Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cuplati'va si voi doua trei din acelasi oras cand dati comanda si platiti mai putin comision.

neata

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

fetele care este site-ul cu produse pentru bebe?.., eu nu am retinut

+23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Azi si eu sunt venita pe fuga.
Lexi, Doamne ajuta ca sunteti cu totii in regula!
Va pup pe toate si ma grabesc sa termin treaba ca sa intru mai incolo.

+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mothercare se numeste site-ul.

Hai alina cu detalii nu ne mai fierbe zi-ne cat ne ia in plus astia de la babystuff si cat mai costa si transportul ca sa stiu.

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

eu nu mai pot sa intru pe picassa ca pana acum imi cerea ca intrebare de siguranta locatia de unde ma conectez de obice si raspundeam bucuresti dar acum imi cere nr de telefon sau data primei postari

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

exista un nr de tel de siguranta?? cum fac???

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

bianca pune la data primei logari mai 2011 si vezi dak merge asa mi-a cerut si mie de cateva ori mai este logat cineva in acelasi timp cu tine si din cauza asta iti cwere intrebari de siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Altesa, Anne Comisionul e in functie de transport. Eu am avut o suma mare, peste 600 lire sterline, asa ca am avut comision 15%. Si au venit in 10 zile produsele!!
Altesa, eu mi-am luat cam tot ce ai scris tu ca merita luat, adik: sterilizator electric (la set) in care am avut inclus si incalzitor de biberoane, 2 suporturi termos, tetine, suzeta, si muuuulte biberoane, pampersi, servetele umede, salopete, etc etc. Eu am luat tot ce se putea de la oferta, adik asa renteaza si mai mult. Sunt foarte incantata si de monitorul video de la Tommy. La Sara am avut doar monitor audio si nu stiam exact de ce plange, asa ca trebuia sa merg mereu la ea in camera. Acum pot sa vad exact ce se intampla cu bebe
Eu astept sa vina oferta la aparatul de gatit cu aburi de la Avent, deocamdata nu are reducere.. Ma interesa si cel de la bebea- babycook, dar totusi optez pt Avent.

Alina 23+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Scrie si pe site-ul lor exact pasii care trebuie parcursi ca sa comandati. Va faceti cont pe mothercare (sau/si pe oricare alt site din lista lor de magazine) si trimiteti pe adresa de mail a babystuff( o gasiti scrisa la date de contact) wish-listul vostru.

Mergi la inceput

Costul transportului este in functie de magazin, greutate, volum. Eu, pt 3 cutii mari am platit 10 lire.

Mergi la inceput