Prietene la bine si la greu - 137

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Nici nu stiu cu ce sa incep

In primul rand sa le felicit pe Ramonika si pe Angi pt II. Va doresc sarcini usoare.
Bine ai venit in gasca Livia
Vazut poze cu Alex in vacanta. Foarte frumoase Lyly, urata treaba cu spitalizarea. Nu ati avut asigurare medicala deloc ? sau nu am inteles eu bine?
Vazut poze si cu frumosul de David, nu am observat bretonul Dana, arati superb. Am vazut ca scriai pe Fb despre faptul ca lui David ii place sa va vada cum va pupaciti. Si Ema face la fel, cum ne pupam noi, hop si ea cu capul intre noi sa o pupam si pe ea...apoi iar isi trage capul sa ne pupam noi. Si tot asa...

Vazut si poze cu mucosii Gabitzei. Sunt tari scumpi. Si mie imi par mai mari decat 2 ani.

Imi pare rau ca avem copii bolnaviori. Pana acum am avut noroc cu Ema nu a racit (inca) anul asta... Vad ca avem si fulgusori in greva foamei, am patit-o si noi in vacanta. Am avut mancarea asa diversificata(peste, pui, vita, iepure, paste etc etc) si Ema lua cate o bucatica si gata... Dimineata servea numai lapte cu cereale sau lapte cu miere pe paine. Nu m-am stresat, stiam ca in tara mamaie o trece pe sucul facut in casa si pe celebrele ei ciorbe preferate de copil.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Am reusit sa plecam si noi in vacanta(10-17 sept) in Grecia. Trebuie sa-i multumesc Ancutzului pt mesajul trimis de acolo, ca m-a incurajat. Drumul a fost ok, Ema a dormit la dus destul de bine(la 3 jumate cand eram la Sofia s-a trezit si pana la greci nu s-a culcat la loc)iar la retur nu a atipit decat juma' de ora.

Acolo s-a comportat foarte bine, nici nu ma asteptam. La restaurant era mascota chelneritelor de acolo, mereu le zambea, le facea cu mana, bezele etc, a mers pe jos prin statiune la greu(vroia sa mai care si o plasuta ceva ), a cumparat singura suvenir pt mamaie, tataie si matusa, a dormit bine. Din pacate ultimele 3 zile nu am mai fost la plaja pt ca au aparut niste mucisori. Muci si atat dar m-am speriat si nu am mai bagat-o in apa.

Am pus si ceva poze

http://community.webshots.com/album/581155764rCuRjF?start=0

Many, Monis, multumim ca v-ati gandit la noi. Nu am avut timp sa scriu pe aici...Dupa ce am ajuns in tara, fuga la mamaie sa lasam copilul, apoi la munca cu noi. Oricum in vacanta Ema mereu spunea "mamaia, tataia,", o intrebam daca ii e dor de ei si imi raspundea ca da. S-a bucurat mult cand i-a revazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza
?
in dimineata asta puiul meu mic nu se mai dezlipea de mine...m-a luat o stare naspa rau...a plans putin acasa, iar din masina pana in sala de clasa a miorlait a jale...jale mare
abia astept dimineata de maine sa lenevim amandoua in pat pana la 9-10 si sa o tin in brate cat vrea ea

Floricik foarte faine pozele, mai ales cele cu picioarele pe masa asteptand berea...ma bucur ca a fost ok, dar ma mir cat de putin a dormit Zburly...ati plecat noaptea la drum? Sabina nu a deschis un ochi tot drumul Salonic-Bucuresti

sa ma laud putin ca am fost gospodina zilele astea, mi-am pus zarzavat si legume la sare pt iarna ...10 kg au iesit , o sa fie lunga iarna

Angi felicitari pt cele doua liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
La multi ani fericiti Monica!!!
Eu iar sunt chioara de somn...si partea naspa e ca la mine cafeaua nu-si face efectul niciodata...
Va pupik pe toate si sa aveti parte de-un weekend fain!

Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

MONICA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Floricik foarte faine pozele, mai ales cele cu picioarele pe masa asteptand berea...ma bucur ca a fost ok, dar ma mir cat de putin a dormit Zburly...ati plecat noaptea la drum? Sabina nu a deschis un ochi tot drumul Salonic-Bucuresti

Da, noaptea am plecat. La 22:00 am iesit din casa, la 8 eram la hotel. O singura oprire pt alimentare(la Sofia) , unde Ema s-a trezit. Dar nu a zis nimic, a stat foarte cuminte si se uita pe geam. Cred ca se gandea unde ma duc nebunii astia la ora asta?? Apoi cand am trecut vama la greci a adormit la loc, pana aproape de statiune. Dar la retur (am plecat ziua) chiar ca nu a dormit...juma de ora nici nu se pune

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MONICA!

Asteptam cinstea.

Mergi la inceput

La multi ani Monica !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Da, noaptea am plecat. La 22:00 am iesit din casa, la 8 eram la hotel. O singura oprire pt alimentare(la Sofia) , unde Ema s-a trezit. Dar nu a zis nimic, a stat foarte cuminte si se uita pe geam. Cred ca se gandea unde ma duc nebunii astia la ora asta?? Apoi cand am trecut vama la greci a adormit la loc, pana aproape de statiune. Dar la retur (am plecat ziua) chiar ca nu a dormit...juma de ora nici nu se pune

bine macar ca a fost cumintica , noi oricum am zis ca nu mai facem drumul asta atat de lung cu masina...avionul frate, ca mi s-au lungit urechile cat am mers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Salutare!

Va multumesc fetelor pt urari. Las repede langa bancuta o afinata de la mama ei, prajiturele si tort de bezea. Noi suntem cu bagajele la usa, plecam cateva zile in Delta, iar Mariuta ramane pt prima data la bunici.
Mariuta se simte mai bine, mai are ceva muci (va spuneam ca mergem zilele trecute la dr: facuse o toxiinfectie alimentara combinata cu o raceala- mancase o felie de placinta la tara la strabunici, placinta care probabil era cu oua mai mult sau mai putin proaspete), dar sunt pe sfarsite.
Excursia e programata de mult, dar parca tot plec cu inima indoita, ca e prima oara cand plecam singuri, dar dupa aproape 2 ani, meritam si noi o excursie singurei .

Pupici la toata lumea!

A...si pt cele care nu s-au trezit bine inca, o dubla.

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput