Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Va multumesc inca o data pt. urarile frumoase, sunteti niste dragute .

Bianca mie mi-e frica acum mai mult decat la prima sarcina, atunci eram toata zen , incerc sa nu ma gandesc prea mult, cum o fi, sanatoase sa fim.

Aris, super vestile! Sa o tineti asa in continuare!

Brambu si mie mi-au spus la farmacie ca nu se recomanda propolisul in sarcina, dar mierea da , ca am voie sa beau ceai cu miere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

cica nu-i bun propolisul in sarcina. Drept dovada, mie farmacistul nu a vrut sa imi dea niste bombonele pe baza de propolis pt. dureri de gat (nu acum, alta data).

si eu am patit-o la "plafar"ul astora, nu mi-au vandut ceai de sunatoare... aproape reusisem, aveam cutia in mana si vanzatoare batea bonul cand s-a trezit sotul din dotare sa se laude ca are nevasta gravida in luna a 6-a, nici nu va imaginati cu ce viteza mi-a smuls cutia din mana si ce fata am facut, plangea sufletul in mine...

Nina, 28+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

aris, felicitari pentru vestile bune.

Si mie imi scoate cerclajul la 38 daca nu am contractii. Daca am, il scoate la 37.

33+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

aris foarte bune vestile! Felicitari!
bianca eu la prima sarcina am fost putzin inconstienta, adica nu vedeam decat partile pozitive si nu mi-as fi imaginat in ruptul capului ca ceva poate sa mearga rau! Eu incerc si sa aplic gandirea pozitiva sperand ca-mi atrag lucruri pozitive dar... de data aceea n-a mers. Ceva n-a fost ok pana la capat si m-am trezit ca intru in cezariana in cel mai scurt timp posibil... recunosc ca eram mai pregatita sa indur durerile unei nasteri naturale si sa am bebelul in brate dupa si sa uit rapid decat sa suport durerile de dupa ale cezarienei si sa imi vad bebelul de abia la 24 de ore si asta pentru ca mi s-a spus verde in fatza ca nu ii este bine si ca s-ar putea sa-l pierdem!
Restul a fost un cosmar pana am iesit din spital si nu vreau sa-l mai reeditez.
In sarcina astaam facut greseli cum ar fi coca cola bauta dimineata si fumat pana la 12 saptamani... dar pe principiul: daca la prima sarcina am fost foarte riguroasa si a mers prost poate acum chiar daca calc putzin pe alaturi va fi bine!
Nici acum nu stiu ce ma asteapta... cezariana dar nu stiu cand... cat voi mai rezista cu durerile astea din fiecare seara...asa ca numai ma stept la nimic... orice s-ar intampla sper sa fie bine la final!

+33 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

cica nu-i bun propolisul in sarcina. Drept dovada, mie farmacistul nu a vrut sa imi dea niste bombonele pe baza de propolis pt. dureri de gat (nu acum, alta data).

si eu am patit-o la "plafar"ul astora, nu mi-au vandut ceai de sunatoare... aproape reusisem, aveam cutia in mana si vanzatoare batea bonul cand s-a trezit sotul din dotare sa se laude ca are nevasta gravida in luna a 6-a, nici nu va imaginati cu ce viteza mi-a smuls cutia din mana si ce fata am facut, plangea sufletul in mine...

Nina, 28+,

Ceaiul de sunatoare se da ca si tratament complementar in depresii; patrand proportiile efect sedativ. De altfel, nu sunt recomandate mai mult de 2 cani pe zi in conditii normale.

Emma 29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

multam' de raspunsuri fetelor . io nu sunt panicoasa de felul meu dar stresata sunt. cu rezistenta la durere nu stau asa de rau, e mai mult teama de necunoscut, de complicatii, de ce urmeaza dupa, cand o sa ma trezesc cu dumneaei in brate si o sa ma intreb: "si acum eu ce fac?". in fine, daca mi-ar iesi mereu si faza cu ganditul pozitiv, ce bine ar fi! ma matzai si eu pe la voi, ca nu prea am la cine altcineva

33+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Ceaiul de sunatoare se da ca si tratament complementar in depresii; patrand proportiile efect sedativ. De altfel, nu sunt recomandate mai mult de 2 cani pe zi in conditii normale.

stiu, oricum nu ma puneam pe baut galeti de ceai , mie imi face bine ma digestie, imi regla mereu tranzitul, as fi baut o cana poate la doua zile..asa ca beau musetel... cam una cana pe saptamana, asta il gasesc la supermarket si nu mi l-a verificat nimeni la contraindicatii, in rest medicul mi-a spus ca de ce beau ceai normal (asta fiind ceaiul lor englezesc) ca e tot ceai si il pot cumpara de oriunde...eh asta nu-l pot bea, mi se pare ca are gust scarbos, iar cu lapte e si mai si, iar de hidratat nici vorba, nu simt nimic de la el (daca am renuntat la fier mi s-a mai reglat si tranzitul asa ca nu mai sunt chiar asa disperata)

Nina, 28+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Georgia am citit experienta ta, prin ce ai trecut . am citit experientele triste ale fetelor noastre Brambu, Lia, Carola, Roxana,... , eu, sincer, pana anul asta nu am inteles cu adevarat ce inseamna sa fii Mama.

33+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

aris felicitari pentru vestile bune de eco..sa o tineti tot asa

de ce e contraindicat ceaiul de sunatoare?
chiar, vine frigul..si parca as mai bea cate o cana de ceva cald..singurul ceai pe care cred ca il am acum e unul de fructe

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Bianca, iti fac concurenta serioasa la matzaiala. Presupun ca e firesc sa existe emotii, temeri, intrebari, ganduri. Dar tocmai acest lucru combinat cu dragostea pentru bucatica aceea de om din tine fac ca totul sa devina un miracol. :)
Nu e usor, fetete care au prichindei stiu mai bine decat noi, dar copiii sunt una din cele mai frumoase experiente pe care le traieste o femeie.Eu, personal, cred ca o voi pupa vreo 2 zile in continuu pe mititica mea, daca vom reusi si va fi totul bine.

Emma 29 saptamani

Mergi la inceput