Mamici inimoase de Constanta *156*
Raspunsuri - Pagina 17
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis EDIT: care-i cea mai facila metoda pt deschiderea unui blog? |
cea mai simpla metoda :
-pt Blogspot iti faci o adresa de gmail....si acolo ai si obtiunea de ati crea un blog(totul in limba romana si gratuit)
-pt wordpress idem iti faci o adresa de mail..poti si yahoo si ai si varianta in limba romana si gratuit.
Brrrr bate un vant si-i frig ...afara
O duminica cum o doriti!
PS: ai intuit la mini-zoo lui Matei am fost si tot in Navodari
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Ontica Camelia spune:
Buna!
Alinain doraly te-ai uitat pentru costum?
ati auzit cumva cand ne dau astia caldura? cica maine incarca instalatia.
duminica frumoasa in continuare!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
roxanaz spune:
buna dimineata doamnelor
am luat si eu un respiro la munca, pana miercurea viitoare
e ingrozitor vantuld e afara, iar cica caldura de abia de marti. a sunat tatal meu la raja ieri.
m-am vazut de dimineata cu Crix si Alexia la scoala... ca nu ne mai vazuseram de un secol.
va pup si va doresc o zi frumoasa!
Dodo-pui spune:
Ct
las si un ceai firbinte
si o cafa
Rox respiro cat mai odihnitor posibil
Si la noi vantul e la fel "de placut"
O saptamana cum o doriti!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
georgipuia spune:
Neata inimoaselor...
Lulu, daca aplic si eu si scot din cv fix ce l-ar deranja pe intervievator? Vrea cammulta engleza pentru studii medii, parerea mea...
Se plang si colegele de frig la bloc... dar eu ce sa mai zic la casuta mea, in dormitorul incalzit cu aerul conditionat... si jos coboram imbracati ca pt afara si mai dam drumul la ochiurile de la aragaz? diseara mergem sa luam un godin de la un var si sa incepem sa incalzim jos cu acest godinas, macar cat sa amortim atmosfera... salariul l-am luat vineri si nu am reusit sa ne achitam nici urgentele, nici un wc pt la etaj sa luam si nici convectorul pentru dormitor... Acu doar cu Dumnezeu inainte si cu caldura din sufletele noastre
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
mihaela77O spune:
'neata..
vb de caldura,nu vom avea caldura...
http://www.cugetliber.ro/1318798800/articol/108737/cand-va-da-radet-drumul-la-caldura/#.TpvDxH2D_Gg.facebook
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
mneatza,
am gasit costum de Spiderman, asa cum il pofteste domnisoru', am rezolvat mai rapid decat credeam, traiasca internetul
geo, eu cred ca engleza e baza in ziua de azi, in orice post/companie care lucreaza cu f multi colaboratori externi, si avand in vedere ca la noi in companie sunt f multi manageri si colegi straini...e musai.
si apropos...eu sunt intervievatorul , si salariu, cred eu pe praful asta este pe masura cerintelor.
este f frig si in casa si afara, dar ce sa facem, ne adaptam. pe mine vantul ma enerveaza la maxim..
azi si maine avem inspectie la gradinitza.
o saptamana calduroasa si usoara va doresc
georgipuia spune:
Mi se pare absolut normal Lulu, dar cine mai e in ziua de azi fara facultate, dar cu engleza bine sau foarte bine...
Noi inghetam la job, la voi cum este fetelor...
lulu77 spune:
nu mai este cam nimeni fara facultate, asa este, dar si facultatile facute pe banda rulanta.....
am gasit om, am avut joi un interviu si initiala a zis ca nu este de acord cu salariul. m-a anuntat acum ca accepta. m-am linistit.
la noi au anuntat ca dau drumul la centrala maine daca continua vremea rece, in rest merge non stop AC. destul de ok in birou.
georgipuia spune:
Felicitari! ai mai rezolvat o tema...
Eu mi-am bagat caloriferul electric al colegei (ea lipseste azi) sub birou la picioare si asa bine e cand vine caldura si-mi invaluie picioarele si abdomenul...