Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!Sa va faceti bine repede!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

bebelu, e tortul tau sau al nataliei? e un 2 in 1 si mami a cedat la capitolul decoratii pofta buna!

deea, a mea e fan mare iaurt, ii place teribil gustul (cu sau fara cereale); marul copt e prea dulce pt ea; testeaza mai multe gusturi, texturi; fa un piure de fructe/ legume mai legat; nu vrea, mai pune un pic de apa, mai incerca; pana ajungeti la el in canita; ceva tot trebuie sa papa; si daca nu, poate nu ii trebuie, daca zici ca e linistita..

ziki, esti 'un exemplu' pt noi

doloress, ai dreptate, decat sa ma si joc noaptea... se poate si mai rau, deci.. raman la fara numar, fara numar..

monika_bt, treci mai des pe la noi! sanatate, spor in toate!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Buna,

La multi ani fetelor, sa va bucurati de fiecare zi langa familiile voastre!

Anka, ma bucur ca e bubu bine, ca nu mai sufera. Greu cand ai copii bolnavi. Tudor a avut pana acum doar o repriza scurta de muci, i-am bagat ser la momentul repectiv si s-a facut bine.

De-ea, nu prea am sfaturi ca nu m-am confruntat cu probleme de genul asta. Cred ca ti-e greu, dar bine macar ca pitica nu mai sufera asa de tare. Banana nu mananca? Stiu o pediatra care recomanda pt copii mofturosi sa amesteci orice cu banana la inceput. Cum a facut si Mayane la inceput. eventual sa incerci alta marca de laptic, cum spuneau si fetele. Iaurtel ai incercat? banuiesc ca da... Ideea e sa nu insisti cu acelasi aliment... ci sa le schimbi... poate dai de ceva care sa-i placa si ei.

Puuup! Sunt pe aici, va citesc. Ma apuc sa pregatesc masa de pranz pt pitic. Avem peste in program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetele!

La multi ani Raluca!!!
La multi ani Kitzy!!!
Sa aveti parte de tot binele din lume!

Nu vreau sa fac in ciuda nimanui, dar trebuie sa ma laud cu minunea mea de copil: aseara la 7 l-a luat somnul in parc. La 8 am ajuns acasa, a deschis niste ochisori somnorosi si am zis sa il iau la joaca inca o ora si ceva pana la baita. Nu ma intelegeam cu el. Era mort de somn. L-am pus in leganut (nu a mai stat de 3 luni in el) si a dormit o ora jumate. La 9.30 zic hai sa il trezesc sa facem masaj, baita, papa ... La masaj Dormea dus indiferent Pe ce parte il intorceam. Mi-a fost mila sa il mai bag la baita asa ca i-am dat bibe (nu il refuza niciodata) si la somn in patut. Ma gandram cu groaza ca se va trezi noaptea la cat somn a bagat. M-am trezit eu de cateva ori sa vad ce face. Dormea. S-a trezit la 8 cu foame si chef de joaca. A bantuit prin toata casa 3 ore si la 11 s-a culcat iar. Doarme si acum. Nici cand era bebelus nu dormea atat. Il oboseste plimbatul asta de-a busilea prin toata casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Madalina, nu mai spune din astea, direct la inima ma doare!!! Si eu vreau asa ceva!!! Da' pe Miru cred ca trebuie sa o dau cu parapanta ca sa doarma atata!!
In alta ordine de idei, ma bucur (desi am buzele stranse de invidie, da' nu ma vezi) pentru tine, mami odihnita ce esti tu!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Eu poate sunt mama mai denaturata, dar mie mi se pare ok sa stea copilul pe parchet si gresie. Eu am in sufragerie jumatate parchet jumatate gresie (e de trecere si partea de traversare e cu gresie, cealalta cu parchet). Luni am pus si eu un pres dar imi e imposibil sa acopar toate zonele. Il tin si descult, pe deasupra. Mie imi place sa cred ca ii maresc imunitatea la raceli. Daca nu o fi asa ... ghinion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Multumesc de urari fetelor! Eu dimineata am si uitat ca azi e aniversarea mea, ii buimaca de somn, deja bag coffee no 2.
Azi a papat Andrei supica de pui cu teietei si mamaliga cu branza si smantana, foate mult ii plac supele. Ii mai fac si legume da ne chinuim cu ele in continuare, mai papa daca ii bag si piscot in ele, dar mancarea gatita e mai pe gustul lui.
Lori tot asa ma imbarbatez si eu ca bine ca sunt doar muci si nu alte boli grave, oricum toata lumea ma consoleaza ca asa va fi primul an, dar speram sa mearga macar o saptamana intreaga la gradi ceea ce inc a nu s-a intamplat. Din 12 sept si pana in prezent, a mers 6 zile la gradinita, mama lor de virusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

LA MULTI ANI KITZY!

am terminat bucatareala..ciorba de perisoare,pui cu cartofi si smantana(reteta lui Edith)..super bun. acusi bag si un chec la cuptor.
Edu tot tipa,am stat cu el in brate in bucatarie,ba pe scaun,ba in saritor. il dor gingiile rau,nici nu ma lasa sa ating acolo.
sa vad daca adoarme acum,daca nu,ma apuc de aspirat si mopuit.

mamaaa Ralu,in ce fel arata tortul ala...

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Intrebare pt fetele cochetele care au blendere verticale (de mana) - ce putere are obiectul?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Intrebare pt fetele cochetele care au blendere verticale (de mana) - ce putere are obiectul?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Al meu are 600. E Braun

Mergi la inceput