Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Miha Nectarie nu e constipat, doar face rar si in general dupa ce ii pun supozitor, asta de cand a facut 2 luni. Kk e de consistenta, culoare normale si fara miros urat. Deci nu sunt probleme, dr zice sa il las in pace.

Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011)

Mamutzma bucur mult. Copilasul tau e un frumos! Are un chip de ingeras, un dulce efectiv, de mi vine sa l mananc.

Mergi la inceput

Oana si Ramona, voi parca v ati inteles!!! Ati nascut in aceeasi zi, ati facut botezul in aceeasi zi!!! Felicitari la amandoua!!

tuturor Iustinilor si Iustinelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Fetele am un san care ma doare si nu stiu ce sa fac...nu e tare dupa ce a supt bb,nu are galme,dar ma doare asa deasupra sfarcului cam cu o palma...am pus varza,o sa dorm cu ea pe san,am incercat sa il mulg dupa ce a mai supt bb dar nu prea a mai iesit mare lucru....va rog sa imi dati idei ce sa ii mai fac!

Mami de Razvan si Rares

Eu cand am avut aceiasi problema mi-a recomandat medicul sa aplic alternativ pe san dupa fiecare alaptat varza, gheata si diclofenac gel in strat subtire, dar sa ai grija cand alaptezi sa te speli bine pe san(dupa diclofenac)

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Fetelor noi azi am fost in vizita la niste prieteni si Natalia a dormit vreo 3 ore de nu se mai trezea, si era asa o galagie pt ca 3 copii alergau de colo colo iar fata mea nu avea nici o treaba.Pana la urma am trezit-o pe la 7 ca sa manance sa putem pleca acasa, ca mi-era teama ca pe drum o apuca foamea si incepe sa urle. Cine sa-i mai inteleaga pe copiii astia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Neata fetelor
Astazi este SF. IUSTINA. Ii urez si eu fetitei mele La multi ani!
Natalia a fost cumintica azi noapte, a dormit de la 11 pana la 5, si de la 5 jumate pana la 8 jumate. Sper sa fie in continuare asa pt ca de maine ma voi duce si la servici. Sa vedem cum ne descurcam de acum incolo.

Anca, ce repede te intorci la servici?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Miha, si eu poftesc la un tort de mere, dar cine sa-l faca?! Am vrut intr-o zi sa ma apuc dar mi-a taiat sotul elanul, a zis ca-s nebuna, mai bine sa fiu multumita ca supravietuiesc. Dar am mai facut placinta cu dovleac si nuci, placinta cu mere, macaroane cu branza, ca sa nu simta Eva lipsa de ceva facut in casa. Mancare mai subtirel, paste multe, mamaliguta cu ou-unt-branza, gratar, doar cu supa ce ma mai stresez, tot pentru Eva.

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Adra, si mie imi plac la nebunie toate prajiturile ce contin mere!! Yam, mi ai facut o pofta si mai mare!! Ce bine ca Eva mananca facut in casa, mi as dori si eu sa i fac ei cand va creste!
Si eu, de cand am trecut pe regim, mananc paste (cu sos de rosii, ciuperci si masline negre), salate (cu toate ca imi plac rosiile la nebunie, imi pun doar 1 rosie), supe, porumb copt pe gratar, orez.

In seara asta Imi e foarte, foarte agitata, cum n a mai fost cam de mult, sau niciodata. Nu pot sa inteleg de ce, dar cred ca trebuie sa ma cam duc s o pun la nani. Va pup si pe voi si ne auzim maine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

La multi ani Iustina si Iustin!
Sa va fie d bine la botez Babyblue si Babylicious!
La multi ani Eduard de Pufi!

Adra, avem voie nuci? Eu parca citisem ca sunt alergogene, la fel ca si alunele pe care le-am mancat eu.

Eu de cand tin regimul asta ca sa-i treaca iritatia de pe piele lui Stefan, am o pofta nebuna de dulce. Si cum nu mai am voie ciocolata si nici alte produse din comert, mi-m preparat orez cu lapte, crema de zahar ars, gris cu lapte si gem, si o prajitura greceasca care se face f usor cu foi de placinta. Iar seara mananc paine prajita cu unt si gem facut in casa.

Miha, multumesc de intrebari La serviciu s-a terminat de tot, adica firma se inchide in decembrie. Asta este... din ianuarie ma apuc si eu sa-mi caut de lucru, chiar daca sunt in concediu de crestere copil pana in august. Insa cum le randuieste Dumnezeu pe toate, Razvan si-a gasit de lucru altceva, si va fi platit lunar. Unde lucra el de 2 ani, pe proiecte europene, erau platiti la cateva luni, asa ca o vreme indelungata am trait dintr-un salariu pana ii veneau lui banii din urma.

Mamutz, ce minunatii faci tu in bucatarie! Eu nu prea le am cu gatitiul. Adica fac de mancare, insa nu ma bag la torturi, prajituri... Poate acum cu bebe, sper sa ma apuc si eu serios de gateala.

Fetelor care ati inceput treaba aia cu S neprotejat: am fost la medicul meu gineco si l-am intrebat cand pot ramane insarcinata. El a spus ca intai vine ovulatia, si apoi menstruatia Asa ca, alaptam noi, insa nu se stie niciodata... La mine n-ar fi bai daca raman (cand ne-om apuca de treaba, ca acum inca nu este cazul), dar ma intreb... daca raman insarcinata, mai am lactatie?

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Florina, eu nu sunt alergica la nuci, alune, n-am alergii cunoscute la niciun tip de mancare
uite aici despre alergii in timpul alaptarii http://www.marchofdimes.com/pregnancy/nutrition_peanut.html

si despre miere, care se evita din cauza botulinei, dar nu la adulti care au mecanisme de aparare in intestin, deci toxina nu ajunge in sange si apoi in lapte ci la copiii sub un an, care nu trebuie sa o manance direct

Can a nursing mother eat honey?

Honey is not a problem for mom to eat. The gut flora of adults and children over a year old are able to fend off the botulism spores that may be present in honey, and render them harmless. Since the spores would be killed in your gastrointestinal tract, they would not make it into your bloodstream and therefore cannot be present in your milk.

A baby's gut can't defend itself against the botulism spores, and so they can colonize the intestinal tract, germinate and release botulinum neurotoxin. As a result, honey is not recommended for babies under a year old. It's recommended that you avoid giving baby anything that contains honey, or make sure that the cooking process kills any botulism spores that might be present. Botulism spores are very heat resistant - the toxin is less resistant.

Daca ramai insarcinata ai lapte in continuare, sunt femei care alapteaza in tandem, eu chiar stiu doua fete, dar spre sfarsitul sarcinii copilul poate refuza sa mai suga.
Vrei sa faci un bebe asa de repede?

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Adra, multumesc pt raspuns. Nici eu n-am alergii de niciun fel, ba chiar nuci am mancat f multe in sarcina.
Nu vreau bebe asa repede, vreau sa astept vreun 1 an. Ma gandeam insa ce s-ar intampla cu lactatia, daca totusi bebe 2 ar veni mai repede.

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Oana si Ramona, voi parca v ati inteles!!! Ati nascut in aceeasi zi, ati facut botezul in aceeasi zi!!! Felicitari la amandoua!!

tuturor Iustinilor si Iustinelor!!!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

mercic mult miha!!!

ce chestie, nu stiam ca ieri a fost sf iustin, i-am facut scaldatoarea chiar de sf iustin. poate e de bine. asa imi place sa cred.
abia astept pozele de la fotograf.:)

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput