Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

scrish , fa ceva sa nu te gandesti la op... o sa fie fff bine sa sti

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Stefy, imi place mult tinuta...nu etse absolut deloc scurta rochita! Cel putin dupa parearea mea! Iti sta foateeeeeeeeee bine si FELICITARI din suflet ai slabit fff mult. Mica cipriota etse minunata, superba ....si gata, m-am convins ca seamana cu tine !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Roxy,imaginea este la fel de mare, doar scrisul este modificat..in miniatura mai exact. Am apasat pe + si nimic, nimic! Abia disting ce scrieti!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Poate stie eddy

Mergi la inceput

Lume, lume... neata la prinz, dar dehh cune are ciorba pe foc pt Ioana? eu..... Nu mai am rabdare pin simbata...Ioana nici atit

Am citit tot, aveti un spor....
steffy, nu am vazut rochita dar m-a amuzt faza cu budigaii
Nu cred ca e rau sa faci o pauza cu puiuta, asa stiiam si eu in caz de refuz...citisem undeva.

Imediat revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am pregatit si varza dar mi-am dat seama ca nu am destula ceapa, o sa ies acusi dupa ce se trezeste piscoata sa cumpar ceapa si cativa ardei sa pun printre sarmalute le pun si niste cimbru ca mi-am cumparat in ro mult , sa am sa imi ajunga pana la anul cand merg iar in ro

Doarme piscoata neintoarsa, nu stiu ce-o fi facut azi noapte , dar se vede ca s-a trezit devreme, acum deja are o ora jumate de cand doarme si ea de obicei dimineata dormea maxim 45 min , acum deja a batut recordul

Am vazut pozici pe pucasa, multe si frumoase ca tot voiam sa vad eu poze noi , am dat un RSS sa vad cine si ce poze a mai pus

Roxy, ti-ai luat pusca ? o sa ai nevoie la asa fata frumoasa pe mine m-a dat gata cu genele ei alea lungi frumoase, are niste ochiiiiiiiii si o fatzuca de strengarita o sa ai ce sta cu ochii pe ea cand o incepe a merge ca parca o vad ca numai nazbatii o sa faca

Stefy pup micuta ciprioata, ce frumoasa e , dementiala combinatie, piele, ochi, trasaturi si da da, seamana cu papi a ei, dar are si de la tine ceva, nu stiu ce exact sa spum, dar are

Moulineta, tocmai ce iti ceream mai devreme poze noi si vad ca tu deja pusesi ce mare si frumoasa s-a facut zanuta da cui ii seamana? tati? nu-l vedem bine in poze, pe mami o vedem si cred ca iti seamana putin dar mai mult cred ca e tati ?

Yvyana, vad ca ii place Larisei la munte si cred ca ii si prieste tare bafta cu diversificarea, o sa am la cine cere sfaturi cand m-oi apuca si eu si o sa am multeeeeeeee intrebari pup ochioasa dulce iti seamana mult

Bulina , pozici noi ne arati de prin vacanta de la mare ? mai treci mai des pe la noi ca imi aduc aminte ca scrisesi cat eram eu in ro, sper ca nu ma inseala memoria ?

Salo_sama, tu ne mai citesti ? nu ne-o arati pe Petra deloc? hai ca mi-e dor de voi

Ally, nu stiu pe ce ti-a apasat micul calculatorit si ti-a imbulinat laptopul dar las ca vine tati casa si rezolva problema auzi tu la el, cica merge de-a busilea si se uita la Tv de sub masa mi-l si imaginez scumpul de el avea si telecomanda in mana ? acusi iti cere si un mojito sa se racoreasca glumesc , dar imi vin fel de fel de scenarii in cap, cred ca as face cariera ca scenarist

Persi tu nu ne mai iubesti deloc deloc? hai mai treci pe aici pe la cafeluta

Georgyiuly tu pe unde imi umbli de nu mai dai nici un semn de viata ori ne citesti din umbra si ti-e lene sa scrii ?hai astept povesti despre copilasi si bineinteles poze noi

Iony, superba mica printesa, ce a crescutttttttt tot frumoasa si dulce a ramas , dar se schimba , asa mi se pare , devine domnisoara acum

Dinora tu chiar nu mai treci deloc pe aici? hai la o poveste, o cafeluta de dimineata, sau astepti sa vina frigu prin germany si apoi vii ? cum te mai simti ?

