Cum sa devii o sotie fericita
Raspunsuri - Pagina 4
cristoiu spune:
Dahriana, ia gaseste-ti tu unul pe care sa-l iubesti la nemurire, marita-te, fa si un copil doi si pe urma sa imi spui ce crezi despre plecatul lui la ski in minivacanta, spargind bugetul de vacanta doar pentru el in timp ce tu stai cu un copil atirnat de tita si unul smiorcaind pe linga tine.
Bineinteles ca e o mare greseala sa iti faci din partener centrul universului, dar poate voi nu ati citit bine, articolul vorbeste despre femeile care petrec cit mai putin timp posibil cu partenerii. Mie imi aduce aminte de relatiile din tinerete, in care ne vedeam cind ne lua cu hormoni si restul da-te ca ma incurci.
Ah, si mai stii ceva? Sotul meu, care este un om si un sot extraordinar s-a despartit de fosta cu care a stat 10 ani, fix din cauza asta. Ca nu simtea ca au o relatie, ea isi facea vacantele singura cu prietenele ei.
a nu se confunda libertatea individuala cu neglijatul partenerului. Una e sa iesi citeva ore pe saptamina singura si alta e sa fii mai mult dusa de sa iti uite omul culoarea ochilor.
libelula spune:
eu cred ca inainte de a forma un cuplu, fiecare partener trebuie sa aiba viata lui, fericirea lui. fiecare este bine sa fie fericit individual, si sa nu caute implinirea doar in relatie.
si pentru mine conteaza mult sa am timpul meu - sa ies cu fetele, sa merg la un film, sa imi vizitez parintii in alta localitate, sa ma duc la cate un curs etc.
concedii separate nu ne dorim insa. sper sa ramana asa
Dahriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristoiu Dahriana, ia gaseste-ti tu unul pe care sa-l iubesti la nemurire, marita-te, fa si un copil doi si pe urma sa imi spui ce crezi despre plecatul lui la ski in minivacanta, spargind bugetul de vacanta doar pentru el in timp ce tu stai cu un copil atirnat de tita si unul smiorcaind pe linga tine. Bineinteles ca e o mare greseala sa iti faci din partener centrul universului, dar poate voi nu ati citit bine, articolul vorbeste despre femeile care petrec cit mai putin timp posibil cu partenerii. Mie imi aduce aminte de relatiile din tinerete, in care ne vedeam cind ne lua cu hormoni si restul da-te ca ma incurci. Ah, si mai stii ceva? Sotul meu, care este un om si un sot extraordinar s-a despartit de fosta cu care a stat 10 ani, fix din cauza asta. Ca nu simtea ca au o relatie, ea isi facea vacantele singura cu prietenele ei. a nu se confunda libertatea individuala cu neglijatul partenerului. Una e sa iesi citeva ore pe saptamina singura si alta e sa fii mai mult dusa de sa iti uite omul culoarea ochilor. |
N-am cum sa devin sotia indragostita pana la nemurire cu 2 copii atarnati de gat pt ca nu sunt genul si nu o sa fiu niciodata.
Unele femei nu se schimba niciodata si eu sunt una dintre ele.
Tin mai mult la libertatea si persoana mea decat la orice altceva.
Si nu o sa-mi petrec eu concediul acasa cu copii in timp ce el pleaca la sky . O sa plecam in functie de cum avem chef si ramane acasa cu copilul cine se nimereste. Asta nu inseamna a-ti face un obicei din asta si nici a nu face concedii de familie . Dar cand vreau sa plec cu o prietena sa nu trebuiasca sa fac o cerere la el pt a primi bilet de voie.
bird70 spune:
Eu cred ca o femeie independenta e o femeie fericita sau are sanse sa fie mai fericita decat una dependenta. Articolul poate e putin extrem dar eu am inteles ideea. Eu concedii fara sot nu am facut dar el merge in Romania sa-si vada familia fara mine. Eu nu vreau sa merg si el poate sa stea cu familia lui mai pe indelete. Dar eu sunt foarte independenta, imi castig painea, sunt mandra ca as putea sa imi tin copiii decent si fara el. Asta nu inseamna ca nu iubesc faptul ca suntem impreuna de atatia ani sau nu il apreciez. Noi avem totul la comun, bani, bunuri, nu exista al meu si al tau, dar fiecare are respect pentru reusitele profesionale si materiale ale celuilalt. Nu am putut sa inteleg niciodata femeile care sunt dependente si se complac in situatie. Asteapta sa vina Ionel sa le duca cu masina la mama, sa vina Ionel sa le bata pe crestet ca au facut o supica, sa le dea voie sa faca una sau alta .
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
cristoiu spune:
Dahriana, logistica e buba, ai sa vezi. Nu e nevoie de bilet de voie, dar clar e nevoie sa iei decizia impreuna, pentru ca partenerul s-ar putea sa aiba un proiect, ori o conferinta ori stiu eu ce, exact cind ti se pune tie pata sa pleci la ski, nu ski. Si nu spune nimeni sa nu o faci, doar ca atunci cind ai copii s-ar putea sa gindesti altfel despre cum vrei sa iti petreci vacantele. Noi a trebuit sa renuntam la sailing o perioada. Mergem cu barcuta pe lac, dar nu se pune problema tururilor pe ocean. Nu pot sa imi imaginez plecatul fara copii la distractii de-astea.
Bird, si eu sunt la fel ca tine, dar este calea de mijloc. Exemplul din urma este iar unul extrem.
J.D. spune:
Dahriana de curand cerea sfaturi in legtura cu un personaj de sex msculin de care nu se simtea atrasa in nici un fel, dar care ar fi putut fi sotul perfect. Iar acum vine si spune ca
/N-am cum sa devin sotia indragostita pana la nemurire cu 2 copii atarnati de gat pt ca nu sunt genul si nu o sa fiu niciodata.
Unele femei nu se schimba niciodata si eu sunt una dintre ele.
Tin mai mult la libertatea si persoana mea decat la orice altceva./
Nu prea stii ce vrei si e usor sa/ti faci planuri si sa te bati cu pumnul in piept cand nu esti in acea situatie.
Pe mine nu ma vedea nimeni casatorita daramite cu copii. Si acum il astept pe al doilea. Si imi iubesc sotul pana la nemurire. Nu mi/e rusine sa o spun. Asta nu ma impiedica sa am un grup de prieteni cu care ies fara sot si fara copil. Nu ma impiedica sa castig un ban sau sa merg singura la restaurant.
Finn Constantine 15.10.2009 si 9+
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelka
Si care-i diferenta? Nu intreb la 'shto. |
E simplu. O sotie sigur e femeie (in fine, nu discutam particularitati...), dar o femeie nu-i musai sa fie sotie.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
eumada spune:
Ideea e ca trebuie sa ai langa tine omul care sa te inteleaga.Si sa stii sa pui in balanta.Noi plecam acum mai rar in excursii ....din considerente de prioritati.Cand copilul meu sufera nu-s cu capul sa-l las cu vreo bunica si eu sa ies cu prietenele in club.....
Oricum,pana a ma marita fie primit..ziua la munca noaptea in club....m-am saturat..aceleasi piti cu unghii puse cautand iubirea cu ferrari si bani...no,de ce sa caut io daca am si io masina suparata,pe care hopa,pot s-o intretin singura,de ce sa dau din fund cu mana ridicata in timp ce beau niste sucuri amestecate cu votca si gheata,cand pot sa ma lafaiesc in vreun hotel la munte sau la mare,in ti mp ce sotul sta langa mine iar gugushtiuca mea imi spune ca "te iubec mama,melgem la calusel"?
Nu mi-a zis niciodata sa nu ma duc,mi-a luat bilet la streaptease masculin da` sa ma bata jalea daca stiu de ce chiuiau alea cand unul le-a aratat fundul....in fiecare an e cam la fel....
La un moment dat te saturi de umblat, de hahait si vrei altceva.Stabilitate,confort,siguranta....Ani la rand pierdeam noapte de noapte...acu` sunt mai fericita ca pot sa dorm neinoarsa cinci ore sa arat bine....
Stiu,stiu,Dahriana,la 24 de ani nu gandesti ca la 34.....sa vezi ce cucuri aveau eu cand aratam ca de pe revista si numeam copiii"chestii urlatoare",cand important era doar sa fac o noua cucerire,sa determin barbatii sa faca cum vreau eu....sa am 55 de kilogtrame si sa fac shopping in magazine in fiecare zi,sa ma intalnesc cu fetele prin baruri....wow...ce proasta am fost....
