Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

evident, v-am scris cu 101 greseli de ortografie, dar trebuia sa dau raportul, chiar si asa in fuga. important e ca ati inteles voi acolo ce vroiam eu sa zic

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Neata!
Sunt si eu pe aici, va citesc dar nu am timp sa scriu. Sasha a inceput sa tipe foarte tare, daca vrea ceva tipa, nu-mi cere intai. De duminica il trimit o saptamana macar la maica-mea, eu as vrea doua, dar sa vedem.

Bumblebee, eu nu am vazut torturile, cand le-ai pus nu mergea linkul la mine si apoi nu m-am mai intors sa-l mai caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Am o bucata copil marait , care sta numai intre picioarele mele. Am iesit cu ei la plimbare, ca nu a vrut sa stea cu bona. Pana la urma a fost atras de peisaj si a uitat ca ma iubeste extraordinar de mult .
Ieri am iesit in parc cu Matei si Raisa si ne-am intalnit cu o mamica care si-a dus fetita la cresa si ne-a spus niste povesti horror despre cresa. Ea dupa 2 sapt nu o mai duce. Respectiva d-na statea si asculta la geamuri si si-a dat seama ca fetita ei( de 2 ani) palngea dupa apa si nu i-a dat nimeni, plangea dupa suzeta si ingrijitoarele urlau la ea...stateau cu geamul larg deschis si copii erau in tricouri si numai e totusi asa cald. Mie nu mi+a venit sa cred. Totusi, Ramona, o va duce pe Raisa la alta cresa,...speram ca acolo sa fie mai bine. Dar eu nu pot sa inteleg cum poti sa te comporti asa cu niste pui mici?
Lalala, cum sunteti? Sebi?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, chiar ma gandeam la tine zilele astea. Ce mai faceti? Si mara tipa si ma enerveaza. Tot zic ca o ignor atunci cand urla dar nu pot pt ca daca nu tace ma enervez eu
Ce mi-ar placea si mie sa fiu suficient de relaxata sa las copilul cu maicamea cateva zile.. Dar apoi sigur ar veni soacramea cu pretentia sa o las si la ea si asta nu o sa se intample

Fug ca mara se baga sub toate scaunele mesele

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Bine-ai venit OCHIDUT, ce frumos povestesti de Toscana,sa-ti fie de bine plimbarea, asteptam si pozele superbe, asa cum ne-ai obisnuit si data trecuta

ALICE, si de ce nu o lasi pe Mara la mama ta???Din cauza soacrei,c-o sa vrea si ea?,ii dai si instructiunile pt Mara, daca nu le respecta, nu o lasa.Cum te simti?

Si eu vreau sa vad toturile Alinei

Ilinca, ce poze frumoase am vazut, si voi suntetti tare frumosi,.Mi-a placut unde ati fost, sa vedem pina la anu,daca nu e Grecia de vinzare pina atunci,sa mergem si noi

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor, o intrebare: de la ce varsta putem sa le dam rodii copiilor? ca am acasa cateva bucati si daca ma apuc sa mananc sigur o sa-mi ceara si pofticiosu' asta mic...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata la pranz...

Noi am avut o dis-de-dimineata agitata. S-a trezit la 5, a pus toata casa in picioare, era uda toata, se umpluse pampersul si a trebuit s-o schimb de la piele, era suparata ca o deranjez asa mult si plangea, apoi i-a sarit somnul. L-am trimis pe razvan sa doarma cu tati, apoi m-am chinuit cu ea sa adorama si nu reusea, pana nu i-am facut laptic nu s-a linistit. Apoi am adormit amandoua, ea in patut, eu pe langa patut, chircita si invelita intr-o patura… asa incat, la 7 tati nu m-a mai trezit sa ma ocup de Razvan, sa-l pregatesc de scoala, s-a ocupat el. Si-a facut mila de mine si m-a lasat sa dorm.. uff…si am dormit pana la 10 amandoua.

Carla mercic. La iaurt chiar nu ma gandisem. iti dau PM.

Katalina ce-mi place cum povestesti de voi. Intra mai des ca-ti simtim lipsa.

Fetelor dar cate bunatati aveti prin congelatoare… Mi-e si rusine sa zic cat de putine chestii am pus eu (vinete, ardei capia copti, marar, patrunjel, leustean, ardei grasi) si am mai facut cateva compotrui de visine, cirese, productie proprie, si cateva borcane de castraveti in otet. Si cam atat…

Oana, bine ati revenit din concediu. Din ce povestesti tu acolo despre Toscana, parka eram intr-un film… déjà vizualizam peisajul de vis. Vrem poze. O pupam pe Larisa plimbareata.

In rest v-am citit dar nu-mi mai amintesc nic... Is varza azi.
aaa...si cred ca am facut ceva nazbatii pe FB... trebe sa ma dumiresc... (is blonda na )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ochidut, welcome back!

TORTURIle sunt aici. Pozele cu V, la semnatura, la 1+.

Paula, mai sunt 'inrijitoare' si educatoare care si bat copiii, asa mici si neajutorati cum sunt!

Sa va spun ca sunt crese unde nu sunt primiti unii copii, pt ca plang??? Nicaieri nu e usor sa-ti insitutionalizezi copilul, dar parca la noi e mult prea greu, ba nu sunt locuri, nu este personal sufiecient, dar se tot da in fundul mamelor..

Mergi la inceput

crissy votat!

Mergi la inceput

bumble, super torturile... ai si retetele pe undeva?

Mergi la inceput