Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

eu am facut anestezie generala, as vrea sa incerc rahi dar mie teama rau de injetia in coloana.La tine cum a fost?te-a durut injectia? um te-ai simtit dupa aia?eu stau tare prost cu rezistenta la durere si mi-e frica sa nu fac vrun atac de panica

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

diana - pai e bine ca il suporti in cazul asta. si eu sunt mai mereu ca calciul la limita dar nici nu ma gandesc la suplimente. sarcina trecuta am baut vreo saptamana lapte cu adaos de calciu si d3 si aveam contractii una dupa alta, pana m-am prins si am oprit laptele, au disparut ca prin minune. asa ca stau potolita si ma rog sa se mentina in limite cat de cat. auzi dar carceii nu sunt de la lipsa de magneziu?hai ca zi sunt zapacita rau.

ane - nu doare injectia in coloana. nu stiu cum de nu doare ca daca vezi acul ti se face rau, dar pe bune ca am simtit doar o impunsatura si atat. presupun ca e aceeashi cehstie rahi cu epidurala cand vine vorba de cateter.

diana - eu in cazul asta sunt omul extremelor pt ca la evenimente nu ma organizez de loc, nu organizez pe nimeni si nimic. la nunta mea zici ca eram musafir. e adevarat ca au fost si probleme datorita lipsei mele de implicare. s-au rugat organizatorii de mine o luna sa le dau asezarea la mese si lista cu invitatii si eu le tot ziceam sa lase oamenii in pace sa stea cum vor la mese, erau aia saracii sidrati. nici tortul nu stiam cum arata pana au intrat cu el in sala
si in general sunt o gazda proasta dar primitoare la mine stie toata lumea ca trebuie sa se descurce ca eu nu-i servesc cu absolut nimic daaar le pun toata casa la dispozitie. noroc ca am prieteni intelegatori si rude putine

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ane, nu tre sa iti fie frica...mai ales ca injectia e in coloana, deci nu vezi. Oricum, m-am asezat in fund pe masa de operatie, un pic aplecata in fata cum a zis anestezistul, si a inceput sa imi pipaie coloana, si practic mi-a facut o injectie mica mica, ca o anestezie locala, si cand a facut anestezia propriu-zisa, in coloana, nu am mai simtit nimic. Dupa m-au ajutat sa ma intind pe spate, si in 30 de secunde nu am mai simtit nimic de la mijloc in jos. Anestezistul a vorbit tot timpul cu mine, m-a intrebat daca nu mi-e rau, eram conectata la monitoarele alea pentru tensiune. Simteam cum lucreaza doctorita, chiar am zis la un moment dat: "ati inceput, nu-i asa"!", dar nu ma durea nimic, doar ca si cand te-ar framanta cineva pe burta. M-a ajutat mult ca a vb anestezistul cu mine, mi-a zis "uite, acum o sa simti o presiune pe burta, nu te speria ca apasam sa iasa copilul"..deci mi-a explicat cam tot.

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Brambu .... sincere condoleante!

26+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetele, eu ma bag la o serie de grey ca acush trece ziua si imi vine copilul si eu nu mi-am facut norma de grey si daca ma prinde cu serialul vine si el sa se bage in seama: de ce ai oamenii aia batiste la gura, de ce are nenea ala buba la cap si uite asa, ar fi frumos sa ii placa medicina dar nu chiar de la 2,5 ani.
am dat comanda in fabrica de cremsnit asa ca stau ca pe ghimpi sa ne dea astia drumul la gaze, ca au nu stiu ce lucrare, sa infulec doua bucati...daca tot am avantajul asta cu kilogramele, nu? sa imi fac si eu un pic de cap

