Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, ai grija cand amesteci saculetii sa fie intr-o camera aerisita si ai grija ca iti poate modifica nuantza bluzei....
am patat eu cu gri un tricou ecru cu brun al lui iubi si dupa ce l-am pus in solutie au iesit petele dar tricoul este vanilie cu maro

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

vezi cris, daca am zis ca terminam tortul si sticla au inceput sa apara fetele......
azi ii dau galbenus lui dodo, cum il dau in piure parca, nu?
si doar un sfert...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

scrishLA MULTI ANI MAMICA FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

La multi ani fericiti Scrish!!!

Multa sanatate, fericire si iubire iti dorim alaturi de toti cei dragi tie! Sa de.a Dumnezeu sa fii toata viata fericita cum esti acum
!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Happiness ma bucur ca a fost totul frumos si Andrei a avut o zi minunata Multumim de aprecieri

Catank, am mai spus de tata socru, e un om super ok si tine foarte mult la familie , iar pe mine ma iubeste tare ca ii sunt draga nu stiu de ce, o fi de la sangele meu latin Sora mea, cea care ne-a botezat si cununat mi-a spus dupa ce au plecat socrii ca tare mult i-a placut, desi ii cunoscuse si in ianuarie aici la Londra, da a spus ca omul asta cand te strange in brate si te pupa se simte si se cunoaste ca o face din suflet , nu numai de complezenta Ce le placea lor de familia mea, dar acum dupa ce au si fost si vazut Romania le place si mai tare de ma intreba soacra mea cand a plecat duminica dimi la ora 6 daca ma mai intorc in UK ? iar cand eram prin muzeul satului sa il vizitam, cica : e asa de frumos Dorina, nu iti pare rau ca te-ai mutat in LOndra ? nu stiu de unde i-or fi venit asa idei ?

Moulineta nu au bagat-o in cristelnita plina cu apa pentru ca a spus unul din preoti ca eu am intrebat pentru ca e mai mare, deh avea 5 luni jumate si cica e prea mare si de obicei astia mai marisori fac scandal mare de urla pana se albastresc si nu ii mai poate potoli cu nimic si asa numai a dezbracat-o si i-a turnat apa in capa fost foarte cuminte, nu a spus nimic, nu a comentat, ba radea si cand a luat-o preotul si a pus-o la nasu in brate in prosop se chicotea si cand a imbracat-o nasica ea radea cu gura pana la urechi si se chicotea apoi in timpul slujbei de cununie a noastre ea a dormit in bratele mamei mele aproape o ora

Miki multumim dar suntem 4 surori, eu cea mai mica si eram ultima ramasa nemaritata sora mea din italia cred ca nu se vede in poze, nu stiu de cum am omis sa pun poza si cu ea, dar o sa pun una in care suntem noi toate 4 surorile si una cu cumnatii, adica nasu si inca unu, sotul surorii din bucuresti, sotul celei din italia e plecat sus la cer de 3 ani. Cat despre asemanarea piscoatei cu nasica ei, sora mea, ehhh cica si ea a aratat poze pe la cunostinte si priteni si o intrebau daca nu cumva e a ei ? e a mea si nu o dau , nu nu pe zi ce trece ma indragostesc si mai tare de ea, asta daca e posibil, ca simt uneori ca imi plesneste inima de atata iubire si cat mi-e de draga si scumpa

ailed, lui Nick i-a placut tare mult mancarea , si mie l afel, dar nu stiu cum se face ca amandoi ne-am mentinut la aceleasi kg cu care am plecat in ro ? eu m-am cantarit ieri dimi si eram la fel si el s-a cantarit cand am venit si avea cu minus juma de kil? cum naiba vine asta ca in 2 sapt am mancat cat am fi mancat noi aici in 2 luni ? Nick cica a gasit explicatie, se mananca sanatos si de aia nu s-a pus nimic

Ally, si parintii mei au fost, cum sa nu ? am sa pun poza cu tot familionul sa vezi si parintii mei maica mea era foarte obosita si o dureau tare picioarele si abia mergea si statea in picioare, sufera deja rau cu reumatismul Socrii au spus ca mai vin da nu stiu cand ca la anul mergem pe croziera impreuna 2 saptamani, ne-au cumparat biletele deja eu abia astept sa plec, da mai e pana la anul in august mi-e frica sa nu am rau de mare si sa cad de pe punte iaca la ce ma gandesc eu acum in mijlocul toamnei

madutza , cu lada cu vin nu a rezolvat dar o coace el socru acum cred, nu se lasa el pana nu importa niste vin ca prea tare i=-au placut mai toate vinurile de le-au degustat as putea face o afacere din asta sa fac si eu un ban cinstit nu ? Pe socrii amandoi ii strig pe nume de cand i-am cunoscut, nu au pretentii sa ii strig mama sau tata sau mama soacra sau ceva de genu, numa prin ro am auzit de astea, in "wild wild west" se striga pe nume si asa mi se pare cel mai fain, sa nu spun cool

Stefya nu stiu cum dar te admir ca mergi si la munca, si mai alaptezi si micuta ciprioata si mai faci si treburi pe acasa multumim de aprecieri si le intoarcem micutei cu ten masliniu si ochi negri , e superba, am admirat-o in pozici zilele trecute

Irinuca ce hairstylist si make up artist imi venea mie in creierii muntilor? nu chiar sus in varf dar totusi.. nu am avut nevoie sincer, am spus ca daca e asa mica nunta si petrecerea , fac eu cum stiu si cum pot, cred ca m-am descurcat cat de cat onorabil nu ? daca era o nunta pompoasa la oras la un restaurant de fitze atunci imi luam de toate pentru toti dar nu am vrut asa ceva, m-a obosit si stresat destul si nunta asta asa mica in familie Socrilor le-a placut tare ideea de a face nunat in ro si de a o boteza in religia ortodoxa, bineinteles ca si Nick a trebuit botezat ca sa ne putem cununa, i-a botezat impreuna...piscoata si Nick au avut aceeasi lumanare ca preotul asa a spus ca e ok Nick nu mai putea vorbi de emotii si fericire ca cica acum toti 3 suntem la fel si abia astepta momentul chit ca nu a inteles el slujba in romana , a mai prins pe ici pe colo cuvinte ca a inceput sa mai vorbeasca si sa rupa pe romaneste, l-a emotionat tare, la fel si pe socrii, le-a placut tare mult, ei care nu le au cu Biserica mai deloc ca si rezumat, eu cred ca socrilor le-a placut atat de tare ca vor sa isi cumpere casa la munte in RO

Yasmi nu fi suparata, nu dispera da? toate se rezolva la timpul lor... mie Dumnezeu mi-a aratat in ultimii 2 ani ca totul se intampla cu uns cop si la timpul lor, atunci cand e cel mai bine si potrivit Ai sa vezi ca in curand o sa se rezolve toate si o sa te uiti inapoi si o sa iti vina sa zambesti daca nu sa razi chiar despre tot ceea prin ce treci acum

Lauriciu multumim de urari si iti urez si tie sanatate si sa dea Domnul sa te linistesti curand l-am admirat pe Sebastian in pozici, ce frumos e, ce a crescut de cand nu l-am mai vazut... un scump si dulce foc, are niste ochi frumosi, o sa ai nevoie de batz la usa cand ti-o aduce fetele acasa

Ia sa ma duc si eu la bucatarie sa vad ce gasecs prin frigi, de azi iar a dieta ca pana la Craciun vreau sa mai dau jos cel putin 15 kile, macar atat , sa nu visez la mai mult ...orircum nu ma supoar daca o fi si 25 ca e de unde

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ma inscriu si eu la o mica felita de tort si daca mai este un paharel de sampanie !

Mergi la inceput

strumph, dar lui Nick, i-ati luat mirul a doua zi?... baitza cu flori i-ati facut-o?

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Strumpitz, ce cadou frumos!Ai neste socrii de milioane, sa-ti traiasca si sa va faca toata viata surprize asa placute.

Mergi la inceput

Lavinia, hai nu mai fi suparata!Toate au o solutie si o rezolvare ori mai devreme ori mai tarziu!Fruntea sus mamica frumoasa si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

strumph, dar lui Nick, i-ati luat mirul a doua zi?... baitza cu flori i-ati facut-o?

mami de fete frumoase:

pai nasa a spalat fina si nasu pe finu

asa se intrebau si ei, cica acum ce facem si cum? nasa cu fina si nasu cu finu ?bineinteles ca nu l-a scaldat nimeni pe domnu Nick, ca deh e cam mare pentru o cadita s-a spalat singur , dar toti i-au spus sa nu faca dus seara dupa botez, abia a 2 a zi dimi si-a facut dus si abia astepta ca cica de ce nu poate el sa se spele ca ce are ? deh... ce sa ii spui si cum sa ii explici sa inteleaga mai bine ? i-am spus ca asa-i traditia si asa se face, dar ....

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput