Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
AlexinaA spune:
strumph- plimbare placuta
mi-au spus niste amici ca preturile din Praga sunt comparabile cu cele din Londra
deci iti imaginezi. am cheltuit o gramada de bani
si ma zgarii pe fata ca acum avem cheltuieli cu casa. tot ma gandesc la bucatarie
.....sa ma inspir de la socrela ta dar in variante mai "light"sa zic asa![]()

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
bb_yasmi spune:
he;llloo
bubu meu a adormit in timp ce il dezbracam cum am fost afara 

mada nu am mai facut pozici ...nici una..voi face zilele acestea.
alexina asa arata si in realitate ca in poza???mi se pare ca arata imensaaaaaaa pt sufrafata pe care scriu ei ca o are...
singurul inconvenient pe care il gasesc eu este suprafata terenului.....acolo scrie 110 mp??? e greseala?? in poze arata multtttt mai mult spatiu....
strumf....asa este...mai e mult ca nu am decat 14 ani impliniti anul acesta!!! ce 18a??!??

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
ally mi-au zambit ochii cand citeam felicitari pt sarcina....eram gata sa iti trimit si eu o urare fara sa citesc pana la capat ![]()
![]()

AlexinaA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi he;llloo bubu meu a adormit in timp ce il dezbracam cum am fost afara ![]() ![]() mada nu am mai facut pozici ...nici una..voi face zilele acestea. alexina asa arata si in realitate ca in poza???mi se pare ca arata imensaaaaaaa pt sufrafata pe care scriu ei ca o are... singurul inconvenient pe care il gasesc eu este suprafata terenului.....acolo scrie 110 mp??? e greseala?? in poze arata multtttt mai mult spatiu....strumf....asa este...mai e mult ca nu am decat 14 ani impliniti anul acesta!!! ce 18a??!?? ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
nici nu stiu cat teren este in mp
. e de-ajuns sa facem teresa..sa plantam flori,copacei etc...mie mi se pare arhiii suficient ca nu vreau sa fac agricultura...avem aici la suceava :)casa da....este fff spatioasa

bb_yasmi spune:
nuuu nu e vorba de agricultura. pe site scrie 110 mp (cred ca este o greseala!) ceea ce inseamna ffff putin pe langa amprenta casei (undeva la 50 mp banuiesc) sau chiar si 110 mp inafara de amprenta e ff putin. noi de ex avem 400 mp teren iar fara amprenta mai raman 320-330 mp si este destul de putin (nici nu se pune pb de agricultura) doar putin gazon+braduti,flori, un colt de nisip si jucarii pt copii si loc de intrat masina. atat! mie mi se pare destul de micuta casa noastra la 150ml utili.
AlexinaA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi nuuu nu e vorba de agricultura. pe site scrie 110 mp (cred ca este o greseala!) ceea ce inseamna ffff putin pe langa amprenta casei (undeva la 50 mp banuiesc) sau chiar si 110 mp inafara de amprenta e ff putin. noi de ex avem 400 mp teren iar fara amprenta mai raman 320-330 mp si este destul de putin (nici nu se pune pb de agricultura) doar putin gazon+braduti,flori, un colt de nisip si jucarii pt copii si loc de intrat masina. atat! mie mi se pare destul de micuta casa noastra la 150ml utili. mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
noi sigur nu avem 400mp ci mai putin dar curtea sgur nu re 50mp
. e loc pt de toate ca eu sunt satula de curti mari
exact cum ai spus: flori,braduti,terasa etc

bb_yasmi spune:
atunci inseamna ca este o greseala la ei pe site. 
eu mi-as fi dorit o curte de 600-700 mp....nici asa nu mi se parea mare la ce as fi putut face in materie de amenajari ...
yvyana spune:
Neata mamici!!!
Azi sint odihnita, am dormit azi-noapte cat de cat, cu vreo 3-4 treziri de-ale printesei, dar OK!I-am dat aseara 2.5ml de nurofen si gengigel si a dormit si ea in reprize de cate o ora sau o ora jumatate, nici nu a mai varsat... i-am pus si un supozitor cu glicerina ca s-a cam constipat de cand cu diversificarea asta desi ii dau zilnic para sau para cu pruna si a facu de-a kk 

Noi azi plecam la munte si stam pana luni!
Pup toate mamicile si sa aveti un week-end placut!

bb_yasmi spune:
yvy sa aveti un wk linistit si frumos la munte!!
ailed_dota spune:
lparpala!bun venit si curaj!
yasmy, ieri a venit tati si a zis ca tb sa sarbatorim dintisorul fetii asa ca am iesit la cofetarie![]()
si surpriza cantarul arata la fel ca ieri.... asa ca mananc ce am chef de acum inainte , vreau sa incep sa fac sport macar 15 min/zi...
tb sa plec sa o iau pe Mari
va pup pe toate!

mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)