Licurici de ianuarie-februarie 2009 (153)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Alina! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Alina!!!

Lisa, si eu as vrea sa am rabdare mai multa, la noi cel cu calmul si rabdarea e tati. Eu sunt mai repezita, dar am invatat sa-mi musc limba si sa numar pana la 5 pana sa ridic vocea. Ca am descoperit ca nervii, supararea si asa mai departe nu doar ca nu rezolva situatiile "delicate", ci dimpotriva, they make them worse.

Noi inca nu ne-am inscris la nimic, doar pe listele de asteptare la 2 gradinite :). Aici copiii merg la gradi (la stat, 3 ore/zi gratuit) de la 3 ani, deci ar trebui sa aflam in decembrie, sper sa prindem loc la vreuna. Dupa gradi tot la childminder va merge, sa pot sa continuu sa lucrez full-time. Si din capitolul foaie verde-n batz, m-am inscris si la un curs in Public Interpreting, incep de la sfarsitul lui noiembrie, o seara/saptamana. Si mi-am luat si bilete la Manowar, pe 1 nov, abia astept Nu am mai fost la un gig de "anvergura" asta de... mii de ani

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Alina

Rox am vazut ca la voi o fo' furtuna nu gluma. Ce m-as fi dat si eu pe faleza sa admir valurile...

Dark distractie faina!!!!! Asteptam impresii.

Gata la noi e clar: lighioana e topit dupa domnisorica tanara de la gradi. Azi nu ajunsese fata, ne-am pupat cu nasurile ca sa le incalzim (e ritualul de ramas bun), el a intrat ok in sala si cand a vazut ca nu era domnisoara ci doar educatoarea l-am auzit cum plange ca de ce o plecat ma'sa. Offff, tre sa o intreb pe aia cum sa facem sa ajunga mereu inaintea noastra sa fie copilul multumit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata,

Alina1976!
Dark foarte bine ca mergi la cursuri. Si eu am inceput sa ma inscriu la una-alta ca pe aici se poarta si-s necesare.

Cu crizele, eu astept sa creasca. Dar vad ca nu se intampla suficient de repede.

O zi frumoasa va doresc.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani, Alina!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Ce fac fetele?

Uuuuhhh, greu cu crizele, le gestionam cum putem mai bine. Si eu ma enervez destul de repede Ii zic si eu ca daca plange\matzaie nu inteleg nimic, uneori merge, alteori nu. Le mai trimit la ele in camera sa se linisteasca si apoi vin si-i cer scuze. E mai nasol cand suntem in vizite si nu vrea mai stiu eu ce papuci sau haina...insa atunci sunt calma si incerc sa vad ce nu-i convine. Greu, dar trece.

O zi frumoasa!
Multa sanatate bolnavviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dragutelor
La multi ani Alina!!!!
Andre_ea hihihi bine zis cu "nu cresc destul de repede" . cum mai e Tudor la scoala?
Raluca, voi? va pregatiti de vacanta?
Aalina nu tu fata! ce sa stai pe faleza? ca te luau si vantul si valurile... a batut ieri vantul cu 70km/h. asa deci domnisoru Fabi are o draguta.... hehehe.
noi suntem ok, tremuram de frig in casa. copchii isi fac de cap.. si cam ata
va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si capitolul 154

Mergi la inceput