Mamici inimoase de Constanta *156*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Dansuri populare nu mai au?

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna de luni!

rox, v-ati inscris la inot la vecinu pana la urma? cat e taxa pe luna si de la ce ora are patrick? pe mine m-ar avantaja o ora mai tarzie, sa o iau si pe miru de la scoala. la sah l-am inscris la gradi, sa vedem daca are rabdare, tare-s curioasa...

georgi, eu stiu ca sunt si dansuri populare, ca doar mi-am petrecut ceva ani pe acolo cand era miru la dans modern. mie intotdeauna mi-au placut la spectacole cei de la cercul de teatru, super scenete aveau... aviz copiilor talentati.

eu am fost sambata la dr cu copiii pt evaluare, sunt ok, da musai trebe sport, la vlad sa se intremeze deoarece are o crestere accelerata in inaltime, nu stiu zau cu cine seamana copilu asta, iar la miru din motivul opus, a stagnat in inaltime datorita pubertatii precoce, va mai zisei eu ca am facut doi copii total, da total diferiti in toate cele

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Eu la munca, incerc sa ma acomodez, dar e destul de greu

La intalnire ne-am simtit tare bine si eu si copiii, pacat ca ne intalnim mai rar

Maine il trimit si eu pe Sebi, sa se inscrie la baschet si la un instrument muzical.

Sa aveti o saptamana usoara

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Georgi, probabil ca au inca, si mi-a iesit din minte.
Angi, e inscris teoretic, am uitat cat costa . profesorul are in fiecare zi de la 1, 2, si 3 fara zece. si pe mine ma deranjeaza programul asta, nici nu pot sa il duc/iau eu, stricam si ora de facut teme... deocamdata doar sahul este sambata.
om trai si om vedea.

Mergi la inceput

Multumesc fetele... eu as incerca sa o dau pe Mony la chitara... dar daca se pune problema de ore preferentiale... pana la 17 nu cred ca are cine sa o duca...

Simo tu nu la chitara bagi baiatul? ia vezi... poate-i ducem impreuna... Curaj... incearca sa te detasezi si sa mergi pe premiza..."ziua trece, leafa merge"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Georgi: parca nu aveau chitara si nici pian, nu-mi ramane decat sa-l dau la acordeon, ca sa se obisnuiasca cu clapele si apoi sa continue mai serios la orga(clape). Dar asta vedem pe parcurs sa-i si placa lui.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Nasol... chiar vreau chitara... ieftina

Mergi la inceput

Neata.. azi nu zice nimeni chiar nimik?

Boticel, mai vii azi la dansuri?

Eu pe la 11 plec pe teren, deci mai stau nitel pe langa calc... V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Happy, imi dai si mie niste detalii despre cercul de mate? Cand se organizeaza, in ce conditii? Ca mi-a spus ceva Maria despre cercul de matematica de la Sc. 27 (am presupus eu ca e vorba de Spectrum).

ca nu intervin decat cu atat, dar nu pot mai mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Georgi am luat plasa cu dansul, mamzel e prea mica si nu am reusit s-o mai conving dupa prima ora sa mai intre la alta. Am incercat si ieri, am fost la celalalt antrenor, la latino, dar doar a alergat prin bar, i-a incurcat vreo 5 minute in sala dupa care a trebuit sa plecam. Mai incercam la anul, asta e!

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput