Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***
Raspunsuri - Pagina 34
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Vreu sa-i raspund si Ancai Nicolae la paranteza cu DIRECTOAREA pentru ca "presimt" io ca mie imi era "dedicata" So: pentru mine directoarea unei gradinite este foarte importanta pentru ca ea "da tonul"; ea se ocupa de salile primitoare (sau nu!), ea alege colectia de jucarii sau materialul didactic; filtrele ei personale sint activate cind alege o educatoare in defavoare alteia; ea alege ce maninca picii, ce fel de serbari fac, ce optionale sint puse la dispozitie etc; in plus de asta, mi se pare extrem de importanta latura ei "umana" si firul "director" pe care-l stabileste. Ofcorz, educatoarea are si ea locul ei in ierarhia "importantei": musai trebuie sa-si iubeasca meseria si sa faca cu drag si de drag ceea ce face; mi se pare ca in meseria asta, mai mult decit in altele, ca sa fii BUN trebuie sa fii dedicat! Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Subscriu 100% la cele spuse de tine chiar daca nu suntem gradinarese inca [:] dar pana la urma ea este un manager si trebuie sa conduca o echipa chiar daca sta in birou teoretic, practic are un rol ff important ca doar pestele de la cap se-mpute, nu ?!
Am vazut de ex si la gradinita unde merge David,directoarea e o tipa super deschisa, intreprinzatoare si care stie sa puna oamenii in miscare plus ca are autoritate ,astea au fost impresiile mele din scurtul timp petrecut acolo, mi-a placut tare mult atitudinea ei
Iar educatoarele poa' sa aiba si masterul la calificari daca nu au feeling pt ce fac, degeaba o fac si aia se vede/simte de catre copii
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Deci in ziua de fructe pot manca si ceva legume? Ca asta nu imi e clar...Mi-e cam frica de ziua de maine, ca mie fructele nu-mi prea tin de foame
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Deci in ziua de fructe pot manca si ceva legume? Ca asta nu imi e clar...Mi-e cam frica de ziua de maine, ca mie fructele nu-mi prea tin de foame ![]() |
Daaaa,. si mie de la fructe mi se face o foame de numa' , am mancat azi pe la 11 niste pere si apoi nu stiam cum sa ajung mai repede la covrigarie
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Ele, referitor la gradi lui Ianis: cind spui "3 ani" te referi la primavara cind face 3 ani sau la toamna cind va avea 3 ani si jumatate? Eu nu l-as muta nicaieri pina la toamna; iar din toamna, clar, nu la cresa! Pina in toamna mai este un an, deci clar va sti sa se imbrace/incalte singur. ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Sper....

Asa imi faceam griji si inainte sa-l duc la gradinita asta (la cresa), ca nu stie sa manance singur, ca nu bea din pahar, ca nu cere la olita, ca nu urca singur scarile, ca e prea mic, ca nu se descurca singur bla-bla-bla, na! ca a invatat, destul de repede, chiar din primele zile, vorba aia nevoia te invataEu as vrea in primavara, cand face 3 ani (asta e conditia la o gradinita de stat: sa aiba 3 ani impliniti), insa daca directoarea zice nu, abia din septembrie, asta e! ma conformez...
Mersi mult pentru incurajare

Anaan spune:
Novus, Ina, ce ati zis voi se aplica directoarelor de la gradinitele particulare. La cele de stat rolul lor nu este atat de important: materialul didactic il aleg educatoarele, tot ele isi gandesc activitatile si se ocupa de copii. Directoarele se ocupa mai mult de hartogarie,de inscrieri si de grupa lor de copii, fiindca ele au si norma didactica.
La multi ani, Pisik!( si pe aceasta cale
)Sa te bucuri de viata asa cum iti doresti!

inapreda spune:
Pisik, ma bucur ca operatia Anei a avut succes. 
Sedinta cu parintii??? Wow! Bravo pentru schimbarea denumirii "coltul pedepsei", suna de-a dreptul oribil!!! 
De abia astept si sedinta NOASTRA cu parintii dar, din pacate, inca nu s-a anticipat nimic.
PS. LA MULTI ANI inca o data si o zi minunata, la fel ca aranjamentele pe care le mesteshugeshti!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
anamariame spune:
Deschid eu capitol nou. chiar la pag 34 nu stiu daca am mai ajuns vreodata
Voila: Capitol Nou
Anaan spune:
Ela, daca Ianis s-a descurcat atat de bine si de repede acum cand e micut, eu nu cred ca trebuie sa-ti faci vreo grija pentru cum se va descurca de la trei ani incolo.
Gianina, cum se simte tatal tau?
Novus, daca vad colanti maro, ai vostri sunt!
mihaelacg spune:

buna ziua dragi tufete si tucopii?(merge?)
am niste emotii....parca dau un examen nu alta.i-am promis insa lu flori ca intru sa va salut macar.
nici nu stiu ce sa zic....in primul rand vreau sa va multumesc din suflet ca ati spiralat pt mine, si mi-ati fost alaturi cu ganduri bune atunci cand am avut nevoie.
va multumesc si va trimit multi 
mi-a fost tare dor de voi, am mai avut intentia sa va scriu de cateva ori dar nu mi-am facut curaj.
nici nu stiu ce sa va zic. eu merg la servici unde mi s-a schimbat biroul, unde sunt acum lucrez 7ore jumate din 8, maria merge la cresa si avem pb de sanatate din martie de cand am dus-o. iar eu....sunt o ..."obosita" de cand m-am operat.
e scurt rau raportul, dar tb sa ies, ca am iar de treaba.o sa mai intru cate putin acum ca mi-am calcat pe inima.
va pup.
LA MULTI PISIK!!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.