Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 12

anca-28 spune:
Buna seara
Azi Natalia a fost atre cumintica, a dormit toata ziulica, s-a trezit doar sa manance si apoi iar nani.Doar acum seara de vreo 2 ore n-a mai dormit si acum e cam maraita. O leagana sotul acum sa doarma putin inainte de baita.
La Natalia reflexul Moro inca nu a disparut, dar nu mai este asa accentuat ca in prima luna.
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

mihahegarty spune:
Adra_bell, vad ca ziceai ca te ai sculat sa alaptezi si nu aveai pe cine. Cat timp am stat weekendul asta la caravana, crede ma ca am fost la fel. A mea dormea si cate 6 ore legat si eu la fel, ma sculam ca simteam sanii super plini si nu aveam pe cine alapta. Imi curgeau, dar nu am sculat o ca dupa aia incepea treaba, asa ca am asteptat cuminte!!
In legatura cu aspiratul nasului, eu am incercat cu vibrocil la inceput, dar a venit val vartej sotul din urma si mi a zis ca e nu e bine ceea ce fac si sa incetez ca are narile mici si pot sa i stric ceva inauntru daca umblu neavizata! Noi tot timpul ne 'batem' pe opinii, pentru ca sunt total diferite!! Asa ca de atunci am folosit doar apa cu sare recomandata de doctor.
Ilida, esti o scumpa ca intotdeauna!!
Am pus o pe a mea in car seat si i am pus o chestie rotunda care are atarnate niste jucarii mici. Pentru prima data a inceput sa dea in papusele alea si sa se bucure ca se misca!! Pana acum doar se uita la ele!! Dar inca mai are de invatat, caci da doar intr o papusa care e mai aproape de ea, alea care sunt mai departe le ignora!!
Alymih, cu siguranta cand vin in Iasi ne vom cunoaste. Acum am vazut pozele de pe facebook cu fetele din bucuresti. Nu i bai, o sa facem si noi iesencele poze! Sac, sac!!!

babyblue spune:
la multi ani pentru petru de mamutz!!!! la multe lunite si sa bucuri pe mami si pe tati!
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Burtocika spune:
La Multi Ani Petru Nectarie ! La Multi ani Pufi !
Nu mai tin minte daca am scris de, neuronul obosit
dar fii-mea cea mare mi-a venit racita de la gradinita, si ieri am observat ca si aia mica a inceput sa se smiorcaie, sa se innece cu muci si sa tuseasca
Pt tuse seaca mi-a recomandat doctorita Stodal, pt febra (dar nu a facut) Panadol. Iar pt muci, ca tot pomenea Miha, apa de mare sau ser fiziologic pt a inmuia mucii (dar sa aiba presiune) si pe urma aspirata. Intr-adevar NU se pun picaturi gen Vibrocil, Olynth etc, orice contine vaso-constrictoare .
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

anaemi spune:
La multi ani Pufi!!!
La multe lunite Petru !!!
Crisspy, pe noi ne tinea Colieful in jur de o saptamana (5-7 zile), in functie de cat ii dadeam. Oricum nu poti da mai mult de 7 doze/zi = 28 de picaturi.
Daca vrei sa il iei, il poti lua de pe net de la farmacia aldedra sau farm stejara si costa pana in 60 ron. Eu am luat de la aldedra.
Roxy eu am un biberon mic din sticla. Baby nova parca-i zice. Si mai am doua mari tot din sticla, care au fost ale copiilor.
Dar deocamdata il folosim doar pe cel mic. Am inceput de vreo 2 zile sa-i dau 50 ml de ceai pt colici, ca au revenit in forta si am vazut ca acum este singurul care-l face sa elimin gazele. Nici infacolul nu mai are asa efect.
Petru azi s-a sculat cu fundu-n sus si a fost mai toata ziua marait. Asa ca , Pufi, daca Eduard este seful, Petru este seful sefului
M-a cam termina (si) copilul asta, in ultimul timp. Ziua, de dormit doarm numai in brate. Cand este treaz sta f putin jos; in rest trebuie sa stau sa-l plimb ca nu vrea sa stau jos cu el in brate O sa ma cocoseze si o sa-mi lungeasca bratele ... si el
Sper sa nu-l tina mult chestia cu statul in brate, ca sora-sa la 6 luni era ca el acum deci imi "permiteam" sa o tin in brate si tot am trecut pe langa cutit....Acum inseamna ca ma duc direct pe masa de operatie
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

anaemi spune:
Miha bine ai revenit! deja iti simteam lipsa!
Ioana(Burtocika) multa sanatate micutelor!
Si Petru este cu niste muci super enervanti! Nu mai scapam de ei.Ieri si azi l-am aspirat si de 3-4 ori. Azi noapte a si tusit de cateva ori !
Distractie placuta fetelor, la botez !!! Sa fie totul exact cum va doriti !!! Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

madybulancea spune:
Ana,daca te plangi tu sa ma plang si eu...diar faca copilul asta figuri la tata....ieri m-a terminat nervos de la 2 pana 8 seara...s-a chinuit sa pape de la 2 juma la 3,plangea sugea,iar plangea,apoi a stat linistit juma de ora,apoi s-a pus pe plans,i-am dat iar san si a papat vreo 15 min...apoi la o ora jumate iar plansete iar san iar plansete la san si tot asa pana pe la 8...a facut si alaltaieri la fel....mi se pare atat de frustrant cand il vad ca urla la san...si nu inteleg de ce,lapte e sigur,curge,la orl am fost luni si ma gandesc ca nu are nimic,doar ca se aude cu ghioraie matele mai mereu...eu am o pediatra buna si imi place tare mult de ea,dar azi o sa incerc sa fac programare cica la ce mai buna pediatra,dar pe care o prinzi foarte greu.... aaaasi din cauza de bb mic si plangacios nici de cu razvi nu pot sa stau..
gata!

mamutz spune:
Nu am mai apucat ieri sa intru sa urez la multi ani lui Pufi, deci, cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE IMPLINIRI!

mamutz spune:
Si nu in ultimul rand multumim pentru urari. Eu sunt ingrijorata cu vitaminele pt bebe si cu lapticul meu, care pana iri era in exces si de ieri am impresia ca nu ii mai ajunge lui bebe. Papa super des si sanii sunt floscaiti, dar daca mulg cu mana dupa ce papa iese laptic pe toate canalele. Vitaminele am zis initial sa ii dau doar acum 15 zile si atat, i-am dat de dimineata si acum parca imi pare rau. Eu iau totusi elevit de ce sa ii mai dau si lui, pana la urma 500g nu e nimic. La 4 lui ar trebui sa aiba minim 6400g si la 3 luni are 6000g si 62 cm (de la 50 la nastere si 3200g), cred ca nu e chiar rau.
Voi ce parere aveti cu vitaminele astea pt bebe? Sa ii dau cateva zile, ca in fiecare luna garantat nu ii voi da. Eu m-am pus pe ceai de lactatie, supa, compot etc. Pana acum nu puteam sa ma ating de ceai ca imi explodau sanii. OFFF!!!