Nu zic acum arat cu 10 kile mai mult dar la fel de bine,sunt o doamna respectabila cu ,hai sa vb in limbajul pe care unii il inteleg doar asa,masina ultimul racnet,taior bussines,peep toe in picioare,unghii aplicate,acrilice,....dar dupa ce cobor din masina,merg in dreapta spate,iau copilu` in brate si merg mai mandra decat daca as fi doar cu poseta asezata a la Moni.....si sunt mandra ca am un sot care ma iubeste si pe care il iubesc,un copil destept si frumos atarnat de mine si ca simt ca pot face orice...sunt iubita depinde doar de mine cum gestionez situatia....
Sincer,nu am crezut ca poti iubi pana la disperare ,pana la nebunie un copil,ca poti trai doar ca dimineata sa auzi"mami,am facut pipi,vlei sa ma joc in patul maleeeeee"....
O sa-ti treaca Dahiana dispretul fata de cele care nu concep viata fara copil,care pot sa iasa doar odata pe saptamana in oras si prefera in loc de 5 cocteiluri la terasa de fitze doua cocteiluri si de restu` "cumpalam calte male,cu pintese"....
Casnicia nu e un jug care trebuie sa te lase liber altfel nu supravietuiesti...e de fapt o prastie...stii te lanseaza si poti face ce vrei impreuna cu cine merita...
E mult de spus..eu atat pot sa-ti spun....toate trec si ramane langa tine doar persoana iubita....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
Dahriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J.D. Dahriana de curand cerea sfaturi in legtura cu un personaj de sex msculin de care nu se simtea atrasa in nici un fel, dar care ar fi putut fi sotul perfect. Iar acum vine si spune ca /N-am cum sa devin sotia indragostita pana la nemurire cu 2 copii atarnati de gat pt ca nu sunt genul si nu o sa fiu niciodata. Unele femei nu se schimba niciodata si eu sunt una dintre ele. Tin mai mult la libertatea si persoana mea decat la orice altceva./ Nu prea stii ce vrei si e usor sa/ti faci planuri si sa te bati cu pumnul in piept cand nu esti in acea situatie. Pe mine nu ma vedea nimeni casatorita daramite cu copii. Si acum il astept pe al doilea. Si imi iubesc sotul pana la nemurire. Nu mi/e rusine sa o spun. Asta nu ma impiedica sa am un grup de prieteni cu care ies fara sot si fara copil. Nu ma impiedica sa castig un ban sau sa merg singura la restaurant. Finn Constantine 15.10.2009 si 9+ |
Da , e adevarat . Ceream parerea despre acel personaj . Care apropo inca il mai pastrez in ograda mea in acelasi fel . Ma folosesc la maxim si asta e !
Nu cred in iubirea aia nemuritoare si nu cred ca o sa cred vreodata . Daca la 24 nu cred atunci cand ?!
Nu zic ca nu se intampla sa-mi placa de cate o persoana , dar intotdeauna e persoana nepotrivita . Pt ca , ce-mi place mie nu-i de casa din cate mi-am dat seama pana acum .
Si ma axez mult pe fizic . Vreau sa fie frumos si nu las de la mine la capitolul fizic pt ca nu vreau sa detest un om .
Si nu caut frumusetea universala . Dar vreau sa-mi placa mie .
Iar ce-mi place...sunt niste curvari de prima clasa ( se dovedeste ulterior ) ..sau se mai intampla sa fie deja luati .
Si niciodata nu am intervenit in situatii de barbati luati !
Sotie pana la adanci batraneti nu ma vad . Nu stiu de ce...pur si simplu nu ma vad...
Imi doresc un copil - la un moment dat nu acum . Pe la 30 ani .
Dar inainte de toate sunt Dna doctor nu mama si nici sotie .
Asta e ..pt mine cariera si libertatea sunt prioritati.
eumada spune:
D-na doctor....frumos...avem si noi doua domnisoare de 50 de ani doctori.......una ginecolog,una psihiatru.....
Si domnisoara Susan a fost.....
Dahri eu sper sa-ti schimbi parerea despre copii.Nu stiu ce fel de medic esti dar dispretul tau fata de ceva uman,nu e demn de un medic.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098