Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut bebeii la eco,ma bucur ca in rest sunteti bine.

LIA,stai ferma pe pozitii ca mai e nitel,in jur de 5 sapt asa,mai rezisti tu,ca daca ai rezistat pana acum.Cum o fi iarna in Polizu,ai idee,adica daca e cald sau frig,ca nu stiu daca sa imi iau camasute cu maneca scurta sau lunga?Tu ce iti iei?

Astazi am fost la sorela si am facut inventarul la hainute de bebe,si am gasit o gramada,vreo 15 scutece,10 body micute de nou nascut,din alea de se inchid pe fata,costumase,camasute si caciulite(Doamne caciulitele sunt mortale,atat de mici sunt)
Nu ii mai iau nimic eu de imbracat ca i-am tot luat mai am eu vreo 5 body si alte chestii micute.I-a mai luat a mea sora un portbebe fffff super,culoarea untului asa,ca nu prea imi place roz,fetita fetita dar numai roz totusi si un costumas de scos din spital tot asa misto rau.Si astazi i-am luat ALBUMUL BEBELUSULUI care e super tare,imi place de mor.

Care din voi ati terminat cu bagajul de spital?
Va pup si sper sa revina soarele la Odiseea noastra.

32+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

miere, spor la mutat si sa fie cat mai putin obositor ptr tine.

Lia, tu iar dormi?

33+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

diana, il prefer dansator sau gimnast decat fotbalist. azi merg si eu la dr. pt prenatal si tot cu 1 Oct cred ca mi-l da.

miere spor la mutat, dar menajeaza-te!

arleza din cate am auzit este cald la polizu si merge camasa cu maneca scurta, eventual daca te stii friguroasa iti iei un halat mai gros. eu am doua perechi de pijama cu pantalon si bluza din aia de gravide cu maneca lunga si doua camasi de noapte cu maneca scurta. de bagaj ma ocup de sapt viitoare. tu cum mai esti?

AMR 1zi pana la prenatal

31+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Vorbind de nasteri...eu nu stiu cum sa nasc. Stiu ca este prea devreme sa ma gandesc la asta si ca pufarina mea inca are timp sa se aseze cum trebuie dar tot nu stiu ce sa zic. Mi-as dori sa nasc natural dar imi e frica de epiziotomie ( am auzit povesti groaznice ), de dureri ( in general suport bine durerea dar, la fel, povestile nu sunt foarte incurajatoare ).

La noi nu se face anestezie epidurala...daca avem spitale de lumea a 3-a......cica nu avem anestezist pentru asa ceva.

La fel nu mi-as dori nici cezariana pentru ca recuperarea ar fi mai lunga...dar in acelasi timp nu mi-as dori sa-mi petrec sarbatorile in spital iar daca as face cezariana as putea programa in asa fel incat sa fim acasa de Craciun....

Greu cu deciziile astea...mai ales cand nu ai trecut niciodata prin asta...

26+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Eu la inceputul sarcinii eram foarte convinsa ca vreau sa nasc natural - "bonding with the baby" "empowering experience", yadda, yadda.

Dar de atunci, parca 90% din povestile naspa pe care le-am auzit sunt cu nastere naturala. Pana si mamicile multumite de nastere aveau epi (cumva mi se pare mai nasol sa ma duc la toaleta doua zile cu epi decat sa stau o saptamana cu ate-n burta).

Sunt confuza... doctorita pare sa incline spre cezariana (eu grasuta si cu tensiune putin peste medie, bebe cu dubla circulara), dar mi se pare putin gratuita si grabita recomandarea ei.

Iar pe threadul despre "naturala vs. cezariana" par sa fie doar persoane cu atitudini mult prea puternice ca sa fie luate in serios :D.

Mergi la inceput

Da, si dr. mea pare sa incline spre cezariana. Cred si eu, e mult mai usor pentru ei sa programeze totul in functie de cum doresc decat sa trebuiasca sa se trezeasca noaptea spre ex....

Intr-adevar si eu as suporta 2 zile de epiziotomie dar am auzit si de perioade mai lungi...urmate de infectii si alte alea...in acelasi timp am o prietena care a nascut la sfarsitul lui august prin cezariana si tare greu si-a mai revenit...2 saptamani s-a plans de dureri la taietura...

26+ Sofia

Mergi la inceput

M-ai facut curioasa...intru si eu sa vad ce s-a discutat acolo.

26+ Sofia

Mergi la inceput

Nu gasesc

26+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu la prima nastere eram convinsa pana in maduva oaselor pt nastere naturala cu epidurala, acum, pt copil, as merge tot pe nastere naturala, dar mi-e asa de frica incat recunosc ca intr-un coltisor al mintii mele exista si varianta de cezariana Acum, depinde de persoana, de cat e de sensibila fiecare...fina mea care tocmai a nascut prin cezariana este destul de traumatizata cu toate ca nu au fost incidente neplacute...

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 28+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Anna...si eu as vrea sa nasc cu epidurala...dar cei din spital nu sunt in stare sa angajeze un anestezist care sa stie sa faca aceasta injectie! iar clinicile particulare care sunt in oras practica doar cezariana....de ce, n-am sa inteleg!

of!

26+ Sofia

Mergi la inceput