Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

luny, nu te impacienta. asteapta pana miercuri si vezi atunci. eu nici nu ma uit la mine pentru ca nu vreau sa ma ingrijorez daca e ceva. Poate ca si masuratorile astea au erori. Eu nu am 100% incredere in ecografe.

Lia, ma bucur ca e bine. Cocoata-te in pat .

33+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

imi vine stomacul in gat

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +33 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

da' pana la urma de ce ai fost la spital? din cauza contractiilor?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

lia ma bucur ca sunteti bine..mai rezista putin

ralu nu stiu e sa zic cu valorile..multa putere si putine ganduri negre..ca o sa fie bine

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

da' pana la urma de ce ai fost la spital? din cauza contractiilor?

33+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

da, din cauza lor
acum m-au lasat
am luat ginypralul la 6 si de atunci nu am mai avut
daca firul nu e in tensiune e bine
dar patul cat mai sus ridicat

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +33 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

carola, nu eu, Ralu era cu problemele
Lia, ma bucur ca esti bine, sigur ajungi la 36 saptamani, sa fii la termen, am eu asa, un feeling

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Ralu, nu poti sa ii faci o vizita lui Tutunaru? El imi masoara doar artera ombilicala, ma rog, nu stiu ce indice pe artera ombilicala, dar din cite stiu eu se pricepe..

Sanatate multa si totusi poate e o eroare, nu vreau sa zic nimic rau de doctorul tau, dar sora mea la sarcina cu Nora a fost la Herghelegiu si acesta i'a vazut o punga cu sange si col deschis (desi dublu cerclat) cam la 32 de saptamani de a plecat bocind de acolo si totusi n'a fost nimic, a nascut normal la 39 saptamani si citeva zile. Poate totusi a vazut ceva aiurea, chiar daca profesional e bun, se mai intimpla. Pitica ta a crescut bine ca un cozonac pana acum, feelingul meu spune ca daca tu ai simtit'o gradat mai puternica (in lovituri, locurile pe unde se misca) nu e in suferinta fetala, creste, bine. Acu' sper sa nu spun timpenii dar stiu ca de regula suferinta fetala implica dismaturitate.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lia, ma bucur ca te-ai intors si ca te-au lasat contractiile.
Ralu, suntem alaturi de tine, sper totusi sa nu fie suferinta fetala. E bine cu aparatele si tehnologia din ziua de azi, dar uneori te baga in sperieti de nu mai stii ce e cu tine. Incearca sa fi optimista si sa gandesti pozitiv.

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Lia, bine ai revenit la pozitia liliac, sa vezi tu ce repede uiti, spune lui Ioachim sa sada cuminte acolo si lasati'ma domne sa nasc prima ca mai am doua saptamani

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Lia hai ca nu mai e mult...

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

super Lia! bine ai revenit in patul tau de acasa

ralu - din cate stiu stresul si oboseala contribuie la cresterea rezistentei deci ai putea in primul si in primul rand sa tragi aer in piept, sa te intinzi pe canapea si sa te relaxezi macar 5 min. din cate stiu eu acest indice de rezistentamasoara cat de usor sau de greu ajunge sangele(si implicit nutrientii) la fat.faptul ca nu ajunge acolo cu mare debit nu mi se pare o conditie ca bebe sa nu se dezvolte suficient de bine. ok, poate i-ar prinde bine un debit mai mare dar zau ca se poate descurca si cu tzaraita si oricum de aici si pana la suferinta fetala mi se totusi ca e drum lung. linisteste-te, nimeni nu ti-a spus ca copilul nu mai creste ci doar ca e posibil sa nu mai ia mult in greutate. pana la urma si ce daca o sa ia un pic mai putin decat ar fi luat in mod normal in astea cateva saptamani. o sa fie bine, ai sa vezi.
cine ti-a facut morfofetala?(sau cum se cheama eco asta de 32s)
eu cred ca te-au cam speriat inainte de a fi cazul. stai linistita si vezi cat si cum creste fetita pana la urmatoarea eco si apoi mai vezi.
acum nu se mai poate face nici un tratament ca sa permita un fluz mai mare? stiu ca tutu recomanda pt ir-uri marite injectii...dar nu stiu daca si la 33+

mama de mic +s30+

Mergi la inceput