Mamici inimoase de Constanta *156*
Raspunsuri - Pagina 19
happymumy spune:
Neata si de la mine!
Eu de ieri sunt pe acasa, o am pe Ayla bolnava, cica o enteroviroza.
Urita vreme si deprimanta.
Va pup!
Ma apuc de calcat.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 24+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
mery_anna spune:
Bun gasit,
Va vizitam din ce in ce mai rar si nu mai sunt la curent cu noutatile.Cred ca sunt si bolnaviori...Sanantate multa si sa ne acomodam cat mai usor cu temperaturile scazute.
Ionut este racit rau,cu de toate,dar cel mai mult ma ingrijoreaza laringita.Am venit astazi sa ne intalnim cu dr. Dumbrava.Noi la tara de ieri nu avem curent si nici apa...am avut o noapte de cosmar,mi-a fost frica sa nu faca vreun spasm laringian...Acum mi-am cumparat generator de curent,e singura solutie,avaria pare sa fie destul de mare...
Numai bine,
georgipuia spune:
Neata.. nu v-ati trezit? nu da nimeni o cafea?
ia uitati ce frumosss... http://www.redutti.ro/cumpar/24831.html daca ar fi mai ieftin... colega mea se gandeste sa ne adunam mai multe persoane sa cumparam un set...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
mneatza si de a mine,
acum am scapat si eu de drumuri, ieri pe la sediul nostru din Agigea, azi am avut party la gradinitza https://picasaweb.google.com/103620645474562028354/LucaOct2011?authkey=Gv1sRgCLyp797su7e6JA# si acum am aterizat la birou.
nu imi vine sa vred ce frumos este afara si ce frig e in casa
vladis spune:
hey, super party! da' m-ai bagat in ceata, ce-ati sarbatorit, c-am vazut pe tort numele lui luca?!?
mami de miruna si vlad
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
pe LUCA l-am sarbatorit. ca ieri a fost sf LUCA, si avand inspectie ieri, am decis sa aiba loc azi petrecerea, sa se poata desfasura in liniste.
vladis spune:
eeeee, pai atunci sa-ti traiasca Luca cel sfant, sa va aduca multe bucurii si sa fie sanatos!
ce soare cu dinti e afara... da' macar bine ca-i soare
acasa e un frig... mai nou am un hobby, ma plimb cu aeroterma prin casa si la gradi e frig, ieri nici nu l-am dus, am profitat ca a fost sora-sa acasa pana la ora 15 si i l-am lasat plocon, sa nu se plictiseasca l-am vazut aseara la teveu pe primarele nostru, care intre doo impresii din vacanta in madagascar ne-a informat ca nu da caldura inca, sa nu ne "cocoseze" la plata, ca si asa a auzit ca se incalzeste afara, asa ca mai avem de dardait...
happy, merry, sanatate la copii!
mami de miruna si vlad
lulu77 spune:
merry
da, noi aseara cautam printre coifuri, confetii si radiator in Metro/Practiker, ca nu se mai poate fara. adik e musai sa il pun in dormitor inainte de culcare macar 1 ora, nu s e poate respira, e atat de rece
roxanaz spune:
aaa, nu stiam de sfantul Luca!!!
deci la multi ani Luca-silor!!!! Alina, Oliv, sa va traiasca bajetzii, sa fie sanatosi si fericiti!!!
vladis spune:
da, chiar asa, La multi ani si pt luca de kim, sa fie sanatos si cu multe realizari la scoala
de-acu' n-o sa mai uit de sf. luca, o sa-l asociez cu ziua soacra-mii
mami de miruna si vlad