Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Stefy doarte frumoasa povestea de nastere a lui Maximilian sa fie sanatos si papacios si sa va bucurati de el.

fetele care sunt in Iasi se poate gasi Gripe Water?

astept urgent raspuns, multumesc

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Rach cam asta mananc si eu , insa am scos ouale ca ma baloneaza, lactatele ca o baloneaza pe ea, in rest supa cu galuste, taietei, legume, carne, orez cartofi, sunca si multa paine..
Tu te-a ingrasat? eu 2 kg in 1 luna

... fata tot apa elimina prin fundic.. adik apa galbena, nu diaree , cu cateva zrabunte.. am obs ca are fontanela usor adancita, ceea ce stiu ca e deshidratare.. ce sa fac?
aa si si-a scurtat timpul de supt...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

maryan se gaseste gripe water in iasi

sei eu i-as da saruri de rehidratare daca spui ca fontanela e tensionata. Si mergi cu ea la dr, ca el vede mai bine situatia. Aveai cumva cantar acasa? Bebeii pierd f usor in greutate cand au diaree si ai putea verifica si asa

de si40+

bebe din burtica

Mergi la inceput

sei inca ceva
Daca bbii au diaree, mirosul scaunului se schimba, e ca de oua clocite, e un miros care iti intoarce nasul, oricum
Cand a avut Bia diaree[la 5 luni] eliminase apa si cu ceva bobite de mustar, deci nu e musai sa fie apa-apa scaunul, si tot diaree e considerat. Cate scaune a avut azi? Sarurile de la Humana se dau si la bbi f mici, din cate imi amintesc. Da-i din astea ca sa nu se deshidrateze.
Nu poti lua proba de scaun si sa o duca sotul/mama la un laborator?

de si40+

bebe din burtica

Mergi la inceput

ai incercat sa apuci pielea de langa buricul/de pe burtica fetei cu 2 degete? Isi revine repede la loc, sau ramane ca o cuta? Daca ramane ca o cuta, e semn de dehidratare

de si40+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

maryan se gaseste gripe water in iasi

sei eu i-as da saruri de rehidratare daca spui ca fontanela e tensionata. Si mergi cu ea la dr, ca el vede mai bine situatia. Aveai cumva cantar acasa? Bebeii pierd f usor in greutate cand au diaree si ai putea verifica si asa

de si40+

bebe din burtica

inutsa multumesc mult

Mergi la inceput

inutza se poate gasi usor? la ce pret e? vine cineva din prieteni si vreau sa i comand sa mi ia.

Mergi la inceput

http://www.farmaciiledona.ro/produse/gripe-baby-water-120ml-pharco-I742#farmacii
selecteaza judetul Iasi, dar e acelasi pret in toata tara
cred ca despre asta vorbeau fetele
cred ca se gaseste usor

de si40+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Inutsa.. , nu am incercat cu pielea .. insa o sa incerc cand se trezeste..
Scaune.. ea mereu scapa apa, deci daca ar fi dupa asta , am schimbat-o de 4 ori deci 4 scaune, insa nu cred ca sunt scaune e mai mul apa fara grunji... am sa o cantaresc cand se trezeste , vineri avea 4400 , insa nu pe cantarul meu, poate difera si de la cantar la cantar..
Am zis ca o las cat de mult la san, a stat acum ultima data peste 40 de min, l-a lasat, am tinut-=-o sus si l-a luat iar, acum doarme..
Fontanela nu e tare lasata , insa e sesizabil..Daca nu isi revine azi maine merg cu ea la dr, banui ca debridatul a zapacit-o, si poate fara el isi revine..
Cine m-a pus sa-i dau pastile.. de ieri de la 19 nu ia nimic , si nici colici nu are deocamdata... offffff , poate i-am facut ceva ...

Stefy .. ce nastere de vis...., bine ati venit acasa.. D

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Unboticutz, foarte faine informatiile despre reflux, le-am notat
Scot motzatele pentru tine

DBunny ai PM. Scot si motzatele ca sa se antreneze

Stefy, ce frumoasa e povestea ta. Ma bucur ca sunteti bine amandoi.

Sei, nu i-ai facut nimic. Fii puternica . Nu poti suna medicul de familie sau pediatru?

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput