Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...

Darisa.. suntem mai bine, fontanela nu mai e asa de adancita, kk e mai legat ( tot apos dar mai consistent), nu avem colici, insa ne scremem si plangem la basinute...
Tu. cuibareala?

Rach a mea nu ia nici suzeta nici deget.. degetul nu il gaseste, suzeta ii face greata..oricum nu am insistat f tare, astept sa treaca 6 sapt..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Lena.. si ei tie..
foarte frumoase culorile si paturica..

Maryan sa ne zici ce faceti la doctor

Mergi la inceput

ma bag la cap nou.. de fapt ne bagam, ca suntem in brate la mami...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata burtici si mamici!
Eu va citesc in fiecare zi, chiar daca nu am mai reusit sa scriu nimic. Noi suntem in plina perioada de acomodare una cu alta, bebelina mea e cuminte deocamdata, papa la san, eu o alaptez la cerere, din fericire ea cere cam la 3-4 ore si pana acum am reusit sa dorm bine noaptea, sper sa nu isi schimbe obiceiurile. Cand a implinit 7 zile a vrut sa stea toata ziua la san, ma capiase de cap, a supt vreo 4-5 ore cu foarte mici pauze, aproape ma deshidratasem, imi aducea mama pahare cu apa la pat. Sotul mi-a spus sa ii cumpar lapte praf ca nu se satura insa am continuat sa stau cu ea la san si a doua zi a revenit la programul normal.Doarme cu noi in pat, nu se poate altfel dar ne e foarte bine asa.
Sei sper ca bebelina ta draga este mai bine
Ionela multa sanatate lui Mihnea!Mai are febra?
Darisa mie mi-e dor deja de burtica desi nu am decat 9 zile de cand am nascut, am fost asa fericita in perioada aceea si mi-a fost tare bine ( in ciuda greturilor si a furtunii de hormoni sau ce o fi fost aia spre final)

As dori sa va intreb si eu ceva: bebelinei mele i se curata pielea pe burtica, din ce cauza se intampla asta? Nu e iritata, rosie, nu are bubite, doar se curata. Eu cand nu stiu ce are ma apuca plansul, am bocit dimineata de mi s-a facut rau, abia am reusit sa ma linistesc. Am senzatia ca i-am facut ceva rau. O spal cu Bubchen, masaj i-am facut cu ulei natural de masline, o sterg numai prin tamponare si numai cu scutecele de finet spalate, limpezite la greu si calcate...si totusi acum i se curata pielea. Ce sa ii fac?

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput