Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

Capitol nou 68

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

de ceeeee??? cum sa te trezesti la 5 si ceva...groaznic. si asta intr-o zi de sambata
Citat:
citat din mesajul lui carola

'neata!

sunt treaza de 1 ora.

33+

www.flickr.com/photos/carola456

mama de mic +s30+

mi se terminase somnul . oricum, la mine toate zilele sunt de sambata si duminica.

33+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Buna fetelor, va pupam

Noi astazi am facut 30 de saptamani. Doctorita noastra ne-a facut morfo-fetala de trim.3 tot astazi.

Partea proasta e ca s-a mai micsorat colul, are 2,18 cm, sper sa ramana asa si sa nu se deschida macar pana la 34 de saptamani. Deci tot consemnata la pat sunt.
Partea buna e ca domnisoara are 1.900 grame, e mai mare cu vreo 2 saptamani si da din cracusori non-stop. E pozitionata ok, cu caputul in jos, doar ca nu a vrut deloc sa ne arate fatza... doar pasarica in toata splendoarea ei.

Data probabila a nasterii este 10 decembrie, dar in urma masuratorilor se pare ca voi naste undeva in jur de 16-20 noiembrie. Mi-a recomandat inca o data cezariana.Nu ca ar fi o chestie batuta in cuie, daca imi doresc intradevar nastere normala, imi face, dar mi-a zis ca atat pt.copil tot cezariana ramane cea mai ok, cat si pentru dinamica vietii sexuale viitoare ulterioare (dansa spune ca vaginul nu ramane chiar la fel in urma nasterii chiar daca se face cusatura).Fiind la primul bebe chiar nu stiu...va trebui sa ma hotarasc.

Aris, cred ca sunt ok analizele tale, am comparat cu ale mele si sunt cam la fel, iar mie nu mi-a semnalat vreo pb.

Emma 30 saptamani

Mergi la inceput