Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Rach Camady.. va urasc , auzi la camadi 3 kg..... trebuie sa renunt la paine .. dar ce sa mananc .. off.. camady tu ce mananci? Sa mananc carne la amiaza si seara fac icter ... mancarea mea de baza era lapte, iaurt , cereale si salate .. cum toate astea ne fac colici (cel putin lactatele), rosiile o baloneaza pe mami.. oua si branza in salata nu... nu stiu ce sa mananc fara paine/fainoase

Alayna.. multumesc ... o sa sun pedi maine de nu e mai bine..

PE fond de stres azi mi-a scazut si laptele

Ea are buzele uscate, la buric pielea nu se aduna, si parca kk incepe sa se adune

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

mersi lali si lenac

eu cred ca scot biciul la voi, pai voua de dat jos kg va arde acum¿ sper ca ustura!! in primele 3 luni nu-i voie sa va treaca prin cap cuvinte ca si slabit, dieta sau alte dastea...

apropo ionela, exista lapte de mama mai gras sau mai slab¿ si banuiesc ca n-are a face celulita de ve fundul meu cu calitatea lapticului, nu¿

eu mor cand aud expresii de gen: ai lapte bun...

seidana incearca sa mananci fierturi, de ex: felul 1: supa cu fidelute, felul 2 verdeturi si carnita fierte din supa. desert: iaurt. alta zi faci putin pilaf, alta zi tocanita, idea e sa fie toate fierte, si mult ceai(eu as bea de menta in cazul tau, daca zici ca fata partaie lichid la fiecare ora)

marryan exista antibiotice compatibile cu lactatia mami, nu sta, sa se inrautateasca...ce simti¿

36+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Sei eu mananc multe supe si puiul la mine e carnea de curcan.Mananc carne de curcan f. multa. Felul 2 la fel ca tine: paste,pilaf.Am inceput sa mananc si salata de varza, struguri, prune. Le-am introdus asa treptat.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Alyana, cum nu sunt burtici?
Dar eu?

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna mamici si burtici dragi

Noi suntem bine azi, nu mai fece puiul febra. Inca e moftoros dar trecem si peste asta
Sei in ce pozitie e adancita fontanela? Cand pui fata pe spate? sau cand e pe verticala?

Zubi, cine sunt eu sa te cert? E decizia ta si atat timp cat e asumata nu am eu ce comenta. Imi pare rau totusi de bebe ca na, cresc bine copiii cu LP dar nu e ca laptele de mama. Fiecare mama decide si raspunde pentru copilul ei.

Dbunny, laptele fiecarei mame e adaptat in primul rand nevoilor copilului ei. Spore exemplu laptele mamei care a nascut un prematur difera de cel al mamei care a nascut un bebe la termen. Asta e bine, pentru ca bebe primeste mereu ce e mai bun.
Nu afre legatura celulita cu laptele. Nu exista lapote prost. E greu de apreciat daca un lapte e mai gras sau mai slab. De ce spun asta? Pai difera in functie de momentul ziulei, de varsta bebelusului si de cat lapte a resusit sa scoata mama pentru respectiuva analize din total. E irelevanta analiza laptelui matern din acest motiv. Mama are o problema cu laptele daca, desi bebe suge caracteristic, e pozitionat corect la san , nu are restrictii de timp, interval etc. si , pe o perioada mai mare de timp ( cateva saptamani) nu ia in greutate sau chiar scade. Nici atunci nu se opreste alaptarea ci se cauta cauza si, eventual se ajunge la completare.
Daca e sa ierarhizam cum ar trebui sa fie ideal e cam asa
1 bebe primeste laptele propriei mame( e cel mai bun)
2 bebe primeste laptele altei mame ( cazuri speciale cand mama are nevoie de o interventie chirurgicala, e in deplasare cateva zile etc. - la odiseea lui Mihnea am abut un bebe care a fost alaptat cateva mese de alta mama)
3. ultima varinata admisa : laptele formula
De ce ultima varianta? Pnetru ca laptele de vaca nu e potrivit pentru bebe.

Ore trebuia sa mai spun ceva? Ma trageti voi de maneca ???

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Da, mai era ceva:
marryan, daca e infectie urinara vei primi un medicament compatibil cu alaptarea. Exista si nu sunt riscuri pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Dar eu?

Lena - 38+

AMR un pic

Da,intr-adevar pe tine te-am mai vazut pe aici dar nu mai e cum era odata ,numai burticoase
Abia astept sa nasc sa scriu si eu mai des,sa fiu la subiect,acum ma uit ca matza-n calendar
Hai ca mai ai si tu oleaca

39+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Ionela despre icnitul fiica-mii ce poti sa-mi spui.Precizez ca nu regurciteaza mai deloc iar de eructat o face la fiecare supt.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Zynnat e antibiotic, dar se pare ca e ok cu alaptarea
camady, ce spui tu mie imi seamana un sindrom reflex ( na ca am scris prost si sper ca nu ai citit inca, cuvantul ales e dezastru fata de cel corect)specific copiilor, imi scapa numele. Nu e o boala, isi revine singura 100% daca asta este. E ceva asemanator cu senzatia noastra de prabusire in vis. au multi copii chestia asta, de aici si senzatia ca se sperie de propriile maini si tremurul specific. Nu pot spune gata, asta e, dar la asta ma gandesc acum. Cum i-am uitat numele imi e mai greu sa gasesc acum ceva despre, imediat ce adorm copil si ne linistim incerc sa caut si iti trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Dar eu?

Lena - 38+

AMR un pic

Da,intr-adevar pe tine te-am mai vazut pe aici dar nu mai e cum era odata ,numai burticoase
Abia astept sa nasc sa scriu si eu mai des,sa fiu la subiect,acum ma uit ca matza-n calendar
Hai ca mai ai si tu oleaca

39+

Se pare ca va fi

:)

Da, si eu ma simt asa ca tine , ca suntem in minoritate, dar asta e, daca suntem la sfarsit .

Mai e un pic si parca timpul trece repede si totusi sta pe loc.

Macar ma bucur ca ma simt bine si pot sa fac ce vreau. Dar am impresia ca nu o sa mai termin ce am de facut

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput