mea.Mergem sa facem toaleta de dimineata:schimbat scutecel,hainute, curatat ochisori, etc.![]()
Si noi asteptam dintisorii.Ieri noapte s-a trezit in tipete de durere.Pana nu i-am masat gingia jos cu degetul nu s-a calmat.Tragea saraca degetele de la mana mea pe gingii.Eu aseara am curatat un mar de coaja si i l-am dat in manuta, il apasa pe gingiuta si incerca sa suga sucul de pe el.Nu am inceput diversificarea inca.I l-am lasat in manuta vreo 10 minute sa isi mai potoleasca durerea gingiutei.Cred ca nu o sa fie probleme cu acceptarea marului ca lingea cu o pofta pe el :))
madline82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LenaC Neata, Eu mi-am luat teapa .De pe la trei dimineata aveam contractii regulate din 3 in 3 min. Pe la 4 am poposit la materniate -> col inchis.... cica sunt neproductive contractiile ![]() ![]() . Si eu care credeam k acus nascMi-a facut un nospa injectabil si s-au mai rarit, cred k erau pe la 10 min... am dormit pana acum Acum le am cam la 10-11 min. A, si dimineata am observat o chestie roz fara firicele de sange gelatinoasa... foarte putin... sa fie dopul? Oare cat ma mai tine starea asta? Pot sa mananc? Lena - 39+ Tic-tac, tic-tac |
Neata Lena, din cate vad se aduna din ce in ce m multe semne la tine..din ce spui pare a fi dopul gelatinos, nu tre sa fie f mare, cam cat o ciresica de mai
Stai pe forum sa te iei cu fetele, trece timpul mai usor, fa miscare, urca/coboara scari, si maninca usor, alimente carte nu fermenteaza nici nu baloneaza!
LenaC spune:
Mersic de raspuns DadaIna. Tare draguta poza de la avatar ![]()
Ma duc sa pap 
Lena -
39+
Tic-tac, tic-tac
LenaC spune:
Mersic Mada
.
M-a chemat Scurtu la 12 sa ma vada... mai vad cum e cu contractiile pana atunci.
Ce am gasit eu gelatinos sunt cateva picaturi de fiecare data... nu e intreg...
Lena -
39+
Tic-tac, tic-tac
madline82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LenaC Mersic Mada .M-a chemat Scurtu la 12 sa ma vada... mai vad cum e cu contractiile pana atunci. Ce am gasit eu gelatinos sunt cateva picaturi de fiecare data... nu e intreg... Lena - 39+ Tic-tac, tic-tac |
Bafta Elena, sa te intorci cu vesti bune!Poate maine vine Maia!

LenaC spune:
Ai avut dreptate Madline... ca nu nasc in capitolul asta ![]()
Dar sper macar in urmatorul 
Lena -
39+
Tic-tac, tic-tac
DadaIna spune:
LenaC multumesc pentru apreciere! Nici la mine dopul nu a iesit intreg si nici nu avea forma de ciresica de mai
.Chiar atunci aveam pe langa ruptul membranelor stiruri de mucus groase cat degetul putin sangerii.Nu arata chiar a dop.
La mine avea aspect de racitura moale, cleioasa. Scuze ca detaliez asa insa sa-ti formezi o parere.
La spital am aflat ca acela era de fapt dopul.
Scrie pe google "mucus plug" si vezi la imagini poza nr. 2. Asa arata.![]()
Tinem pumnii sa fie ok la consult.
Eu aseara iar am primit invitatie prin sms la cursul de alimentatie.Se mai duce luni cineva?
AlynaB spune:
Dada super!!! 500? eu nu cred k am avut niciodata atat
. Alex a dormit fff rau inca de cand l-am nascut. Nu cred k dormeam mai mult de 3 ore pe noapte.Dimineata eram "stoarsa". Acum cand nu mai papa tatica parca doarme mai bine...3-4 ore fara sa se trezeasca e o minune la noi.
Tot asa doarme si Alex, doar k se foieste tare si aduna tot dupa el,dim e dezastru in patutul lui :))

.