Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cu scuzele de rigoare ca intrerup pregatirile aniversare, vin si eu cu o intrebare: in ce grupa sunt copiii vostri? Mare sau mijlocie? Noi am ramas la grupa mare pana la urma.

Oarecum in aceeasi nota "gradinareasca", am primit evaluarea logopedica. Evident au semnalat pronuntia lui "c" mai dificila, si apoi distinctiile c-g, p-b si r-l. Ultima mi se pare nefondata, pentru ca Andrei pronunta chiar corect pe R, in orice situatie. Am decis sa faca o sedinta de logopedie pe saptamana (30 min).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Olivia e la grupa mijlocie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Si Maria tot mijlocie.

Am fugit s-o iau pe Maria de la gradi, ca la ora 19 trebuie sa ajungem la decorat sala.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Multumesc. Mijlocie as fi zis si eu...dar imi doream sa pastreze educatoarea. Sper sa nu fie prea mult la grupa mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Sofia Diana de mami isa13belle!
La multi ani Andreea de mami Celia!
La multi ani Vlad de mami ramonarosca!

Sa aveti o viata lunga si plina de impliniri!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Petrecere frumoasa maine! Eu astept cu nerabdare pozele!

=====================

Mergi la inceput

Si eu va doresc petrecere frumoasa si weekend minunat!

De fapt sunt sigura ca va fi extraordinar.

Mergi la inceput

Am reusit sa mai pun niste poze in album... cu torturile 2 si 3
(am retrimis invitatia pe mail)

In acelasi cont, la liber, sunt poze de la muzeul auto din Bruxelles... foarte frumos insa nu pentru copii de 4 ani (aici au fost in vizita cu clasa, insa Ioana fiind bolnava lipsise... asa ca de ziua ei am "adus-o la zi")

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Abia astept sa ne vedem maine, imi pare rau ca nu reusesc sa ajunga toate fetele, poate anul acesta avem mai mult timp sa socializam...sunt mai mari papanashii..... ideea Roxanei suna bine.

Luy, daca ai nevoie de ajutor dimineta pot ajunge mai devreme....ma gandesc ca ai fost doar cu Erina.....da-mi un SMS si vin la ce ora este nevoie.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Mai bine mai tarziu decat niciodata...Confirmam si noi venirea...Multumim Luy pentru tot...Nu venim chiar in formatie completa semnam condica doar 1 adult, adica eu,si 2 dintre cei 3 copii sper doar sa le fac fata cu brio...

Vrem si noi cu scuzele de rigoare sa uram tuturor
LA MULTI ANI dragi 'dulceturi si papanashi 'la cei 4 anisori sa cresteti frumos, sa fiti sanatosi si fericiti; sa-i faceti mandri pe ai vostri parinti

Multumim din suflet tuturor celor care ne-au urat si noua; dar sincer eu nu prea mai fac fatae greu sa fii de 3x...
trebuie sa renunti la foarte multeee....Zicea cineva ceva de traiul in 5; este foarte palpitant
si acum am un urlator cu mine
O seara buna si un weekend placut celor care nu vin la party ... o sa petrecem si pentru voi
Revenim....

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput