Mamici inimoase de Constanta *156*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Ma preagatesc si eu de plecare, si am zis sa bag rpede un ochi aici sa vad ce faceti.
Lali, iti multumesc mult de urari si sper ca de acum incolo sa revii mai des.
Diana, mercic de urari si aprecieri . Pot sa te intreb, pina la urma cu cine ai nascut?Si la ce doctor ai renuntat?
Lulu, ai dreptate , la fel cred si eu ca trebuie sa fie acel ceva care sa te faca sa te apropii de dr tau, cu atit mai mult de cel cu care nasti. Acest lucru il pot spune despre doctorita mea, mi-a placut din prima clipa si ma duc cu drag de fiecare data, numai ca acum,a aparut suspiciunea asta, si tot nu sunt convinsa ca as renunta la ea, tocmai ca ma simt atit de bine cu ea.La Raica nu ma incinta deloc gindul sa ma duc, din punct de vedere al statului la coada , dar si al relatiei doctor-pacient, dar as sta linistita in privinta operatiei . M-as duce la Fawaz , dar mi-e cam jena de doctorita mea, nu mi se pare prea etic, daca pot sa spun asa, si in plus, mi s-a lipit si de suflet.OFFFF...
Si , apropos de animalutze, noua ne-a murit acum o saptamina iguana, si a fost mare jale pe capul Aylei.Iar in curte mai avem : un catel mare, 5 broaste testoase si niste pesti in bazin.
Vladis , super tare copilul!
Fug si eu acasa!
Pupici!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 22+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

happy, daca te ajuta cu ceva, si eu ca si Diana, in luna a 7 a de sarcina am schimbat medicul

ce vreme frumoasa, si vedem noi, cica, de duminica maxim 15 grade, brrr, dar sambata or sa fie 28 grade si o sa stau pe plaja ca o iguana, ca tot a pomenit happy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

ce vreme frumoasa, si vedem noi, cica, de duminica maxim 15 grade, brrr, dar sambata or sa fie 28 grade si o sa stau pe plaja ca o iguana, ca tot a pomenit happy.

apropo de plaja,azi era multa lume pe plaja si se facea si baie in mare!!!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Ghiulten - l-am schimbat pe Fawaz cu Beghim... Si am fost amandoua ok, mai putin coasta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare doamnelor!
happy sa fiti sanatoase, las ca pana la urma te hotarasti in privinta dr-lui.La multi ani!
Angi ai grija sa nu te lasi de , ca se anuleaza invitatia.
pisoi daca ai ajutor cu cat esti la cursuri da-i inainte, daca ai inceput trebuie sa termini. bafta multa!
lulu tare haios este puiul tau, cand spune cate una este memorabila.
dodo multa sanatate.
Mariana sanatate lui Ionut, voua sa va dea DD putere.

Eu sunt pe fuga, am pe aragaz, Teo mishuna pe langa mine, Alex tre'sa vina cu ta-su de la antrenament, adica d'astea casnice.
Cu scoala este ok, ii place, a inceput sa primeasca calicative, la inceput am crezut ca ne deschidem ferma de "purcei" la scriere dar vad ca si-a revenit.

Seara buna!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

good morning de dimineata!

e vineri, yuppiiii si ultima zi cu soare sa ne bucuram de ea!

acu, ce sa fac, n-o sa ma las de cafea, macar sa bea si nora ca altfel n-o sa mai am motiv de vizita

we placut

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

MNEATZA,

da, e vineri, si cald, dar eu am inteles ca si maine e cald...oricum vine toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Nici eu nu vreau sa vina frigul, e ideala vremea de acum si pe acest motiv, am si visat aseara un peisaj urat la noi in curte cu ploaie, vant, cu frunze cazatoare

Vroiam sa va intreb daca stiti, de unde am putea cumpara mingie de baschet?

In rest multa munca, sunt extrem de obosita si din pacate mai am si maine jumatate de zi , sper sa-mi mai incar bateriile putin duminica.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

simo, prin INTERSPORT sau alte magazine cu produse de gen ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Alina: nu m-am uitat, aseara am fost la Carrefour, dar tot in graba sa ajung repede acasa la copil, am uitat si mi-am adus aminte dimineata
Eu as vrea sa iau una mai ieftina, ca daca nu o sa-i placa la baschet, macar stiu ca nu a costat mult.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput