Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

miere, suntem egale la kg!
Doar ca eu am 1,62 m si in plus nu-s nici asa frumoasa ca tine!
Inainte sa raman prima data gravi aveam 52 kg si mie mi se parea ca arat super dar toti cunoscutii imi ziceau ca-s prea slaba iar sotul meu mi-a zis anul trecut ca aratam ca o subnutrita atunci. Dar asta in conditiile in care el atunci m-a cunoscut si s-a indragostit de mine! Iar anul trecut eu tineam cura de slabire si era sa lesin pe strada si atunci mi-a spus asta...
Oricum eu sunt hotarata sa slabesc dupa nastere si sa ajung macar undeva pe la 55-57 kg.

+33 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Daca va mai aud ca va plangeti de kilograme, va bat.

Eu am 16 kile in plus la 32 de saptamani:)))))), da' nu prea imi bat capul pt ca stiu/sper ca o sa slabesc la fel de repede ca la A. La el in prima luna s-au dus fara nici un fel de efort 17 kilograme, sper sa fie asa si acum. Lasa sa fie cupilu mare si sanatos:))

Uite catamai balonul am:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/6192026670/in/photostream

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

nice belly ...oare cum arata daca aveai gemeni?

discutie intr mine si fi-miu:
el:mama, e adevarat ca fetele conduc mai prost decat baietii?
eu (lezata): nu e adevarat, cine ti-a zis?
el:tataia
eu:spune-i lu' tataia ca mama conduce mai bine decat el si e fata. e adevarat ca in tinerete conducea si el mai bine....
el: i-a imbatranit condusul?

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 34+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, ce tare e Tudorica!

Nu stiu cat o sa se faca burta mea de mare, cica de acum inainte iau in greutate accelerat copilasii:))

si la baiat am avut burta mare, dar parca nu era chiar asa la varsta asta a sarcinii, clar avea alta forma.

Aidan o imbratiseaza si pupa toata ziua, ba chiar ii canta cantece de leagan, cica : nani, nani, puiu' baby:))))

Nu prea se leaga limba romana de el, tare rau imi pare...aici isi aduce gradinita aportul, acolo fiind numai mediu vorbitor de engleza. Sa zic ca intelege cat de cat romaneste, dar de vorbit doar cuvinte separate puse in context de limba engleza. Eu daca ii vorbesc in romaneste el imi raspunde tot in engleza.

mami, the milk se scurge:))
i want jos
i want apa

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

Citat:

Daca va mai aud ca va plangeti de kilograme, va bat.

Eu am 16 kile in plus la 32 de saptamani:)))))), da' nu prea imi bat capul pt ca stiu/sper ca o sa slabesc la fel de repede ca la A. La el in prima luna s-au dus fara nici un fel de efort 17 kilograme, sper sa fie asa si acum. Lasa sa fie cupilu mare si sanatos:))

Uite catamai balonul am:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/6192026670/in/photostream

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

nice belly ...oare cum arata daca aveai gemeni?

discutie intr mine si fi-miu:
el:mama, e adevarat ca fetele conduc mai prost decat baietii?
eu (lezata): nu e adevarat, cine ti-a zis?
el:tataia
eu:spune-i lu' tataia ca mama conduce mai bine decat el si e fata. e adevarat ca in tinerete conducea si el mai bine....
el: i-a imbatranit condusul?

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 34+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

f tare tudorica f frica

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +33 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

miere, ce sa-i faci, daca peste tot in jurul lui se vorbeste engleza, deja pentru el e limba materna. Poate cand s-o mai mari, daca te tii de el, va vorbi si romana. Vara-mea e in Anglia, si fiica ei cea mare tot asa vorbeste, numai in engleza cu ea. Acum are vreo 7 ani, a avut 4 cand au plecat in Anglia. Dar in casa numai vara-mea vb cu ea in romana (vara-mea s-a recasatorit cu un englez), asa ca peste tot numai engleza. Bine ca si bunicii din partea mamei sunt acolo, dar nu stau in acceeasi casa. Si cand au fost in Ro i-a luat cateva zile Iuliei sa-si dea drumul al vorbit in romana, deja ii e mai usor in engleza.
Lia, si al meu sta preponderent in stanga, acum din cate am vazut eu are capul sub coasta stanga, corpul in dreapta si picioarele jos in stanga. S-a mai rotit in sarcina, ba a fost cu capul in jos, ba cu capul in dreapta..dar picioarele tot acolo in stanga jos le tine
Eu nu mai zic nimic de kilograme...am renuntat sa sper ca ma voi ingrasa mai putin, eu deja am +15 la 28 de saptamani, 77kg cu tot cu ambalaj, la 1.66 La Stefan la 30s aveam +16.
Ralu, super T! Ce concluzii trage el..

