Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 20
aldaesme spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Desiree2002
Si eu, si eu. Mi-a picat fata la atata sufragerie... visez si eu la spatiu... 5 ani i-am explicat lui Daddy ca nu ne trebuie casa mai mare, pana a venit Victoria si au inceput sa se stranga jucarii. Acum mai imi ia 5 sa-l conving sa o vindem si sa luam una mai mare. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
Io cred ca oricata sufragerie am avea nu ne-ar ajunge spatiul, nu momentan. Noi avem 32m2 e minuscula, Simonixul are 40 si sugerez ca si ea ar mai putea adauga la sufragerie. E ca si cu cutia cu viermi, ai scos jucariile din ambalaje se expandeaza instant
Esme
Adriana_78 spune:
Da, si eu am devenit dependenta de spatiu -- e asa fain sa ai loc pt. toate; eu inca visez la o gradina verde cu flori si zmeura ![]()
Belleane, arata bine casuta, imi place cand e totul nou facut -- insa mai pune-ne poze
Sa fiti fericiti in ea!
Si distractie placuta la munte! Unde mergeti?
Doloress, reacomodare rapida lui Patrick la noua gradi!
Pai la anul, cand creste si Kevin puteti planifica vacante
Hotelul unde am fost noi era super, insa un hotel de 5 stele, cu pretentii, n-as merge cu copiii mei zapaciti acolo, sa scoale tot hotelul in picioare cu urletele lor.
Am ochit insa un hotel mai childfriendly cu loc de joaca mare si aproape de apa -- chiar am mai merge, ca e ff frumoasa zona
Aaa, si eu mi-a luat chiar ieri pantofi Marelbo, eu habar n.aveam de marca asta, sunt din piele, cu talpa comoda - ca vroiam pt. parc - si pretul a fost acesibil (ca modelul sa spun sincer nu ma prea da spate, da' ...)
alina_anto spune:
Buna seara fetelor!!
Prietena noastra draga Ylari e fericita!! Si vroiam sa cititi si voi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167359&whichpage=8
Doamne ajuta sa fie totul bine de data asta!
Va pup!!
Alina
25+cu
si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Victoria_mami spune:
Ylari, felicitari, draga mea! Sa fie intr-un ceas bun. Acum, poate te intorci si la noi, sa ne mai spui de Eva. 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Nicole1980 spune:
Si eu am pantofi de la Humanic si ma simt bine in ei. Eu port pantofi si iarna. Conduc in balerini pana la servici si acolo ma schimb in pantofi, asa ca nu prea am probleme cu incaltamintea de obicei, ca stau la birou toata ziua. Daca ma duc la shopping imi iau ceva cu tocul jos.
Belleane – ce printese dragute ai.
Ylari – felicitari, ma bucur asa de mult ca ai un puiut in burtica. Va doresc sanatate sit e rugam cand esti pregatita sa ne dai un semn.
in 23+ de
si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe