Aspirante optimiste > 20 ani (718)
Raspunsuri - Pagina 8
lorena_86 spune:
www.organizatiaemma.ro/node/855" target="_blank">parinti de ingeri

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor unde sunteti?
am gasit ceva foarte interesant....si progesteron creste inainte de ovulatie ci nu numai dupa
se remarca o crestere anterior ovulatiei
"Progesteronul este un hormon steroid produs de celulele corpului galben ovarian, iar in timpul sarcinii de catre placenta. Concentratia progesteronului prezinta stranse corelatii cu dezvoltarea si regresia corpului galben. In timp ce progesteronul este putin detectabil in faza foliculara, se observa o crestere a nivelului de progesteron in ziua anterioara ovulatiei. Sinteza crescuta de progesteron se mentine de-a lungul fazei luteale. Determinarea nivelului de progesteron reprezinta cel mai bun test de confirmare a producerii ovulatiei. In a doua jumatate a ciclului pregnandiolul este eliminat prin urina, fiind principalul produs de degradare al progesteronului"
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
DenyAnd spune:
Lorena nu ma supar deloc
Poate ca chiar am crezut gresit atata timp(referitor la teste de ovulatie).
Multumesc ca ai lamurit si ma luminezi si pe mine
Imi cer scuze daca am dus in eroare cu parerea mea.![]()
Mi-am si facut "copy" raspunsurile tale ca de fiecare data sa recitesc si sa-mi reamintesc unde gresesc eu![]()
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 am gasit ceva foarte interesant....si progesteron creste inainte de ovulatie ci nu numai dupa se remarca o crestere anterior ovulatiei |
Aha, observ si eu asta pe grafice
Chiar la FF lui MeAlex
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi
lorena_86 spune:
deny, oricand cu placere
doar suntem aici sa ne ajutam, suntem ca si surorile...
ideea este ca ovulatia nu se produce daca nu este stimulata de hormoni si cum lh-ul este responsabil pt asta ....e de la sine inteles....
te las acum ca sunt intr-o repriza de jelit.....

acum mi-am dat seama ca 90% din starea mea, din depresia mea este cauzata de faptul ca nu am bebe si mult mai putin de restul factorilor cumulati
offff dar dureros mai este
am iesit in oras cu prietena mea si cu bebe ei de 2 anisori
ea imi cunoaste bine istoricul, ca stie cat imi doresc, stie ce am patit, ba chiar am fost gravidute amandoua odata, doar ca ea avea cu vreo 3-4 luni mai mult
si asa mult il iubesc pe bebe al ei, ca l-am luat in brate, il pupam, ma jucam cu el iar ea dintr-o data s-a intristat si s-a dat deoparte langa sotul ei si se uitau amandoi la mine cum ma jucam cu bebe lor......si asa am simtit o mila din partea lor pt mine ca la un moment dat am vazut-o cu ochii umpluti de lacrimi
atunci mi-am dat seama ca ma intelege cat de cat prin ce trec
va dati seama ca m-am abtinut cu greu sa nu bufnesc in plans
iar ea ii tot zicea lui bebe: "vezi mami ce mult te iubeste lorena?"
iar ma apucat...

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Lore, Deny ai dreptate, si eu zic ca testele sunt mult mai sigure. Pe langa faptul ca trebuie sa nu bei apa si sa nu faci pipi vreo 2 ore, trebuie sa faci testele intre ora 10 si ora 20 pentru ca atunci se secreta mai mult hormon si e detectabil (scrie pe prospect). Si eu zic ca temperatura e fff usor influentabila (daca ti-e frig sau daca ai temperatura)...Eu astept, nu ma agit...v-am zis ca oricum nu am luat in fiecare zi temperaturile...am pus si eu pe acolo...ba mai mult, nici nu mai stiu cand le-am luat corect si cand am inventat
...v-am zis ca a fost luna de relaxare.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui Bettercy MeAlex, iti tin pumnii. Mihaelafat, pana la urma trebuie sa astepti 3 sau 6 luni? Bun venit chMihaela! |
Buna.
Minimum e 3 luni maxim 6 luni, eu am facut metotrexatul pe 22 si 27 iunie si dupa 10 noiembrie cand ar trebui sa imi treaca menstra intru din nou in cursa deci as avea atunci 4 luni si jumatate de la metotrexat, am decis sa nu fac nici hsg nimic sa incerc natural si vedem cum o iesi. Sunt asa de obosita primul an la scoala a fost floare la ureche dar acum e nasol rau, facem o gramada de ore si se preda ca la facultate, sper sa trec cu bine peste anul asta.
Betercy tu cat astepti?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
elenusht spune:
fetelor, eu va trimit virtual, o feliuta de tort pentru ca azi, 28 sept, am facut 28 de ani! speram sa ma prinda ziua de azi cu sotul langa mine, cu bebele in burtica dar Dumnezeu imi pregateste altceva! Sper ca la anul, cand voi face 29 sa fie mai bine! va pup, dragele mele!
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui elenusht fetelor, eu va trimit virtual, o feliuta de tort pentru ca azi, 28 sept, am facut 28 de ani! speram sa ma prinda ziua de azi cu sotul langa mine, cu bebele in burtica dar Dumnezeu imi pregateste altceva! Sper ca la anul, cand voi face 29 sa fie mai bine! va pup, dragele mele! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
La multi ani si fie ca la anul sa fie mult mai bine, mai bine decat iti doresti tu acum.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Fetelor noapte buna, eu intru la somnic ca sunt rupta de oboseala.