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:

Haha, ce tare e Tudorica!

Nu stiu cat o sa se faca burta mea de mare, cica de acum inainte iau in greutate accelerat copilasii:))

si la baiat am avut burta mare, dar parca nu era chiar asa la varsta asta a sarcinii, clar avea alta forma.

Aidan o imbratiseaza si pupa toata ziua, ba chiar ii canta cantece de leagan, cica : nani, nani, puiu' baby:))))

Nu prea se leaga limba romana de el, tare rau imi pare...aici isi aduce gradinita aportul, acolo fiind numai mediu vorbitor de engleza. Sa zic ca intelege cat de cat romaneste, dar de vorbit doar cuvinte separate puse in context de limba engleza. Eu daca ii vorbesc in romaneste el imi raspunde tot in engleza.

mami, the milk se scurge:))
i want jos
i want apa

Tiny baby gator

Baby gator

juma juma

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +33 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va citesc si eu dar nu sunt in stare sa mai spun ceva...vreau doar sa ii spun Petronelei ca sunt cu gandul alaturi de ea si ma rog ca Dumnezeu sa ii dea puterea necesara sa duca atata durere...Condoleante, draga mea!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

miere - e normal sa vorbeasca asa daca doar pe tine te aude in romana. al meu face exact la fel cu greaca, dar este evident ca intelege absolut tot ceea ce eu consider ca e f bine. daca ne vin ceva rude de acolo in cateva zile incepe sa lege propozitii si in greaca.
cu burta ta ce sa zic la cum se vede clar o sa aiba 4kg. a mea atat a fost la 39 de sapt.

mai fetelor eu nu am nimic cu kilogramele puse dar sa se si merite, eu am facut un copil de 3kg si am pus 20 daca nu cumva mai mult pt 3kile??? mi s-a parut prea de tot. macar sa fi avut si el 3500 3700 parea mai logic.

pe mine dupa anstere nu kilogramele m-au stresat pt ca de alea am scapat rapid ci structura pielii, era mai moale, uscata si chiar cand ajunsesem la greutatea initiala tot nu aratam la fel ... nu era nimic ferm pe mine, nu stiu daca ma intelegeti. m-a chinuit mult si celulita capata in sarcina. ce mai, de abia anul asta in primavara m-am resimtit bine in pielea mea...si...am luat-o de la capat de asta sper sincer sa nu ma mai vad cu 20+ ca nu mai am nervii sa incep iar, maia les ca daca cu un copil nu am avut timp de sala si masaje...poooi cu doi...

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Ce burtica frumoasa ai, miere! Nu cred ca se vad kg tale pentru ca pari inalta.

Dupa ce astazi toata ziua m-am rugat de fi-miu sa miste, acum e revolutie la mine in burta. L-a apucat inotatul.

33+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Pfuuuuu, nu am energie deloc.
M-am apucat de ieri de cautat prin dulapuri si lazile de la pat dupa haine pentru bebe, lenjerie de pat, fineturi si jucarii.
Arata casa ca dupa asediu, eu ma misca cate 30-40 min si apoi is varza.

Noroc ca e plecat copilul la bunici pana saptamana viitoare. Imi vine sa ii arunc toate jucariile ca nu mai incap de ele dar nu ma lasa inima

Acum sunt iar la pat, mai vad eu maine ce mai fac.

Uitasem sa adaug ca la primul a fost mai usor, am cumparat hainele si jucariile pe rand si nici nu aveam atata mobila in cale sa ma incurce

Mergi la inceput