Lalely, tu cam rarut pe aici, cred ca iti mananca mai tot timpul strengarul de David l-am vazut in pozici, un dulce si un simpatic foc , nu ai spune ca vrea 100% atentie

Alina.n hai ca a trecuts i vara , s-a terminat si sezonul la mare si tot nu ai mai aparut ? te asteptam la o poveste si o felie de placinta cu branza

Ralukab, tu nu ai mai scris aici de cand am plecat eu in roce faceti ? cum e vladut ? tu la munci ? imi pare rau ca nu ne-am mai vazut, dar ai spus ca imi trimiti Pm cu nr tau de tel si cred ca ai uitat , mi-ar fi placut sa ne vedem eu am fost in Berceni Vineri seara sa o vad pe doamna fosta proprietara unde am stat in bucuresti

Simona , da tu mami ce faci ? nu mai ai timp deloc de noi ? cred ca ti-e un poci greu cu flacaii, dar mi-e dor de povestile tale cand ai timp sa mai treci pe la noi si sa ne pui si pozici noi cu baietii s-a mutat sora , gata sunteti toti la acelasi loc?

Alexinoooooo, da tu tot in vacanta esti sau deja te-ai intors la mama la SV? cum ti-a placut Praga? si eu visez sa merg in vacanta acolo sa o vizitez

Alina06, tu tare de demult nu ai mai dat nici un semn, Sper ca sunteti ok , doar busy cu mutarea , asa-i? cred ca deja iti bei cafeluta dimineata de pe terasa casei

Ioana16, hai lasa curatenia aia oleak si treci la raport stiu ca esti in curatenii pentru ca esti nasica in weekend, dar hai ca n-o fi foc daca stai locului 10 min

Ma duc sa alaptez una piscoata maraita ca s-a trezit, ca de o ora de cand crosetez eu la mesajul asta, ohooo.... si vrea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

multam fete pt aprecieri...mie imi place ffff mult, cred ca si asta este motivul pt care nu gasesc alta, dar imi e teama sa nu se ridice cand iau puiul in brate....
ally, te-ai convins ca seamana cu mine??????? ce imi place cand 'aud' din astea, dar ea seamana cu tati...
am sa pun poza cu ei minci sa vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

buna dimineata la amiaza!David doarme de aproape o ora, am strans prin casa, am curatat legumele si cand sa le pun a fiert m vazut ca nu am gaz, asa ca ...s/ar putea sa sarimlegumele azi au le mancam mai tarziu.
la 10 am papat piersica cu para, dar nu prea multa. Lui David i/a iesit o bubita imediat sub buza de jos, seama cu o afta si cred ca-l ustura. Cu ce as putea sa/l dau?
Am auzit ceva miscare. S/a trezit. Ma duc la el dar revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

nu pot acum sa pun poza pt ca am atattttt de multe poza in pc ...nu am rabdare sa o caut..next time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

mananca fructe,dar cred ca a prins si teama linguritei pt ca am 'fortat-o' un pic cu supitele...si din cauza asta mi-a zis s-o lasa asa

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

stefy, dar n-o forta..eu cand facea mari figuri a mea de nu vroia nimik nimik i le bagam in bibe si am gaurit toate tetinele aproape de ntrece mancarea solida prin ele si le papa asa..treptat am revenit la lingurita..chiar si acum, are zile cand papa jumate la lingurita dupa care trecem la bibe..
a mea prefera legumele clar, le mananca fara nazuri la lingurita toate desi ii dau cam 200-220..iar fructele abia papa 100 si alea mai la bibe mai cu mana..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

multam fete pt aprecieri...mie imi place ffff mult, cred ca si asta este motivul pt care nu gasesc alta, dar imi e teama sa nu se ridice cand iau puiul in brate....
ally, te-ai convins ca seamana cu mine??????? ce imi place cand 'aud' din astea, dar ea seamana cu tati...
am sa pun poza cu ei minci sa vedeti

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

Este f frumoasa rochita, decenta...si it vine f bine!

Mergi la inceput