cum ti se poate schimba viata intr-o clipa...
Raspunsuri - Pagina 4
elenusht spune:
traiesc cu speranta ca o sa fie bine! mai e un pas de trecut: divortul si mi-e tare teama de momentul ala, desi stiu ca trebuie facut!
trebuie sa incetez sa ma intreb de ce mi se intampla mie, de nu e bine, de ce nu suntem impreuna....Trebuie sa merg mai departe...e greu! eu , una ma simt de parta ca fi in doliu: mi-a murit o parte din mine...m-a tradat!
babyblue spune:
n as vrea sa fiu in sufletul tau.....
incearca sa div de el, de comun acord, la primarie sau notar. scutiti timp, bani si energie. si va vedeti o singura data.
e mai bine si mai simplu asa.
dupa un divort,lucrurile se simplifica mult si de multe ori se limpezesc mai bine decat ideea ca stai legat cu acte de cineva. e psihologic.
doar sa treci de prima parte de dupa divort, cand suferi de, cum zicea cineva de pe forum, sindromul de stres posttraumatic. care evident, ca trece.
o sa fie bine, pana la urma!!
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
nanna_mika spune:
Elenusht - imi pare au ca treci prin asa ceva!
In urma cu 3 ani am trecut si eu printr-o experienta similara: fostul sot s-a indragostit de o colega de servici, intr-o saptamana si-a si facut bagajul si a plecat. Aveam si o fetita de 4 ani innebunita dupa taticul ei. Ce a urmat a fost foarte greu desi am acceptat decizia lui din primul moment, nu m-am opus, nu am facut scene, am acceptat si divortul de comun acord. M-am gandit mereu ca nu este proprietatea mea indifirent ce ne leaga si ca are dreptul la fericire. Daca fericirea lui aducea nefeicirea mea si mai ales a copilului lui, a fost doar pacatul lui. In timp ranile s-au estompat, apoi s-au vindecat complet. Mi-am regasit echilibul alaturi de fetita mea, ne-a fost bine amandurora. Cand ma asteptam mai putin am intalnit un barbat de care m-am indragostit, care ne iubeste pe amandoua si impreuna am luat-o de la inceput, iar de 2 saptamani avem impreuna inca o minune de fetita. Suntem toti 4 fericiti! de o mie de ori mai fericiti decat inainte!
Ce as vrea sa intelegi din mesajul meu este ca sfarsitul unei relatii nu inseamna sfarsitul fericirii, din contra, poti descoperi ca fericirea inseamna mult mai mult decat stiai pana acum, ca iubirea poate fi mlt mai intensa si mai frumoasa decat inainte!
Esti tanara, nu ai copii, dupa perioada de vindecare vei vedea cat de multe poti face, te vei simti din nou puternica, frumoasa, admirata! Nu ezita sa iesi cu prietenele, sa mergi la filme, sa citesti carti, reviste, tot ce te face sa te simti bine si sa te ralaxezi!
Si nu uita: fericirea poate fi mai aproape decat te astepti!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
elenusht spune:
nanna_mika multumesc pentru mesaj! Daca toata lumea spune ca este posibil sa vina o iubire mai mare si mai frumoasa, chiar va cred! Deocamdata sunt la stadiul in care simt ca daca un barbat s-ar apropia de mine, m-as crispa toata...nu sunt inca pregatita! Dar vad ca intr-adevar timpul estompeaza ranile...desi cred ca la mine vor ramane cicatrici, asa cred acum. m-a ranit prea mult!
anangel_lexi spune:
Elenusht, cum mai esti? Am citit subiectul tau dar nu am avut puterea sa scriu nimic, chiar nu stiam ce as putea sa-ti scriu ca sa te mai alin.
Iti doresc multa, multa putere sa treci cu bine peste toate, curaj si incredere in tine!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
elenusht spune:
sunt la fel....acum incerc sa-l fac sa mearga la notar sa divortam, sa ne intelegem asupra partajului...acum el se ridica cu pretentii! E trist ca dupa o relatie frumoasa, dupa ce ca e durerea care e mai trebuie sa trec si prin aceste mizerii! Nu s-a schimbat nimic in situatia mea, deocamdata! Probabil ca ma voi mai linisti cand se finaliza divortul!
LauraNicole spune:
Elenusht, daca nu aveti copii, poti sa deschizi TU procesul de divort de una singura si apoi se deschide si procesul de partaj daca e cazul iar pretentiile spune-i sa si le bage in domnul kr ca nici macar avocat nu-ti trebuie iar divortul cu tot cu taxe te costa in jur de 250 roni.
Multa rabdare iti doresc si da-l pe apa sambetei de idiot.
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Matzaila_81 spune:
Elenusht, s-a schimbat noul cod civil, tu esti parte vatamata ca te-a inselat, poti avea pretentii si mai mari la partaj din cate stiu. pastreaza mailuri, sms-uri absolut tot sa poti dovedi adulterul si parasirea domiciliului conjugal.
Am un prieten bun care e un excelent avocat. tarifele lui sunt mai mult decat ok mai ales pentru cunoscuti.
Nu fa nimic de capul tau, nu ceda, nu te lasa prada durerii. Trimite-mi pm cu numarul tau de telefon si vorbim.
Capul sus, nu esti singura. Noi suntem aici sa fim puternice pentru tine. Lupta pentru ceea ce este al tau si dupa ce se va termina totul o sa poti sa te retragi sa plangi dar nu te lasa calcata in picioare acum ca nu o sa-ti poti ierta asta mai incolo.
Te imbratisez.
+22
anangel_lexi spune:
Elenusht, te imbratisez mult! Nu ma pricep, dar cred ca sfatul Laurei si cel al lui Matza sunt foarte bune. Lupta, nu te lasa calcata in picioare!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anchusa spune:
elenusht
este extrem de greu momentul prin care treci,dar fetele au dreptate...e timpul sa actionezi,oricat ar fi de dificil pentru tine.Daca mai atepti exista riscul sa pierzi si mai mult.
anchusa