Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
ochidut spune:
Fetelor, multumim ca v-ati gandit la noi cat am fost in concediu. Sa ne iertti ca nu am mai inrat, dar mergea foarte prost conexiunea la net si oricum isi facea Paul destui draci ca nu putea sa-si citeasca mailurile…..
Ooana, aceleasi probleme cu respiratul/nasul si dormitul le-am avut si noi acum cand a fost racita Larisa. Am continuat cu Humex in nas si aspirat cand iesea ceva..
Crissy, mie mi se pare cat u ai o vointa de ai putea sa muti si muntii din loc iar Bea mi se pare ca stie foarte multe
Ymaia am vazut poze de la nunta fratelui tau, foarte fain cred ca a fost, toata lumea frumoasa si vesela.
Eladeea, vazut si pozele tale din septembrie, ce fain a fost la pensiunile de care povesteai tu.
Inca nu am apucat sa recuperez tot….
Rody, cum mai e cu mama ta? Ce mai faci cu lucrul? Am vazut ca ziceai undeva ca s-a mai racit vremea pe la voi. Sper ca nu prea mult, ca ii trimit pe ai mei intr-un scurt sejur pe acolo.
de Larisa Ioana 24.06.2010
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauri_ca Despre cresa pot sa spun ca si peste tot sunt oameni si oameni. Sora mea le-a avut pe toate cele 3 fetite la aceeasi cresa si a fost multumita, n-a avut nici un fel de incident neplacut. Acolo vreau si eu s-o dau pe Stefi de la 2 ani. Studii de specialitate nici bonele nu au, dar la cresa de la grupa mare(2-3 ani) au educatoare, ingrijitoarele se ocupa doar de schimbat, masa si supraveghere. Oricum raman la parerea ca pana la 3-4 ani cea mai buna varianta ramane bunica, daca e de incredere si disponibila (nu e cazul la mine). Din categoria cum se alinta fratiorii, Radu ii spune Stefania-scumpania. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Laura nepoatele tale au fost la cresa de stat sau la particulara? Ca si eu l-am inscris pe Tudor la cresa si vreau sa il duc macar de la 8-12 pentru socializare apoi sa il ia mama si sa il aduca acasa la nani nani...(in caz ca nu va vrea sa doarma acolo de buna voie
Iuliana mami fericita de minune
Tudor
ooana spune:
| citat din mesajul lui lauri_ca Despre cresa pot sa spun ca si peste tot sunt oameni si oameni. Sora mea le-a avut pe toate cele 3 fetite la aceeasi cresa si a fost multumita, n-a avut nici un fel de incident neplacut. Acolo vreau si eu s-o dau pe Stefi de la 2 ani. Studii de specialitate nici bonele nu au, dar la cresa de la grupa mare(2-3 ani) au educatoare, ingrijitoarele se ocupa doar de schimbat, masa si supraveghere. Oricum raman la parerea ca pana la 3-4 ani cea mai buna varianta ramane bunica, daca e de incredere si disponibila (nu e cazul la mine). Din categoria cum se alinta fratiorii, Radu ii spune Stefania-scumpania. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
DA, sunt de acord ca nici bonele nu au studii de specialitate dar e 1 bona = 1 copil pe cand la cresa sunt 2 ingrijitoare = 30 copii asta e diferenta
acum nu e peste tot la fel, cunosc multi parinti multumiti de cresa

eu am expus doar motivul care ne-a facut pe noi sa renuntam pe moment la integrarea in comunitate plus alte motive: nu mananca singur, nu merge singur etc
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui ochidut Ooana, aceleasi probleme cu respiratul/nasul si dormitul le-am avut si noi acum cand a fost racita Larisa. Am continuat cu Humex in nas si aspirat cand iesea ceva.. |
Offf
deci nu suntem singuriidupa cate timp s-a ameliorat problema cu respiratia?
noi suntem cu muci de 6 zile
dar la inceput il aspiram si se desfunda, azi e a 3-a zi de cand e nenorocire nu iese nimic la desfundat si nu mai putem dormi 
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
laurika1982 spune:
Pupam pe Mara!!
Cu mucisori suntem si noi :((.nu iese nimic la aspirat, noaptea a avut probleme doar vreo 3 zile..azinoapte a fost ok, a dormit , nu s-a mai trezit.
Treaba cu educatoarele care tin copii in curent am auzit-o si eu.deocamdata mai stau acasa cu el.
M-a sunat si doamna soacra sa ma intrebe de baiat..da unde eram eu??daca ma duc eu la munca ramane ea cu baiatul, sau sa ramana de acum ca sa aiba cineva grija de el ...imi venea sa o injur, m-am abtinut...ca tre sa nu mai fac nimic altceva decat sa am grija de copil, ca uite ce se intampla...
.
Revin..
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Alice_Elena spune:
oana, de ce nu ii pui niste picaturi in nas? mie mi'a recomandat doc vibrocil, numai ca n'am avut nevoie.
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
24+ 
lauri_ca spune:
| citat din mesajul lui baby78 Laura nepoatele tale au fost la cresa de stat sau la particulara? Ca si eu l-am inscris pe Tudor la cresa si vreau sa il duc macar de la 8-12 pentru socializare apoi sa il ia mama si sa il aduca acasa la nani nani...(in caz ca nu va vrea sa doarma acolo de buna voie Iuliana mami fericita de minune Tudor |
Au fost la cresa de stat de langa administratia creselor, zona Flamanda.
ciristina_serban spune:
Carla, mercic mult.
Laurika, ufff mititelul de el… Pupam sa treaca durerea repejor. Bine ca nu ramane semn.
M-am uitat si eu pe cartea cu supernany. Mi se pare grozava… As vrea sa o printez sa o pot citi si reciti mereu. Sa-mi intre in cap bine de tot toate sfaturile.
Cris, bravo pentru programul bun de somn a lui Vlad. Ooo si a papat si laptic mai bine. Ma bag si eu ca musca..dar trebe sa-ti zic…mai lasa-l si cu bunica sa faca nani si tu mai profita si te strange in brate cu sotul. Macar acum cat e mami la tine.. Ai tot timpul dupa ce pleaca mami sa stai dupa Vladi.
Oana, si eu am oroare de spital, inclusive urgentele, si cand e vorba de o problema sotul meu zice ‘hai la spital’’ eu tot bat in retragere. Pana la urma doar in cazuri majore ma hotarasc. Insanatosire grabnica. Pentru nas infundat fac minuni si aerosolii. Trebuie vorbit cu pediatrul insa sa va dea reteta potrivita.
Nici eu nu sunt mare fan cresa. Cel putin la astea de stat, nici vorba… Mai nasol e cand nu ai incotro, dar daca poti evita e mai bine. Se poate socializa in multe alte feluri. Si cand ii lasa pe fiecare sa stea in scaun singurel, ca sa nu fie haos, sau sa planga cand are nevoie de ceva cine stie cat …. asta e departe de a fi socializare. Nu dati cu rosii..pls.
ooana spune:
| citat din mesajul lui Alice_Elena oana, de ce nu ii pui niste picaturi in nas? mie mi'a recomandat doc vibrocil, numai ca n'am avut nevoie. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+ ![]() |
Alice, i-am pus Vibrocil, ser fiziologic si Humex - nici un rezultat
pun serul si dupa cateva minute cand aspir iese doar serul ce i l-am pus 
doar serul efedrinat a avut un rezultat, i-am pus azi noapte si acum a doua oara si doarme deja de 3 ore
1an +
Noi 2