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Aris, o sa vad cu calciu daca il suport sau nu, de abia azi am cumparat. Legat de pregatiri, cand am facut eu nunta inca nu era moda (cel putin nu aici in oras) cu organizatori, erau doar 2 firme care faceau decoratiuni (baloane in principal, husele pe scaune erau la inceput si erau extrem de scumpe). Sotul meu e din Braila, si nunta facand-o la Zalau, el a fost doar musafir la nunta, cum zici tu. Nu a cunoscut pe nimeni in afara de ai lui si ai mei, si 2-3 verisoare de ale mele. Asa ca eu mi-am facut tot, de la umblat dupa restaurante, stabilit data nuntii, alesul invitatiilor, facut textul la invitatii, ales tort, meniu (aici am fost si cu ai mei), muzica, fotot, buchet de mireasa.... L-am implicat si pe sot, cand am ales verighetele si la cerut parerea la alegerea invitatiilor (avea de ales dintre 3 selectate de mine). Pai daca era acolo si eu aici..el a venit in Zalau definitiv cu 2 saptamani inainte de nunta, cand sa ne depunem actele la primarie.

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetele, eu ma bag la o serie de grey ca acush trece ziua si imi vine copilul si eu nu mi-am facut norma de grey si daca ma prinde cu serialul vine si el sa se bage in seama: de ce ai oamenii aia batiste la gura, de ce are nenea ala buba la cap si uite asa, ar fi frumos sa ii placa medicina dar nu chiar de la 2,5 ani.
am dat comanda in fabrica de cremsnit asa ca stau ca pe ghimpi sa ne dea astia drumul la gaze, ca au nu stiu ce lucrare, sa infulec doua bucati...daca tot am avantajul asta cu kilogramele, nu? sa imi fac si eu un pic de cap

mama de mic +s30+

Si eu vreau....cat despre filme, si eu acum incarc ultimul episod din Criminal Minds, ce a fost difuzat ieri pe CBS :)

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Am revenit! sper ca de data asta sa raman! pe scurt: probleme cu netul. la noi in cartier nu trage nimeni internet. suntem mai la marginea orasului intr-un cartier de vile. aveam un modem de internet, dar dintr-o cauza necunoscuta mie nu mai mergea. rau este fara internet! acum am un alt modem de la un prieten si sper sa remediem problema pana trebuie sa-l dau pe acesta inapoi.

inca nu am reusit sa citesc tot din urma dar cu asta ma voi delecta astazi

despre noi.... am fost la control acum o saptamana si jumatate. buburuza mea era bine, avea deja 1 kg ( am inteles ca destul de mult pentru 25 de saptamani ), era cu capul in sus ( sper sa se intoarca cum trebuie ) si cica are niste picioare foarte lungi . lichidul inca e usor in exces, dar dr. mi-a zis ca nu sunt probleme. cu diabetul se pare ca a fost o alarma falsa, multumesc lui Dumnezeu!

Maine implinim 27 de saptamani si am o groaza ca inca nu am cumparat mobila. Oscilez intre Ikea si un magazin local ( singura problema la cel de aici ar fi patutul care nu se poate regla pe inaltime si pe care ma obliga sa-l cumpar la set). Am achizitionat perdelele ( sunt roz si cu oite, pisicute, ratuste ), maimutoaie de lipit pe pereti, hainute de la a-z. Evident, urmeaza tot ce e mai scump: mobila, carut, cosmeticale....

Ati vorbit de kg...eu nu va mai zic! am pus enorm de multe si ma simt din ce in ce mai umflata si mai grea! problema e ca nu am pus uniform! ci doar la fund si picioare. picioarele sunt enorme...am ajuns la marimea 40 de la 38. ma apuca groaza . e posibil sa fie o retentie de apa? efectiv parca am pernute in loc de talpi.

am scris cat pentru 2 luni

va pup

26+ Sofia

Mergi la inceput

multumesc pentru urarile de ziua mea!

26+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Va multuesc ptr incurajari o sa vb cu dr si o sa incerc si eu rahi.
Aris parca m-ai descris pe minecea mai prosta gazda eu sunt , in schimb ca si tine iti pun toata casa la dispozitie.
Ce bine ca poti sa te uiti la filme la orele astea, la mine daca nu e noapte n-am stare sa ma uit la nici un filmtv meu sta mtvin timpul zilei.

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
27 sapt

Mergi la inceput