Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)
Raspunsuri - Pagina 8
carpatina spune:
Roxana, draga mea prietena, te imbratisez si aici si-ti zic La multi ani!
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani bernixo! 
Sa ai ani multi si plini de fericire, sanatate si iubire! 
=====================
carpatina spune:
La multi ani Gabriel de mami adriana30! 
=====================
Roxana_G spune:
Carpatina, 
Sabina si Alina, merita concursurile Smart? Trebuie sa optez daca o trimit sau nu.
Roxana_G spune:
In alta ordine de idei nu stiu ce sa fac nici cu FTK lui Andrei. Este tare obosit lunea seara de la 5 jumatate la 7 jumatate. Mergea si anul trecut la aceleasi ore insa nu parea asa agitat si nervos ca acum, in mod evident de oboseala. Ma rog, si de faptul ca nu ii mai place, din pricina instructoarei care e chiar nepotrivita si nu imi place nici mie.
Ieri a inceput insa engleza la EKA si a fost tare incantat. Merge martea si joia cate o ora. La prima sedinta a fost incantat si a zis ca ii place. A invatat doar sa isi zica numele, a colorat un steag. Le vorbeste numai in engleza si obiectivul este sa acumuleze cat mai mult, nu sa vorbeasca si ei. O sa vedem, trebuie sa corelez cumva cu programul Alexandrei.
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Carpatina, ![]() Sabina si Alina, merita concursurile Smart? Trebuie sa optez daca o trimit sau nu. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Rox, noi anul trecut am fost doar la lb. engleza la Smart.Vorba vine am fost, ca s-a desfasurat la scoala.
Anul asta am inteles ca nu vor mai participa la Smart, ci la niste concursuri organizate de Min.Ed.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G In alta ordine de idei nu stiu ce sa fac nici cu FTK lui Andrei. Este tare obosit lunea seara de la 5 jumatate la 7 jumatate. Mergea si anul trecut la aceleasi ore insa nu parea asa agitat si nervos ca acum, in mod evident de oboseala. Ma rog, si de faptul ca nu ii mai place, din pricina instructoarei care e chiar nepotrivita si nu imi place nici mie. |
Si care sunt argumentele pro continuare?
=====================
mandarinutza spune:
Roxana, si la noi Antonia nu mai vrea sa merga la inot. A fost 3 luni in timpul verii, dar acum ( a inceput gradinita)ne spune ca ea merge la gradi, merge si la gimnastica, si nu mai vrea si la inot. Si eu ma gadesc ca era cam obositor pentru ea sa continue si cu inotul. O sa mai continuam la primavara daca o sa vrea, intre timp poate o sa o mai dau la dansuri pe timpul iernii, cand nu o sa mai stam asa mult pe afara.