Reclama negativa PAPETARIA DR. TABEREI

Reclama negativa PAPETARIA DR. TABEREI | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

Vreau sa fac reclama negativa la un magazin de papetarie.
Am cumparat 17 coperti de la ei si acasa mi-am dat seama ca unele dintre ele imi sint inutile, caci aveam carti mai mari. A doua zi dimineata m-am dus cu bonul sa schimb copertile: surpriza, copertile NU SE SCHIMBA !!!
Mi s-a spus ca ei anunta pe toata lumea ca nu se schimba copertile, dar pe mine nu m-au anuntat si nici nu e afisat nicaieri acest lucru. Normal, fiindca nu au voie !!!
Am scris si la ANPC, inca n-am primit nici un raspuns, dar eu una nu mai calc pe la PAPETARIA DIN PIATA DRUMUL TABEREI !!!

Karina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Vrei ceva si mai tare de atat?

ma duc intr-o zi cu o colega pana la magazinul materna din Timisoara, veci, gen fosta consignatie, dar mi-e drag tocmai de asta.
la raionul gablonturi au si rujuri si oje si accesorii pt. par.
vad acolo o clama veche de prins parul, lunga,cum se purta cand eram mica.
iau una mare, o platesc, fac 2 pasi, ma opresc la oglinda si-mi rtece prin cap sa o incerc, sa nu fie prea mare. Evident nu era buna. fac pasii inapoi si o anunt (in naivitate mea ) pe vanzatoare ca schimb clama, ca e prea mare.
"Nu aveti voie!'.
"Deja ati incercat-o, nu o puteti schimba"
M-am uitat la ea stupefiata, m-a pufnit rasul si am plecat.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Karina, am patit si eu asa odata, am luat din Iasi, din Pacurari niste sandale de copil care erau mici, le-am dus inapoi, nu le-am putut schimba ca nu mai erau si alte marimi si atunci am cerut banii. "Nu se poate!!!", mi-a zis vanzatoarea, "chiar daca nu mai sunt alte sandale, trebuie sa luati altceva de banii astia, banii sunt dati, chitanta-i facuta." Am amenintat cu protectia consumatorului si mi i-a dat inapoi pana la urma.

Xio, super tare faza cu incercatul clamei!!! Tot la Iasi, in Copou era, acum f.f.multi ani, langa camine, un magazin Moby Dick cu haine si accesorii. Era cam mic spatiul si de asta o parte din haine erau expuse sus, pana in tavan, pe umerase. Am ochit un pulover la mare inaltime, din ultimul rand si am rugat vanzatoarea sa mi-l arate (nici macar nu cred ca aveau cabina de proba acolo, era prea inghesuit, dar vroiam sa-l vad mai de aproape, sa pun mana pe el). Mi-a zis ca-l da jos doar daca sigur il cumpar. I-am zis ca sigur nu-l cumpar daca nu mi-l arata si ca poate il cumpar daca da. L-am cumparat ca mi-a placut, dar tare a fi vrut sa fie nevoita sa-l dea jos degeaba.

Tot la Iasi, in Tudor, am intrat intr-un supermarket si am vrut sa cumpar de la casa numai o sacosa, imi trebuia pentru ceva..."Nu se poate!!!" a zis vanzatoarea, "cum numai o sacosa, nu se cumpara numai o sacosa, ci intai marfa si apoi sacosa in care s-o puneti." A, da?? Am luat atunci repede un pachet de guma tot de langa casa. "Cum sa luati o sacosa pentru o guma???"... "Ma scuzati, dar nu ma mai deplasez pana la legume sa iau un sac mare cu cartofi!" Pana la urma am cumparat doar sacosa si guma.

Absurde si de rasul lumii toate fazele astea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Tot la Iasi, in Tudor, am intrat intr-un supermarket si am vrut sa cumpar de la casa numai o sacosa, imi trebuia pentru ceva..."Nu se poate!!!" a zis vanzatoarea, "cum numai o sacosa, nu se cumpara numai o sacosa, ci intai marfa si apoi sacosa in care s-o puneti." A, da?? Am luat atunci repede un pachet de guma tot de langa casa. "Cum sa luati o sacosa pentru o guma???"... "Ma scuzati, dar nu ma mai deplasez pana la legume sa iau un sac mare cu cartofi!" Pana la urma am cumparat doar sacosa si guma.

Tare de tot faza asta! :)))))))) Eu i-as fi zis sa incerce sa-mi scaneze plasa si s-o incaseze, sa vedem: se poate sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
"Cum sa luati o sacosa pentru o guma???".

Eu i-as fi zis sa imi cantareasca niste aer sa umplu sacosa cu el, daca o guma nu e ok/ suficienta.

Eu am patit o chestie urata la o farmacie: mama era in vizita la noi si mi-a zis sa ii iau niste medicamente de inima care se cumpara fara reteta. Am luat si cand am sunat-o din farmacie sa ii zic ce i-am luat si-a dat seama ca nu era ok dozajul. M-am intors sa le schimb si farmacista m-a facut cu ou si cu otet ca nu stiu ce vreau, ca de unde stie ea ca medicamentele sunt pentru o persoana cardiaca si nu pentru altceva (daca se dau fara reteta de ce o preocupa asta pe ea?), ca trebuia sa ii zic de la inceput ce vreau exact si ca nu mai poate sa imi schimbe ca a inchis casa. Totul ep un ton foarte urat si superior. M-au apucat si pe mine dracii si i-am zic ca daca as fi cumparat prezervative stiam exact de care vreau dar inca nu iau pastile pentru inima si ca e evident ca nu a inchis casa ca mai sunt 30 de min pana se inchide farmacia si mai erau 3-4 persoane dupa mine. A chemat pe altcineva si mai ca nu a zis de fata cu cealalta ca sunt proasta gramada ca nu stiu gramajele. La final mi-au restituit banii si au refuzat sa imi vanda medicamentele de inima. Vi se pare normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Subiecte din acestea au fost si au sa tot fie.........mama lor de programe de contabilitate ca greu e sa iti storneze factura.Unde lucrez eu prefera sa te convinga sa iei ceva de banii respectivi,nu ti i-ar inapoia nici picati cu ceara!

Mergi la inceput